אהלן, סיכום חוויותינו מהרבנות בת"א

שירי71

New member
אהלן, סיכום חוויותינו מהרבנות בת"א

אוקיי זה מאחורינו וכעת לפירוט: אתמול בבוקר בשמונה נגשנו לנו בשמחה רבה עם אחד העדים שלי לרבנות בתל אביב. יחסית למצופה היה מאד נעים שם, ומרווח. הפקידה הדה היתה נחמדה וישר קיבלנו מס´ 1 לאיזה רב ולבקשתינו החליפו לנו למס´ 1 לרב כהן עליו קיבלנו המלצות מכאן... קפצנו לקפה באבן גבירול כי הרבנים מגיעים רק ב-9... הרב היה כמצופה מאד נחמד, מה גם שהבאנו כל מה שצריך (כמעט...) הסתבר, כפי שרמזה לי משיהי כאן ובניגוד גמור למה שאמרו לי בטלפון ברבנות, שההורים שלי צריכים לבוא להעיד. והם בירושלים! ואנחנו לחוצים פחד על האישור בשביל המשכנתא... הקיצר הרב אמר ש"כדי שלא נדטריד את ההורים שלך מי-ם קחי את הטופס הזה תניל להם שהם יקפצו לרבנות בי-ם יצהירו שאת הבת הביולוגית שלהם ושאת רווקה ובי-ם יפקססו את זה אלי". ישר הרמתי טל´ בהול לאבא שלי שמזל שבמקרה היה בפגישות בתל אביב והתייצב במיידי להעיד כבר שם. באותו מעמד של בוקר נכנסתי עם עוד כמה כלות שהגיע יחדיו להדרכת כלות ומייד אחר כך להדרכה עם חבר שלי על טהרת המשפחה... הקיצר כל הסיפור נגמר אתמול ולא צריך לבוא שוב לשום הדרכות הרצאות או שיחות, חוץ מזה שחזרתי היום עם העד השני. את האישור למשכנתא קיבלתי על המקום. והערות: 1. מומלץ שלפחות מישהו אחד יגיע מוקדם כדי לקחת מספר עבור החתן-כלה-עדים. 2. מי שסטודנט - להראות תעודה שבתוקף - מקבלים הנחה: 360 שח במקום 600 על פתיחת התיק. 3. מי שבצהר - וזה כבר הרב מצהר יסביר - לכתוב את שם הרב מצהר ועדיף (כך אמרו לנו) לא לציין שהוא מצהר - אבל בררו עם הרב שלכם. להגיע עם מזומן, להביא ספר קריאה, ולבוא בסבבה! זהו!

למעלה