אהלן עינתי !

mirit

New member
אהלן עינתי !

מה שלומך? כיף לבקר כאן. יש לי שאלה ואשמח מאוד אם תקדישי לי מזמנך ותוכלי להשיב לי עליה... מממ... אז ככה... סכום שמי הפרטי: 8 , סכום שם משפחתי: 3 סכום שמו הפרטי של בן הזוג: 7 סכום שם משפחתו של בן הזוג:7 מהי מידת ההתאמה ביננו ומהי דעתך בכלל לגבי הקשר? תודות..

עינת

New member
מירית ../images/Emo39.gif

תודה מתוקה. כדי לבדוק התאמה בינכם אני צרכה גם את תאריך הלידה המלא של כל אחד מכם... אנא חזרי עם הפרטים החסרים.
שפע ו
עינת

mirit

New member
עינתי...

ביקשת שאכתוב לך את תאריכי הלידה שלי ושלו. שלחתי אליך למייל, מממ...פשוט זה אישי. אני מקווה שאת מבינה אותי. ממתינה לתשובתך.ו... תודה ! מירית.

עינת

New member
היי מירית ../images/Emo13.gif

בבדיקה שערכתי להתאמה בינכם עולה שקיים בינכם פער מאוד גדול ומתוך 5 נקודות קיימת רק נקודת מפגש אחת. את פלפל,מהירת מחשבה וצרכה להיות כל הזמן בתנועה,הוא יותר מחובר לעצמו ודורש תקופות של שקט והתבודדות מה שיכול להוציא אותך מן הדעת. את זקוקה כל הזמן לגירויים שינויים ותנועה כבסיס לאושר ואותו זה יכול לטמטם. נראה שדוקט ההפכים שהיום אולי מושכים אתכם יהיו לכם לרועץ בעתיד ולכן איני ממליצה על קשר זה כקשר נשואים.
שפע ו
עינת

mirit

New member
אמא´לה...

יו עינתי, מ´זה התאכזבתי... דווקא אני מרגישה שיש כל כך הרבה נקודות דומות, הוא כל כך רגיש, כל כך חמוד, כל כך מיוחד...ממש נושי. ANY WAY, חן חן על תשובתך והזמן שהקדשת עבורי, אני ממשיכה ללכת אחרי הלב, כי פשוט מאוד כיף לי. ומממ... את יודעת מה... מכל מלמדיי השכלתי- אולי כעת, כאשר עזרת לי להיות מודעת לכך שיש נקודות שוני שעלולות להקשות, עצם המודעות, תסייע לי להתמודד איתן בהצלחה. לא מוותרת בקלות. WISH ME LUCK בכל זאת, PLEASE... אני רוצה גם את ברכתך עינתי.. ושוב, תודה, תודה, תודה !!!

עינת

New member
מירית ../images/Emo24.gif

המשיכי ללכת אחרי הלב ואינך צרכה לוותר בגלל שאמרתי. את מודעת לקשיים ואם את רוצה ומוכנה להתמודד איתם הרי שזו הבחירה שלך. אני תמיד אומרת ללקוחותי שתפקידי להראות להם את מה שהם עומדים בפניו אך הבחירה היא שלהם בלבד,אבל בחירה מודעת. אני מאחלת לכם את כל הטוב שבעולם,הרבה אהבה ואור. מחבקת אותך בחם. עינת

למעלה