אהלן פורום יפייפה

time to fly

New member
אהלן פורום יפייפה ../images/Emo42.gif../images/Emo23.gif../images/Emo42.gif

רציתי להיכנס ולומר שאני כבר יומיים פה, קורה אתכם ואתם כה מדהימים הרבה זמן לא ראיתי פורום נקי וטהור כמו פורום זה המילים גבוהות אבל מנסות לתאר רגשות התלהבות
אני מצרף פה לינק לאתר מדהים ששלחו לי אל פחד, לא אקלקל את הרושם הראשוני שלי בספאמינג (פירסום ברשת) פשוט שלחו לי לפני כמה דקות והייתי חייב להיכנס לתת לכם לראות אותו אתר שנעשה באנימציית פלאש, אתר מדיטטיבי ורוחני פשוט חוויה מדהימה ומקווה לכתוב פה עוד שלכם שלומי

GINA1

New member
שלומי -../images/Emo28.gif

תודה רבה- האתר הזה פשוט מדהים ביופיו והוא כבר אצלי במועדפים !!!!!!! תודה - יש עוד כאלה אני מאוד אוהבת אותם !!!!!

ברוך הבא למשפחתינו המוארת../images/Emo24.gif

בוקר נפלא לך שלומי ראשית כמובן ברוך הבא- שנית אלפי תודות עבור המילים החמות לגבי הפורום שלנו- לי ממש חיממת את הלב- נכון --כיף כאן- ונקי כאן- ויש כאן נתינה ללא תנאי וראיה לכך כמובן האתר המדהים ששלחת לכולם- תודה מקרב לב כולי תקווה שעכשיו כשכבר אתה בן בית- נראה אותך לעיתים תכופות ונשמע את האור ממך אמן שיהיה הרבה אור ואהבה והמשך מופלא אביגיל

time to fly

New member
תודה כלכך נפלאות ../images/Emo140.gif../images/Emo42.gif../images/Emo140.gif

אני מפרסם פה הודעה שכתבתי בפורום דרך לוחמים מצטער אביגיל אם זהו נחשב בעיינייך פרסום אנא שפטי ואימרי לי אם טעיתי, כי זוהי הודעה חשובה לי והייתי שמח לשתף אתכם ולחוות את דיעותיכם לא ערכתי את ההודעה, אך עדיין לדעתי היא מובנת
בבקשה
: אני בשלב שלב בו התחילה לפני כמה ימים הרגשה שהגעתי לשלב חדש ועלי לצעוד קדימה להכניס זרימה חדשה לקוסמוס האנרגטי האישי שלי לא יודע אם אפשר לקבוע זאת בוודאות, אבל להרגיש אני מרגיש זאת כבר המון זמן לא התחשק לי לקבל דברים חדשים אליי, ועכשיו אני מרגיש זאת רק שאיני יודע מה אני מתבונן פנימה, לתוך הפורום, רואה כלכך הרבה שיטות חלקן מפחידות אותי, מאיימות עלי חלקן זורמות עמי בכיף, מושיטות אלי יד, אומרות לי- "הצטרף אלינו" בקול וורדרד :) ואני מתבונן ואני מביט ואני רואה ממה אני מפחד אני רואה שאני מגיב ברתיעה משיטה מסוימת, כמו 4 ההסכמות, ויודע שאם נרתע אני, אז משהו שם דורש בדיקה אישית שלי, ולא בריחה. אבל, מה אם עלי לשמור על המבנה שלי, על ההרגל הישן שלי, חיי הישנים, המדיטציות היום יומיות, המביאות אותי למקום בדרך אותה אני מכיר כלכך (את גוונה לפחות תיאורטית. את הדרך בה הלכתי לפחות אני יודע ומכיר) דרכים חדשות של שיטות חדשות, אני לא יודע אם נכון יהיה להפר את האיזון הקיים כעת... פחדתי לכתוב לכם דבר, נכון? בפורום השני מה שפחדתי היה זה, ובנוסף עברתי שינוי. עד עתה, העבר הקרוב וכעת, אמרתי לעצמי- אל תזדהה עם כלום, אל תנסה להרגיש כלום. ברחתי ופחדתי מהגדרה עצמית, מניסיון להכניס עצמי לתבניות לא רציתי לומר- אני אדם עם עוצמה. כי פחדתי שזה ייצר את תפיסת עולמי וימנע ממני לראות אולי דברים אחרים, כי הנחתי שברגע שאגיד דבר על עצמי, אאמין בו, ופחדתי מזה, פחדתי מהיקשרות אליו. ואז הבנתי, שזה בערך "עכשיו" שאמירת דברים על עצמי היא לא הדבר ממנו עלי להיזהר עלי להיזהר מהיקשרות אליהם, ולהבין שלא לומר אותם גרוע יותר, כי זה יוצר אצלי פחדים, דבר שנאגר במאגר השכבות הענקי של אישיותי, ויוצר עוד פילטר של פחד דרכו אנו רואים את המציאות... עכשיו אני במקום במציאות שלי של שינוי סביבת/מציאות חיים, דבר שדורש ממני חוזק ועוצמה מול המכשולים הבאים מולי, שהם קובעים את עתידי המתבטא השטח בצורת שכירות דירה ועבודה חדשה ובחירת נתיב מקצועי הילווה אותי המון זמן, אני מתכנן לפחות שנתיים, והחלטות, בחירות, שינויים ועיצוביי חיים, אלו תהליכים עמוקים ולא פשוטים. ברחתי מהנושא? מה שניסיתי לומר זה שאני מתבונן, ומפחד, פשוט מפחד לקחת משהו אלי שיסיט אותי מדרך ה"ויפאסנה" בה אני צועד. אני יודע שזאת לא דרך הויפאסנה אלה הדרך שלי, רק שפשוט זה הדבר!!! שפשוט הציל אותי, פשוטו כמשמעו ואני מפחד לאבד זאת וללכת לדרך שלא מתאימה לי. אני יודע שעלי להקשיב לעצמי, פשוט להקשיב ואדע את התשובות וכנראה ברחתי מעבודה קשה אליכם ובחרתי בהתייעצות עמכם, דבר הקל אין ספור מונים. אך עדיין, ברגע אני מודע למעשה שלי ועדיין אני מפרסם את ההודעה כי אני חושב שהגיע הזמן לשתף אחרים במה שקורה איתי כבר הרבה זמן אני, לרוב, לא מתייעץ עם אנשים אחרים, ממש!!! דבר שלעולם לא אפיין אותי ידעתי שזאת תהיה בריחה מעבודה קשה, לשתף אנשים ולצפות מהם להשלים אנרגיה שחסרה לי, לקוות לתשובות שיעזרו לי, כשבעצם אלו תשובותיהם ולא תשובותיי יודע אני שעלי להמשיך בעבודה קשה במקביל לפנייתי אליכם, לקבלת אנרגיה, מה שאני עושה עכשיו. אני מנסה ללמד את עצמי שמותר לעשות זאת לא הרשתי לי לעשות כך המון זמן לא רציתי לקבל אהבה מאנשים, לפחות לא כאשר זה בא במקום עבודה שלי ברור שקיבלתי ונתתי אהבה, הרי אני אדם כלכך חם ואוהב, איך שלא אקבל ואתן המון, רק שלא רציתי לקחת אנרגיה ממקום לא נקי, שבא לקחת, ולא לתת. נראה לי שאמדוט עוד מעט, לפני השינה אתחיל בעבודה קשה מחדש בחיי, קצת ברחתי, נחלשתי, ובמקביל, אפתח את עצמי לאפיקים חדשים, תורות חדשות, ואת השאלה לתשובה, אשאל, כי אני צריך זרימה חדשה לאטמוספרה שלי .....
...... אהבת חמלה אמיתית
שלומי

../images/Emo16.gif../images/Emo23.gifשלומי יקר../images/Emo16.gif../images/Emo23.gif

איש נפלא שכמוך- וכל כך מודע ועדיין כל כך תוהה- אם הוויפסנה שינתה חייך לטובה- ואם היא עושה לך טוב- כמובן שתמשיך להתחבר אליה- לא עוזבים שיטה שמתאימה- שבונה- שמתחברת אנרגטית נכון לעצמי הפנימי- הרי אדם מרגיש- ועוד אדם שחי מתוך מודעות כמוך- מרגיש מה נכון לו ומה לא- בוודאי שלאורך החיים יהיו המון שיטות שלא יתאימו לך- הגוף יאותת לך מה טוב ונכון לך- ומה לא- רק תלמד להקשיב לו- כמו שאתה יודע להקשיב לגוף כשלא רוצה לקבל אהבה ממקום לא נקי- הלוואי רבים כמוך שהיו יודעים מה נכון ומה לא- אבל לעומת זאת לדעתי אל תחסום עצמך מאפשרויות להתחבר לשיטות חדשות שכן יעשו לך טוב- ויוכלו לעזור בדרך המודעות וההתפתחות הרוחנית של המימד החדש- רק הקשב לקולך הפנימי הוא ינחה אותך בדרך הנכונה--ה א מ ן- בלי תהיות- רק בזרימה- המוטו של העידן החדש- אל תיזום- תיזרום אמץ זאת ותראה איך החיים יהפכו לקלים בהרבה- ללא התלבטויות ופחדים- אני אישית מאד מעריכה את הכתובים שיצאו ממקום אמיתי בתוכך- מאד מעריכה את הצורך בשיתוף- ושמחה על כך שבחרת בנו לעשות זאת- אתה מספר על דירה חדשה ועל עבודה חדשה- הרי כל זה נפלא- התחדשות בחיי אדם זה זמן מואר- מלא התרגשות ועיניין- ואני מאחלת לך הצלחה רבה בכל תחום בו תבחר- בנוגע לדירה- אם אתה עדיין מחפש- שמעתי על דירה טובה יפה ולא יקרה להשכרה ברמת גן ברחוב ביאליק שהוא הרחוב הראשי ברמת גן- אם אתה עדיין מחפש- והמיקום מתאים- אשמח לעזור- ויקירי- בוודאי שמותר לקבל אהבה מאנשים שנותנים אותה ממקום נקי- בלי אינטרסים ובלי משוא פנים- רק מלב חם- שאימץ את המוטו של העולם החדש- אהבה ללא תנאי- אין דבר נפלא מאשר להעניק את האהבה ממקום נקי לכל מי שרק רוצה- זה לדעתי תחלית חיינו החדשים- להבדיל ממה שהיה מקובל בעולם הישן- כן- ללא ספק- העולם החדש מביא אותנו למקום כל כך טוב עם עצמנו ועם הסביבה- שלוקח זמן להסתגל לכך- הרי אנו יצורים של הרגל- תקועים בתבניות חשיבה ודפוסי התנהגות של פעם- לכן לא קל לשנות ולהשתנות- אבל אם מוכנים להתחיל לצעוד בדרך החדשה- האמן לי יקר- אין צופר עוצמתי וגדול מהאני החדש מקווה שלא עייפתי אותך אני אישית אוהבת אותך ללא תנאי- וללא הכירות- וטוב לי עם זה מאחלת לך ולכל בני ביתך המשך מאאאאאאושר ומואאאאאאאאר אביגיל

למעלה