אהלן ראש"לצים ואחרים..

Crazy4Cars

New member
אהלן ראש"לצים ואחרים..

אני מעוניין לעבור לראשון, על איזה איזורים אתם ממליצים? איזה שכונות וחטיבות ביניים קרובים לים? ומה דעתכם על פואבלו אספניול? תודה מראש..!

cobainos

New member
ד ע ת י

איזורים מומלצים?כל מה שיקר
סתם..בגדול לא הייתי ממליץ על פואבלו אבל אני לא מכיר טוב תשכונה הזאת יש לה פשוט שם לא כ"כ טוב... איזורים אחרים מומלצים במערב העיר הם קריית חתני פרס נובל(רק שהמחירים לא כ"כ מומלצים) ונווה דקלים במרכז יש לך את שכונת רמז...עדיף בחלק המערבי יותר שלה(הרחובות שמצטבלים עם רמז) אבל שם זה בתים פרטיים וגם די יקרים,הרוב.. בגדול שכונה טובה והשכונה הצמודה לה-נווה הלל,גם איזור מומלץ גם שכונת כצנלסון ואברמוביץ' הן טובות... זה מאלה שאני מכיר..יש עוד שכונות חדשות וטובות אבל אני לא מכיר כ"כ

Ne§t£A Gi®L

New member
מנסיוני הדל[או משו]:)../images/Emo108.gif

הבנתי שיותר מעניין אותך המערב:) אני מאד ממליצה על ק. גנים, היא שכונה מדהימה-אחלה אנשים, חטיבת הביניים היא אחת הטובות בעיר [לפי הבנתי יש נקודות בונוס ליוצאי החטיבה בתיכונים-אבל אני לא בטוחה על זה], הבתים מאד מרווחים ונוחים, מאד יפה- והיא במרכז לכמעט הכל [כמה דקות מהתחנה המרכזית, בשכנות להמון שכונות...]. חוצמזה, היא גם מבין השכונות הפחות יקרות במערב [נראה לי]. חוץ מזה, כמו שכבר אמרו על פרס נובל-היא גם מומלצת, למרות שלדעתי היא פחות טובה. ואם בכ"ז תתפשר על פחות מהמערב...אברמוביץ' היא גם אחלה שכונה [עומרית-על מה ההפתעה?
], וליד חטיבות טובות [המעיין, אחרון הבילויים-נראה לי, ותיכון העמית
]. אל תעבור לק. ראשון, או לנאות אשלים. שכונות פשע לעשירים. פשוטו כמשמעו. ובקשר לפואבלו? גרתי שם...ממש לא אהבתי את המקום. גם כן, מין שכונת פשע כזו. המנ. מקווה שעזרתי.

Crazy4Cars

New member
וואי, תודה רבה לכם..

אני כמעט הלכתי על פואבלו.. עכשיו קיבלתי עוד כמה רעיונות בזכותכם.. אני לא מקומי בראשון ושמעתי שיש שכונות כמו: נווה חוף, נווה ים, מישור הנוף.. מה אתם יודעים על השכונות האלה? אתם יכולים להמליץ לי על שכונות שקרובות לים? ואיזה שכונות נמצאות ליד "גן נחום" (שמעתי שזה איזור טוב)..

קיר קמט

New member
נווה חוף זה פואבלו.

נווה ים זה גם שכונת פשע לעשירים... זה ליד רמת-אליהו, שזה באמת אזור מוכה צרות, וזה משתקף לשכונה הזאת.. מישור הנוף זה לא ליד הים.

Ne§t£A Gi®L

New member
אממ../images/Emo108.gif

גנחום והים זה שני הקצוות השונים של העיר. נווה חוף זה פואבלו... נווה ים, כמו שאמרו-זו גם שכונת פשע לעשירים. אזור המערב הוא בכלל כזה...למרות שכמו שאמרתי לא יצא לי להתקל בפשע כ"כ בק. גנים ונווה דקלים, פרס נובל ואולי אפילו בכרמים. על מישור הנוף אני לא יודעת הרבה...אז אני מעדיפה לא להגיד שטויות:) כנ"ל על גנחום.

humm

New member
בכרים \ פרס נובל

לא פוצצו פעם אוטו של איזה מישהו שהסתבך בחובות והרגו את הבן שלו בן ה3?!?

cobainos

New member
ענו לך על נווה חוף ונווה ים

שהן באמת על הפנים,אז אני אענה לך על מישור הנוף(למרות שאני לא משם וחצי מהפורום כן) שכונה טובה,קרובה לגן נחום.יש קוטג'ים ויש בניינים משותפים..שכונה די מטופחת...יש יותר אבל יחסית היא מטופחת,אין ערסים ופשע(או שאני לא יודע) אבל יש שם בחורה מוזרה בשם רונית
בחור יותר מוזר בשם מיקי
סתם..שניהם אחלה ויש בחורה מאד מאד יפה בשם חן,אבל היא מחוץ לתחום..טוב די אני נכנס כאן לשטויות...תקרא את 4 השורות הראשונות וזהו

Crazy4Cars

New member
אז בגדול הכי כדאי

במישור הנוף? ובכל זאת איזה שכונה קרובה לים הכי טובה.. ז"א על רמה, לא שכונת פשע..

cobainos

New member
ובגדול הכי כדאי....

אם יש לך כסף-הבתים הפרטיים בכצנלסון ורמז ופרס נובל

Ne§t£A Gi®L

New member
אממ../images/Emo108.gif

אמרו לך כאן על פרס נובל, נווה דקלים- ואני מוסיפה וממליצה בחום על ק. גנים. לדעתי שלושת השכונות האלו הן הכי טובות בראשון...וכמה מפתיע-השתיים הראשונות הן גם ההכי יקרות. בקשר לבתי ספר- פרס נובל ונווה דקלים קרובים, נראה לי, למקיף ח' ומקיף ט'-שזה שני תיכונים חדשים בעיר. ק. גנים קרובה לעמית עמל [תיכון מעולה], מקיף ה' [תיכון ממוצע], מקיף ח' [התיכון החדש ממקודם]. אבל היא קרובה לתחנה המרכזית החדשה [5 דקות הליכה, במידה ואתה הולך לאט, מקצה השכונה לתחנה]-ככה ש...
חטיבות-לכל שכונה יש חטיבה משלה...לא למדתי בשום חטיבה חוץ מזו של השכונה שלי-וכמו שאמרתי...היא מעולה

DrKasperrrr

New member
חחחחחחחחח נקודות בונוס!

מה את מאמינה למה שהמנהלת הסתומה שלנו אומרת?! (ואי שכחתי איך קוראים למנהלת שלי כבר)

katomchik

New member
רמז- הכי בעולם

שכחתם את איזור רמז??? הוא רוצה איזור עם בתי ספר טובים......... יש את ניצנים, עין הקורא, אשכולות, בן גוריון, דורות, גמנסיה ריאלית, גמנסיה גן-נחום, לא רחוק מעמית עמל ועוד.... אין על השכונה הזאת. זהו- הגנתי על כבודנו!!!!!

Ne§t£A Gi®L

New member
אני סבלתי כשגרתי שם,../images/Emo108.gif

רמז היה המקום הכי גרוע שגרתי בו. האנשים מגעילים, הבתים לא יפים, זה אולי די קרוב לתיכונים ולחטיבות טובים [ושום מילה על ידלין-שזה היסודי הכי מסריח בכל ראשון]-אבל מקום מסריח לגור בו. אני יוצאת מנק' הנחה שאתה מדבר על האזור של רחוב רמז-שזה לא שכונת רמז, אלא שכונת הבולגרים נראה לי. אבל שיהיה

למעלה