אהלן, רציתי לדעת אם למשהו פה יש סמסונג גלקסי.

Deore

New member
אהלן, רציתי לדעת אם למשהו פה יש סמסונג גלקסי.

כרגע יש לי htc דיזייר... שנהיה כבר איטי ואני חושב להחליף לגלקסי דרך חברת אורנג'. מישהו קצת מכיר, משתמש ויודע על הגלקסי. האם כדאי לעבור או שכדאי לחכות עוד טיפה לדגמים אחרים? הגלקסי מגיע עם הג'ינג'רברד? תודה...

למה הכוונה "נהיה כבר איטי"?

האם ניסית למחוק אפליקציות מהזכרון הפנימי או להעביר אותן לכרטיס הזכרון? האם ניסית לנקות את זכרון המטמון של המכשיר? האם ניסית להתקין רום חדש ומהיר יותר? לפני שאתה ממהר להחליף לגלקסי S (ואני מקווה שאתה מתכוון ל-Galaxy S I9000 ולא ל-Galaxy I7500), כדאי לנסות ולשפר את מצבו של המכשיר שלך, שבסופו של דבר מכיל חומרה יחסית דומה ל-SGS.

Deore

New member
אז מה שכן עשיתי...

העברתי את כל האפליקציות שאני יכול לכ.זכרון. אין לי מושג לגבי זכרון מטמון ואיך מנקים אותו. ואני לא יודע לגבי רום חדש ומהיר יותר, להערכתי רום חדש יהווה בעיה בנוגע לאחריות על המכשיר. כשאני אומר איטי זה יש דיליי בין לחיצת מגע במסך של לפעמים עד שנייה, עד שהמכשיר מגיב וזה לא רק באפלקציות. זה קורה לדוגמע באנשי קשר על הלוח עבודה. אין ספק שבעבר המכשיר היה מגיב מהר יותר וחד יותר.

voguemaster

New member
החומרה של שני המכשירים שונה מהותית

וה-DESIRE טוב אבל ממש לא מתקרב לגלקסי. לא ב-CPU, לא בכרטיס מסך ולא בעוד דברים.

לגלקסי עדיין אין ג'ינג'רברד

מספרים שבמהלך 2011 יהיה עדכון שיאפשר שדרוג ל מערכת ההפעלה הנחשקת. אחרת נלך לשרוף צמיגים על הבריקדות בקוריאה מול משרדי סמסונג.

Deore

New member
לנקות אפליקציות ברקע?

איך אני עושה את זה? אני לא יודע מה חשוב ומה לא...

למעלה