אהלן רקדני סלסה יקרים!

eidan888

New member
אהלן רקדני סלסה יקרים! ../images/Emo13.gif

אני בת 18 ונורא בא לי להתחיל ללמוד סלסה.. התחלתי קצת בקיבוץ העוגן (25 שקל כניסה)- אבל בגלל המרחק נורא קשה לי להקפיד ,ואם יש הפסקה >>אז אין רצף ואין התמדה.
לכן,שמעתי על קורס סלסה של 4 חודש' במכון כושר באיזור שלי (למתחילים) ,עם מדריך סלסה מקצועי והכל ..! המחיר הוא 165 שקל לחודש.. מה אתם אומרים? .. זה מחיר יקר/סביר לדעתכם? .. אשמח לשמוע על עוד רעיונות /מקומות /קורסים /מחירים שונים בלימוד סלסה. (מורה פרטי עד הבית,בי'ס לסלסה וכאלה.. ) תודה

navy123

New member
יש בכפר סבא

את ביה"ס של יניב ילון www.yanivyalon.co.il בתור אחד שהתחיל שם מהבסיס- אני ממליץ בחום!!! בהצלחה

eidan888

New member
סבבה...תודה על המידע! ומה לגבי המחיר? 165

שקל זה סביר?...

eidan888

New member
פעם בשבוע..במשך שעה..זה יוצא בחודש משו כמו

5 שיעורים בחודש.. מה דעתך ? ..

CajU9

New member
זה יוצא 4 שיעורים

המחיר.. סביר אבל כמה שסלסה זה כיף- לא תתחרטי.

Ne§t£A Gi®L

New member
לא בעד

הרבה מאד פעמים בחוגים מהסוג הזה, המדריכים לא הכי מקצועיים. תוסיפי לזה את העובדה ש70% מההתקדמות בסלסה זה בעצם מהריקוד ולא מהלימוד עצמו, ואני מאמינה שתביני לבד למה עדיף לך להשקיע וללכת למסיבות:) אם את כבר מחליטה ללכת על סדנא, אני מציעה שתעשי את זה דרך אחד מבתי הספר הגדולים בלבד [ההמלצה שלי היא כמובן דרך לטינגייט, שמחזיקים את המדריכים הכי מקצועיים בעייני]-שם דואגים לך כמו שצריך ומלמדים אותך באמת עד היסוד:) ובקשר למחיר, 4 שעות בחודש תמורת 165 שקלים יוצא קצת יותר מ40 שקל. בעייני עדיף לך כבר להשקיע ולגרור את עצמך לסדנא קצת יותר איכותית או למסיבה:)

דנה 211086

New member
גם אני לא בעד

המלצה שלי: קורסים של לטינגייט או ללמוד במועדונים שעושים שיעור לפני המסיבה: זירה ביילטינו וכו'.

CajU9

New member
כשאני חושב על זה..

שתיכן צודקות בהחלט.. לטינגייט מקום מצויין ללא ספק. ושאלה לגבי מחר (חמישי).. התחלתי ללמוד לא מזמן ועשיתי 2 שיעורים ברמה 2 (אחד בשבת האחרונה והשני אתמול). האם השיעור השלישי בעצם בא מחר, או ביום שבת.? כי אני הבנתי שסה"כ השיעורים הם שלישי ושבת..

eidan888

New member
הבנתי..תודה על העצות. אני אחשוב על כך..

המשך ערב נעים, ולימוד סלסה מהנה
!

למעלה