אהלן - שאלה לגבי לימוד שפות

yoavyoav

New member
אהלן - שאלה לגבי לימוד שפות

אני חייל ומעוניין מאוד ללמוד בקורס חד/דו-שבועי בת'א את אחת השפות הבאות - יפנית/גרמנית/הולנדית. איפה אפשר לעשות את זה?

Boran

New member
בקשר לחתימה שלך

המשפט הוא "אתה רצה ישב קופה מה לובה ולובה קנה במקום קופה מה את"

yoavyoav

New member
הקפצה! ../images/Emo105.gif../images/Emo105.gif../images/Emo105.gif../images/Emo105.gif

מישהו מכם חיייב לדעת... זה פורום בלשנות, לא?

motorist

New member
בקשר לגרמנית אני בטוח

אפשר ללמוד גרמנית במכון גתה. המכון של השגרירות הגרמנית ללימוד גר. זה נמצא בבית אסיה כך שזה יוצא די קרוב לקריה. אם זכרוני אינו מטעה אותי השגרירות ההולנדית היא גם בקרבת מקום לקריה. אולי מלמדים שם הולנדית. בכל מקרה תתקשר אלהים ותברר יותר פרטים. מצטער אבל בקשר ליפנית אין מושג איך כדאי ללמוד. שפה מאוד לא מושכת לדעתי. אולי בשגרירות היפנית יוכלו לעזור לך.

odar

New member
לימוד שפות

קורסי היחידה להוראת שפות באוניברסיטת תל אביב פתוחים להרשמה גם למי שאינו תלמיד מן המנין באוניברסיטה. ניתן להירשם לקורסים שנתיים בשפות הבאות: א]קורסים תלת-שבועיים: יפנית למתחילים,סינית למתחילים-2400 ש"ח ב]קורסים דו-שבועיים: איטלקית,צרפתית,פורטוגלית,ספרדית,ג'ודזמו רוסית,צ'כית גרמנית,יידיש,הולנדית -1600 ש"ח יוונית הינדית תורכית ערבית פרסית ההרשמה פתוחה גם לקורסי שפות המתקיימים בחוגים שונים בפקולטה למדעי הרוח: אכדית חיתית מצרית עתיקה יוונית עתיקה 1600 ש"ח לטינית יסודות המבנה של האמהרית יסודות המבנה של הסורית הרישום לקורסים יתחיל לקראת אוקטובר 2004 תחילת הלימודים:17.10.2004 http://www.tau.ac.il/humanities/special_program.pdf

למעלה