אהלן ... שאלה לי אליכם?....

אהלן ... שאלה לי אליכם?....

דנה אינטרנשיונל התארחה והופיעה באינספור תכניות טלויזיה, מהו ה SHOW הטלוויזיוני של דנה אינטרנשיונל שהכי אהבתם? אני למשל חושב שההופעה שהיתה לה בקיץ על החוף עם קוקורוקו, ודון קיחוטה היה מדהים, כמו כן אני חושב שתחלום בטקס ויריאט היה גם מדהים! מה אתם חושבים מה אתם אהבתם??? לא לשכוח רשימת השירים שישי הקרוב אתם קובעים אתם מחליטים

nerod 72

New member
בין ההופעות שאהבתי....

1."מכת חום" אצל יצפאן יחד עם הגבעתרון (דנה נראתה שם ממש פצצה) 2.למרות שזה לא שואו טלוויזיוני- ההופעה שלה בדום יחד עם רו פול. האכזבה מרו פול רק הפכה את ההופעה של דנה ליותר טובה. אני יודע כי הייתי שם. דנה קיבלה שם שאגות לפני שהיא הופיעה!!! בדום היא הייתה הכי עצמה ולא כמו שהיא מופיעה בטלוויזיה, שם היא צריכה להיות פוליטיקלי קורקט.זו הדנה שאני הכי אוהב- זאת שתאמר כל דבר,בלי חשבון! זה שמייחד את דנה משאר הזמרים והזמרות! WHEN I'M GOOD I'M GOOD , BUT WHEN I' M BAD I'M BETTER

דנהה1

New member
אני אהבתי...

קודם כל את "וראיטי" - כי ישבתי שורה ראשונה שם מול דנה וגם אז פגשתי אותה מאחורי הקלעים. וגם ביום העצמאות אהבתי למרות שלא הייתי שם עם "הנשיקה הראשונה"

דניאל2288

New member
אני יודע שזה לא...

שזה לא נוסטלגי, אבל הכי אהבתי את הגירסת במה של "סעידה סולטנה" החדש...דנה מנענעת שם בלי חשבון!! :)

שני32889

New member
אאאאאמממממ.....

אני אהבתי את ההופעה מטקס פרסי האופנה שהייה לפהי שנתיים בערך,היא הייתה שם מדהימההה !!!! אה וגם את תגלית השנה מ99 שהיא שרה את אני אוהבת,בואנה זה היה אחד ההופעות היותר פצצתיות שלה לדעתי לפחות.....

eyalush001

New member
נכוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

לפי דעתי בטקס פרסי האופנה.... היא לוקחת בגדול היא פשוט הייתה כל כך יפה וכל כך מדהימה שאני רואה אותה בטלויזיה וכולי דמעות מהיתרגשות. פשוט נמסתי כמה טופ היא הייתה נראית שם ואיך שהיא הופיעה.

KristineW

New member
הכי אהבתי...../images/Emo23.gif

שהיא שרה לפני שנתיים ביאיר לפיד את "למה כתבת לי שיר", היא הייתה שם פשוט מדהייייימהההההה!!!!
זאת גם הפעם היחידה שזכיתי לראות אותה מבצעת את השיר הזה על הבמה וזה השיר האהוב עליי אצל דנה בכל הזמנים!!!

ואיי נכון,

פתאום נזכרתי כמה הופעות מדהימות היו לה: 1- אצל יאיר לפיד למה כתבת לי שיר היה פשוט מהפנט והיא גם נראתה כל כך יפה באותה תכנית. 2- אני אוהבת בתגלית השנה גם היה כובש באמת אחד היפים. 3- וניצחתי בפרסי האופנה גם היה מוצלח. 4- סעידה סולטנה בטברנה היה גם מדהים. 5- תחלום בנערת השנה האחרון היה מדהים יפה ומושקע והיא נראתה נהדר לדעתי. 6- אל תשכחו את קוקורוקו בדודו טופז בספיישל לפורים שאו מדהים עם הרקדנים והתלבושות 7- ודיוה בארויזיון שפשוט כבש מן הסתם... 8- ודיוה אצל דן שילון שהיה מדהים. בקיצור למלכה שלנו לא חסר תכניות טלויזיה שהיא פשוט כבשה בהם והראתה לכולם מאיפה משתין הדג.

nerod 72

New member
היא לבשה ...

מעין חליפת ג'ינס כזאת- דומה לאוברול כזה... WHEN I'M GOOD I'M GOOD , BUT WHEN I'M BAD I'M BETTER

heartbreaker 22

New member
אתמול אני סתם מעביר תחנות....

ופתאום אני נתקל בערוץ 33 זה היה(ב1 בלילה...) והראו הופעה של דנה היא לבשה משהו ורוד ורקדו איתה 3 רקדנים היא שרה 4 שירים היה ממש נראת שם ילדה....

nerod 72

New member
איזה שירים?

היא שרה? אתה זוכר? WHEN I'M GOOD I'M GOOD , BUT WHEN I'M BAD I'M BETTER

eyalush001

New member
אויי מה שמזכיר לי...

היום אני נוסע באוטובוס ופתאום אחרי שיעמום של חצי שעה ברדיו דנהל'ה שרה לי אני ניצחתי!!!! אז היא חיזקה אותי לעוד החצי שעה הבאה שאני הייתי צריך להיות תקוע באוטובוס

KristineW

New member
היא לבשה...

את מה שהיא לובשת בעטיפת הסינגל של "ניצחתי"... זה אותו אוברול לדעתי...

heartbreaker 22

New member
אני חושב את...

ישנן בנות...וקוקו...דון קיחוטה...ועוד משהו לא זוכר היה לה שיער ארוך שחור תלתלים....

לילות יפו העתיקה...

אני כמעט בטוח שההופעה שאתה מדבר עליה לקוחה מתוך התכנית לילות יפו העתיקה ב 96, שם דנה הופיע עם ליאור שמוליק ואילן, שמלה ורודה ותלתלים שחורים, היא הופיע את ישנן בנות, מגנונה, מנפנפת, גם הופעה מוצלחת.

למעלה