אהלן.. שאלה לי לווא דווקא בקשר לבשר..

777ערן777

New member
אהלן.. שאלה לי לווא דווקא בקשר לבשר..

מה הכי נכון לעשות לתבלינים? לאכסנם במקפיא.. כמו שיש הרבה אנשים שעושים כך ואין לי מושג למה.. או על המדף במטבח.. תודה לכל מגיב..!
 

סמד13

New member
לאכסן במקרר

אני מכניסה אותם למקרר במיוחד בחום הזה . סמדי
 
תכניסי עלה דפנה אחד בכל

מיכל של תבלין והוא יחזיק מעמד לנצח גם מחוץ למקר. זה קוטל תולעים וכל מיני גורמים בתוך התבלינים.
 

Master Stav

New member
למען הגילוי הנאות ...

כמעט ואין לי תבלינים בבית .... אני מבשל עם מעט מאד תבלינים אלו הנימצאים בביתי שמורים בצינצנות ואקום בתוך ארון
 

Master Stav

New member
שוקראן אווי יא חביבי ....

 
למעלה