אהלן..שאלה

Shaycus

New member
אהלן..שאלה

לא יודע אם זה הפורום הנכון פשוט לא נראה לי שמצאתי משהו מתאים יותר אני רוצה לשמוע את השיר changes של טופאק בהילוך איטי..כדי לשמוע את המילים בלי שהם נבלעות..ניסיתי להוריד את המילים של השיר אבל בכל אתר זה מילים קצת שונים יש איזושהי תוכנה או משהו שאני יכול להוריד שיאט בעצם את ניגון השיר פי חצי או פי רבע?

RotemAss

New member
פתרון חלקי

יש פלאגין ל Winamp ששולט במהירות הנגינה. הבעיה שאתה לא יכול לשמור את הקובץ, אלא רק לשלוט בו כשהוא מתנגן. לכן זה לא טוב אם אתה רוצה אותו על דיסק או משהו. אם אתה רק רוצה לשמוע אותו, ויש לך Winamp, אתה יכול להוריד את הפלאגין מWinamp.com, קוראים לו PaceMaker.

Eyal Ezra

New member
הרחבה אופציונאלית לפתרון החלקי

Shaycus שלום, בעבר נתקלתי בבעייה זהה. בעזרת רכישה של DVD חיצוני למטרה אחרת לגמרי, נהניתי גם מהאפשרות לצרוב בזמן אמת את היצירה המתנגנת במוצא המחשב. אם הינך מחזיק במכשיר מסוג זה הרי שפתרת את הבעייה שהעלית. אם לא, ראה פתרון זה כלא רלבנטי עבורך.

new blood

New member
תוכנה בשם audacity

יש בה המון אפשרויות, אחת מהם היא לשנות מהירות (אני לא זוכר בדיוק איפה, אני מאמין שתמצא את האפשרות הזאת). אם לא, יש עוד מלא תוכנות שחיפוש קטן בגוגל יעזור לך למצוא אותן.

togi12341

New member
תוכנה מסובכת

תוכנה כזאת מסובכת. שמתי שיר של אייל גולן. ואי אפשר לשנות את המהירות. בכלל שום דבר אתה לא יכול לעשות חוץ מלגעת בלשונית שכתוב בה: Generate

למעלה