אהלן..שאלה...

dgrwkl1

New member
אהלן..שאלה...

מצטער,אבל אני לא יכול לחכות למחר. כמה אמור לעלות כרטיס (בערך) להופעה של עידן בר"ג ב 28.10? תודה

dgrwkl1

New member
בטוח?

כי פעם לפני שלושה חודשים ביררתי לגביי הופעה בהרצליה...ואמרו לי 208 ש"ח???? השתגעו או מה?? מאיפה לך המחיר 120 ש"ח?? אשמח לתשובה

Saffron

New member
208? אתה בטוח? ../images/Emo29.gif

המחיר הכי יקר ששמעתי עליו להופעה של הפרויקט היה 120 ש"ח.

dgrwkl1

New member
כן כן אני בטוח

זה היה בהרצליה לפני חודשיים שלושה בערך..אני חושב. 208 ש"ח....מוגזם לא??? ואגב,מאיפה משיגים כרטיסים?? קסטל?? הדרן?? יש בהנחה אולי?? (אולי דרך הקופה בר"ג?? שם הוא מופיע? אשמח לתשובות

Saffron

New member
אפשר דרך קסטל או בקופה ../images/Emo29.gif

קסטל: 5000* או 03-6045000 קופות: 03-6121050 יכול להיות שיש הנחה בקסטל, כדאי לבדוק.

זה לא עלה 208 בהרצליה

אני חותמת לך. אני הולכת בכמה חודשים האחרונים לכמעט כל הופעה שלו בהרצליה (אני מהרצליה.. ושם הכי נגיש לי כל חודש), וזה תמיד עולה 110 שקל. לא זכורה לי הופעה שעלתה 120, אבל יכול להיות שכן. בכל מקרה, אין שום סיכוי שבעולם שהופעה שלו תעלה 208.

willo1

New member
וואו

גם אני יודעת שהופעה של הפרוייקט זה 120.. אבל 208 זה המון! זה כבר כמעט המחיר של פוליקר

Saffron

New member
מה המחיר של ההופעה שלו? ../images/Emo29.gif

כמה נחמד שההופעה של אביתר בנאי שהייתי בה ביום חמישי עלתה 70 ש"ח.

willo1

New member
הממ תראי

הופעה של יודה עולה בד"כ 180 ש"ח. אבל אני שילמתי פעם 200 שקל להופעה. למרות שכשהייתה הופעה בר"ג זה עלה קצת פחות ואיפול עם הנחת סטודנט זה הגיע ל65 ש"ח.. והופעה של אביתר בנאי באמת שווה ב70 שקל.. נהנית?

Saffron

New member
יש אמנים שלוקחים אפילו יותר מזה.

וכן, נהניתי, היה נהדר.

למעלה