אהלן שבוע טוב לכווולם!

שירי71

New member
אהלן שבוע טוב לכווולם!

בסוף שבוע הזה שהיה מטורף לגמרי היינו בעיקר בבית החדש כדי לסתום חורים והיו מלא כאלה... ואתמול כדי לצבוע... זה יהיה מה זה כייף אבל מאד מאד קשה, בינתיים כבר הכרנו את השכנים שיהיו לנו, ונפגשנו עם צלמים ביום שישי, וכל מיני דברים שאני לא אלאה אתכם... ואה, כן שאלה: זו שאלה קצת מורכבת לגבי הרב: ישלנו רב מצהר, אבי רזניקוב. עדיין לא נפגשנו איתו. כמה שאלות: מי מכיר, מי ראה חופה שלו? האם זה לא חוצפה לבקש מרב שבא מצהר (התנדבות) לראות חופה שלו? האם רבנים מצהר זה אכן התנדבות או (כמו מידע שהגיע אלינו לאחרונה) שהם כן מצפים לכסףובידולא לתרומה? האם רבנים אלה (ובכלל רבנים) הם גמישים ויכולים להוריד את הקשקשת של הדיחות וההערות הזובניסטיות או שהם נעולים על הטקס הקבוע שלהם? אני ממש בלחץ מזה! ונחזור לאווירה רגועה: שבוע טוב, שליו, בטוח, ללא אירועים חריגים בתחום הבטחוני ללא פאשלות בתחום החתונתי לכולנו!

סיגל2

New member
שבוע טוב שירי, לא זו לא חוצפה לבקש

לראות חופה שהוא עורך. אנחנו נפגשים עם הרב שלנו בגן אירועים שהוא עורך בו חופה אז הוא בעצמו הציע שנבוא גם לחופה כדי לראות איך הוא עורך אותה. הרב שלנו גם הוא מצוהר ובצוהר נאמר לנו שהכסף היחיד שנשלם לו זה עבור הנסיעה שלו מירושלים לגן וחזרה.

שירי71

New member
אז מה ששמעתי מצלמים הוא כזה:

שהם לא אמורים לקבל כסף כמו שכל רב אחר לא אמור לקבל אבל שהם יצאו עצובים מאד אם לא ניתן להם כסף (מה שהעלה את חמתי) וסיפרו לנו על רב מצהר שעשה פרצוף כשקיבל מתנה ספר!!! הקיצר אני בדילמה מצד שני אותם צלמים רצו להמליץ לנו על רבנים שהם ממש ממליצים עליהם מה שהזכיר לי את עניין מכונת הכספים המשומנת היטב והעלה ספק לגבי כל המידע שהם נתנו לנו!

מזאלונה

New member
לא אצל הרב שלנו!!

אנחנו התחתנו עם הרב דוד הורדן מצוהר. פרט לכך שהוא כיבד מאוד את הבקשות שלנו ומאוד השתדל לערוך את הטקס כמו שאנחנו ביקשנו, הוא לא לקח שקל אחד מעבר למה שמגיע לו. סיכמנו איתו שניתן לו 280 ש"ח שהם העלות של המונית מהרצליה ל"שרונית" וחזרה. במעטפה היו 300 ש"ח. שבוע אחרי החתונה קיבלנו קבלה על סך 20 ש"ח ממרכז ללימודי יהדות. כלומר: הוא תרם בשמנו את כל העודף!!!

סיגל2

New member
שבוע טוב שירי, לא זו לא חוצפה לבקש

לראות חופה שהוא עורך. אנחנו נפגשים עם הרב שלנו בגן אירועים שהוא עורך בו חופה אז הוא בעצמו הציע שנבוא גם לחופה כדי לראות איך הוא עורך אותה. הרב שלנו גם הוא מצוהר ובצוהר נאמר לנו שהכסף היחיד שנשלם לו זה עבור הנסיעה שלו מירושלים לגן וחזרה.

petel

New member
נראה לי שמדובר ברב שלנו

אבל עד כמה שידוע לי, הוא שייך לבניין שלם... אנחנו סגרנו איתו לא דרך עמותה אלא ישירות, הוא היה הרב בחתונה של אח של אפי. מעניין אם זה באמת אותו הרב... את יודעת איפה הוא גר ?

שירי71

New member
לא אבל יש לי את הטל´ שלו, בואי נברר

אם זה אותו אחד... את יודעת איך הוא נראה? יש לך איי סי קיו?

petel

New member
אין לי כרגע,

אבל הטלפון שלו מתחיל ב - 695-03 דומה ?

שירי71

New member
גם לי אין אותו לידי אבל אני חושבת ש

שכן זה מתחיל ככה ויש לו גם פלאפון נכון? אז מה את יודעת עליו?

petel

New member
ראיתי לא מזמן את הסרט של החתונה

של אח של אפי, במיוחד כדי להתרשם מהרב... עושה רושם שהוא די בסדר. היינו אצלו בבית בתל אביב והוא היה מאוד נחמד, ביקשנו טקס קצר יחסית ולא מעיק, בסך הכל לא נראה לי שיש בעיה איתו. אני רק מקווה שלרבנות לא תהיה בעיה איתו, בעקרון העברתי להם מכתב ממנו אבל לא קיבלתי תשובה אם זה בסדר או לא, התקשרתי היום כל הבוקר ולא ענו לי ועכשיו שסוף סוף ענו אמרו לי להתקשר מחר... לכי תביני את הרבנות... אני מקווה שלא יהיו בעיות

שירי71

New member
לנו הוא אמר שאפשר לרשום את שמו

בטופס של הרבנות. הוא לא הזכיר שום מכתב רק אמר שהוא מקובל ברבנות בתל אביב. תגידי, הוא בהיר בשיער? (כדי שנהיה בטוחות שזה אותו אחד)

שירי71

New member
לנו הוא אמר שאפשר לרשום את שמו

בטופס של הרבנות. הוא לא הזכיר שום מכתב רק אמר שהוא מקובל ברבנות בתל אביב. תגידי, הוא בהיר בשיער? (כדי שנהיה בטוחות שזה אותו אחד)

petel

New member
כן, הוא בהיר שיער

איזה מוזר שהוא מצוהר, אמרו לנו שהוא מבניין שלם... בכל אופן אנחנו נרשמנו ברבנות בחולון אז לכן הם צריכים לאשר אותו

שירי71

New member
תודה שהרגעתן אותי!

אני מבינה שההשמצות כנראה היו לא מבוססות, ולא התקשרנו אליו לבקש לראות חופה, אלא היום הולכים להרשם ברבנות, ואחכ נתקשר אליו לקבוע פגישה ואז נעלה את זה. לפטל - רב בהיר ראינו בחתונה שהיינו והוא היה אחלה והיתה לנו תחושה שזה הוא (סיפור ארוך) והוא היה אחלה. אז זה בסידר, ונחכה לפגישה איתו.

sariteran

New member
שירי הי, למיטב ידיעתי..

...ההשמצות לא נכונות, לפחות לא בכל הקשור לרב שלנו (הרב דב גולדשטיין) מצוהר. נפגשנו איתו בדירה של קרוב משפחה שלו בפ"ת (כי הוא גר בקרני שומרון ולא רצינו ליסוע לשם), אחרי השיחה שאלנו איפה אפשר לראות חופה שהוא עורך והוא בשמחה נתן לנו מקום ותאריך בשבוע שלאחר מכן. הוא אמר במפורש שמדובר בהתנדבות ושהוא לא רוצה לראות שום כסף בערב האירוע, וכששאלנו לגבי החזר נסיעות הוא הפנה אותנו לתת את ההחזר דרך הדסה מצוהר, ולא דרכו. שמעתי גם על רבני צוהר שכשנתנו להם כסף למונית בסוף הערב, תרמו את העודף לאגודות כגון "יד שרה" ושלחו את הקבלה לזוג. יכול להיות שיש ויש, אבל הסיפורים שאני שמעתי הם אחרים.... שווה לשפוט את העניין כל מקרה לגופו, ותמיד אתם יכולים להכין "רב לגיבוי", למקרה שהרב של צוהר לא ימצא חן בעיניכם. בהצלחה!

למעלה