אהלן..שוב אני :)

oferbenda

New member
אהלן..שוב אני :)

לאחורנה התחלתי לעבוד בגרפיקה והתחלתי ממש להתמצא בזה.. אני מאוד מאוד מאוד רוצה לערוך תמונות שלי מפולין, בצורה אמנותית..זה כולל שילוב של תמונות ביחד, עריכת צבעים, מרקם של התמונה.. אבל מה לעשות? המוזה תקועה ואני פשוט לא מצליח להגות שום רעיון מיוחד ומעניין.. יש למישהו רעיונות יפים? אני מחפש לעשות עבודה מיוחדת.?? אשמח להצעות ושאמח לפרסם כאן בפורום את הגלריה שאני חולם לעשות :)

הרֵעוּת

New member
עיצוב מעניין שראיתי

הוא תמונה של בירקנאו, התמונה המפורסמת. באמצע עומד מישהו עם דגל ישראל. ובשמים נמצא דגל ישראל (עיצוב בפוטושופ, אם אני לא טועה). כאילו - יש המשך, ויש תקווה. תמונה מצויינת, לדעתי.

אממ..אולי

אפשר לקחת תמונה (למשל שער הרכבת והמגדל שמירה שם) ולעשות עליה ממש בשקיפות רבה מעין שכבת דגל ישראל שישתקף. אפשר לעשות דיזולבים (אני מניחה שאתה יודע מה זה) של שתי תמונות, אולי גדרות שיתחברו. או להוסיף גדרות תיל משלך על תמונה אחרת שכאילו מקיפות את כל התמונה... זה מה שעלה לי לראש..

oferbenda

New member
בדיוק על זה אני עובד עכשיו..

אני מנסה לשלב תמונה של טרנספורט שמגיע לאושוויץ עם תמונה שאני צילמתי.. מבטיח תוך יום יומיים לעלות כמה תמונות! :)

mayamoreno2001

New member
אם אתה צריך עזרה

אני בכיף יעזור לך אני מתמצאת טוב בפוטושופ ובפיינטשופ ככה שאני תמיד מוכנה לעזור.. זה האי סי שלי 174446442 בכל זמן אני יעזור לך בכיף. מיה

oferbenda

New member
משום מה אני לא מצליח לעלות תמונה

אחרי שאני עושה "שלח" הוא רושם לי http 400 not found או משו כזה, מישו יודע למה?

mayamoreno2001

New member
תשמע

יכול להיות שהתמונה גדולה בשביל האתר אתה חייב להקטין אותה והפחת את הקובץ psd ל- gpj??? נורא חושב...

oferbenda

New member
כן לצערי התמונה שוקלת כמעט

קילובייט, איך אני בכל זאת מצליח להראות לכם אותה?

oferbenda

New member
הצלחתי!!

עשיתי את אותה תמונה ב2 גרסאות..די דומות אבל גם שונות אשמח לעצות,רעיונות ותגובות

למעלה