אהלן שוקולד אהלן כולם..בשמים רבותיי

מיקושה

New member
אהלן שוקולד אהלן כולם..בשמים רבותיי

מצאתי באחד משיטוטי.. מי מכיר? מי כבר רכש? והאם לא עובדים עלינו?
כי זה זול מאוד!

M הדרך

New member
יש שם בשמים שעשו היסטוריה

הבשמים אורגינליים ללא ספק. המחירים לא בטוחה לגביהם כי אני לאיודית מה המחירים בארץ, אבל הממוצע של בושם בדיוטי פרי הוא 50 $ במסגרת 3+1...אז לי תמיד יותר זול.. וחוץ מזה צריך לבדוק אחד לאחד גם בגדלים... אבל אחלה של דבר.. ומה שלומך יא עז'יז'תי??

M הדרך

New member
בדוק!!!! הטובים יקרים מאד..

המחירים הם מחירי דיוטי פרי ישראל!!!!!!!לבשמים ישנים.....שכבר אינם כמעט על המדפים... בדקתי 2 בשמים נינה ריצ'י PREMIER JOUR EDP בנפח 100מ"ל , וגם בושם לאשה HYPNOTIC POISON מבית DIOR בנפח 100 מ"ל שיש לי אותם מתומחרים בבית היפנוטיק באתר עולה 440 ש"ח ולי עלה 62.90 $ ועוד רביעי חינם והנינה ריצ'י עלה לי 59.90 $ ועוד רביעי חינם..

לא כולם חברים במועדון הנוסע המרוקאי

מה שלומך? את מחוברת שוב לעולם הגדול ? הייתי מתחת לחלונך ....שרקתי לך .......דפקתי על הדלת.......צלצלתי באינטרקום..............שון כלון.......... מה זה? ישנים אצלכם בצהריים? אוקצור , עוד הספקנו אחרי שיטוט מדהים במרחבי הנגב לקפוץ לשוק הבדואי.......לחזור עם מציאות ועם הצעת נישואין שכללה שחיטת כבש בלקייה , מחר אני אכתוב את עלילותי ואצרף תמונה של החתן המיועד...............

M הדרך

New member
מה את סועקת,מקומה17 נראה לך אשמע?

יענו מה 1:1? לא באתי אז לא באת? הייתי די תקועית היום..

בשעה כזו את נותנת לי לרוץ בין הקומו

הקומות? עשיתי קילומטרז וגם קניות אחלה שוק ואחלה מציאות בחיי אז לעלות לקומה 17 עם הבוץ .....הפאן גם התחרבש ברוח ולא קניתי לך בונבונים כמקובל במחוזותינו .. מעלש אל תחשבני את הבטחת קודם קניתי פנטופלך סרוגות כאלה שאפשר לישון אתם בלילות קרים.........בתל אביב שדדו ממני 25 ש"ח!!!!!!!!!! אצלכם רק 10 ש"ח......... לאיש שלי כובע רקום בוכרי על קטיפה , עבודת יד של איזה בת שבט עזזמה ..........משו משו........כולה 10 ש"ח! למה את לא מספרת על המציאות אצלכם? תודה על תוכנת הכיוצ'וצ'ים......הולכת לנסות............

עופר? מי זה עופר?../images/Emo8.gif

תתחדשי על החתימה....... אנחנו ב"ה נטייל אבל לא באיזור שלך משאירים אותו לסוף החודש תבלי ותהני בחיק המשפחה

יה צפונית ......./images/Emo113.gif

מה שלומך? לונג טיים...... אחלה קישור הבאת כאן.... אבל כמו שבדקה הדוקטורה , יקר קיצת........ יש מבצעים בניו פארם ועודפים של יום האהבה בזיל הזול איזה מסעדה שווה יש אצלכם בסביבה רק לא פלצנית ולא יקרה

מיקושה

New member
היי ממושיתת../images/Emo25.gif

פוקאצ'ה בר..במתחם אלונית ליד מעין ברוך..לא כשר(טעים ואפשר עיסקי 70 ש"ח בערך..) באותו מתחם יש גם את פול קפה בהחלט אפשר להתפנק על כריך מעולה ומשביע..שווה וטוסקנה מול מנחת קרית שמונה-כשר חלבי.. מפל סער שרולה בשר מעולה..מחירים בסדר..תגידי שם לקובי
ששלחתי אותך תקבלי פינוק..חח(מיכל) בת האיכר..לא כשר הטחנה יקר אבל שווה מאוד.. סושי בר בצומת הגומא סברס כנל.. אני לכיוון השפלה..

ננה f

New member
הייי... לא כל כך מהר מיקושה!עצרי!

ועכשיו פרטי קצת יותר... שרולה... פול קפה קרוב רחוק של פףול קפה מיפו? ועל פוקאצ'ה קיבלתי ימבה המלציות... ינוסה בקרוב.א-מ-ן. מה המיוחד בטחנה, איזה מנות מומלצות, אם כבר יקר, נעשה שיעורי בית... סברס? WTF

למעלה