לילו סמוקאלוט
New member
אהלן! שלוש שאלות לטורפים.
אחרי שוטטות ארוכה ברשת בחיפושים אחר שיטת הכנה של אסאדו, אני יושב כאן בקריז. כל המתכונים שמצאתי, כולם כולל כולם, וביניהם גם כאלה של כל מיני "שפים" ממסעדות בעלות שם, כוללים בישול (?!) של הנתחים. אותו הדבר נכון גם לגבי ספייריבס, אבל שם זה עוד נשמע הגיוני... 1.א- למה? 1.ב- איך עושים אסאדו באמת...? אני רוצה להכין ספייריבס בברביקיו. 2.א- איך? 2.ב- אם אפשר מתכון לרוטב ברביקיו שהמרכיב הראשון שלו הוא לא "בקבוק רוטב ברביקיו". 3 ואחרונה... לפני שאני מתחיל לעשות כאן ניסויים על עיוור. מישהו מכיר במקרה אי אילו מתכוני בשר+אלכוהול מובהקים? ואני לא מדבר על צלי ביין אדום, או הוספת כמה טיפות של משהו לתבשיל או מרינדה, אלא מתכונים שבהם הטעמים באים לידי ביטוי באמת... בברכת "וווראאווווו" והמשך שבוע נעים...
אחרי שוטטות ארוכה ברשת בחיפושים אחר שיטת הכנה של אסאדו, אני יושב כאן בקריז. כל המתכונים שמצאתי, כולם כולל כולם, וביניהם גם כאלה של כל מיני "שפים" ממסעדות בעלות שם, כוללים בישול (?!) של הנתחים. אותו הדבר נכון גם לגבי ספייריבס, אבל שם זה עוד נשמע הגיוני... 1.א- למה? 1.ב- איך עושים אסאדו באמת...? אני רוצה להכין ספייריבס בברביקיו. 2.א- איך? 2.ב- אם אפשר מתכון לרוטב ברביקיו שהמרכיב הראשון שלו הוא לא "בקבוק רוטב ברביקיו". 3 ואחרונה... לפני שאני מתחיל לעשות כאן ניסויים על עיוור. מישהו מכיר במקרה אי אילו מתכוני בשר+אלכוהול מובהקים? ואני לא מדבר על צלי ביין אדום, או הוספת כמה טיפות של משהו לתבשיל או מרינדה, אלא מתכונים שבהם הטעמים באים לידי ביטוי באמת... בברכת "וווראאווווו" והמשך שבוע נעים...