אהלן, שמעו שלחו לי מילואים לאימון ותכלס..

donJuan2

New member
אהלן, שמעו שלחו לי מילואים לאימון ותכלס..

לא רוצה ללכת אני משוחרר רק איזה 8 חודש אני מתחיל עבודה חדשה שבוע הבא ובכלל הייתי בפעילות שוטפת עד היום האחרון שלי בצבא ואני לא צריך לרוץ על גבעות עכשיו לא קשור לי האימון הזה לחיים עכשיו איך אני יוצא מהאימון הזה סרעבק

Haunted

New member
אתה לא באמת מצפה

שנייעץ לך כיצד להשתמט מהמילואים, נכון ? ותגיד תודה שזימנו אותך לאימון מילואים אחרי 8 חודשים. אותי זימנו ישר אחרי שעברה לי חצי שנה מהשחרור. ועכשיו זימנו אותי לתעסוקה ישר אחרי שעוברת לי שנה. חוץ מזה, אל תנסה לברוח ממה שלא התנסת בו עדיין. מילואים זה לא כמו סדיר, מילואים זה ראש טוב. לגבי העבודה - לפי החוק למעסיק שלך אסור לפטר אותך או להפלות אותך מבחינת שכר בגלל שירות מילואים. כך שאין לך מה לדאוג בקשר לזה.

donJuan2

New member
שמע בנאדם, אני בטוח שהרבה אנשים כמוני

עדיין יש להם חלחלה מחאקי אז כן ציפיתי ייעוץ להשתמטות זה כולה פאקין אימון לא פעילות לא יודע אולי לך זה נשמע רע אבל האימון הזה זה ההבדל בין מילאומניק שמח שמשרת את המדינה שלו בכיף לבין מילואימניק ממורמר שמקלל תמערכת גם לי זה היה עושה רע אם הייתי עושה מילואים ורואה איזה טמבל רושם כזאת הודעה אבל אני אמיתי אחוי

Haunted

New member
ביננו

למי אין חלחלה מחאקי ? אני לא חושב שיש בנאדם שאוהב ללבוש מדים להנאתו. אבל זה לא משנה את העובדה שלשאול איך לברוח ממילואים זה קצת חוסר טאקט, וקצת ונוגד את מהות הפורום. תסלח לי על ההתבטאות, אבל אתה מדבר כמו ילד קטן. אפשר לחשוב שלדלג על האימון הזה יעשה אותך למילואמניק מאושר. ואם תצליח לפספס את האימון הזה, תגיד אותו דבר כשתקבל את הצו הבא. אל תעשה פיל מעכבר. מילואים זה לא כזה נורא. גם אני טחנתי עד יומי האחרון, וגם לי יש מילואים בסוף השנה שבאים לי לא טוב בעבודה. אבל אין מה לעשות. עצות כיצד להשתמט ממילואים, בכל מקרה, לא תקבל על גבי הפורום.

Shaycus

New member
עצה,

תקנו אותי אם אני טועה אבל יש חוק שאומר שבשנה הראשונה מרגע שחרורך אסור לגייס אותך אם זה למטרות אימון.. רק למטרות פעילות מבצעית ולצו 8. אז אתה יכול לשלוח מכתב לקצינת קישור ולהגיד לה שזה לא מסתדר לך כרגע ושתשמח אם ידחו לך את המילואים, כמובן תרשום גם שלא עברה עדיין שנה מרגע שחרורך. ולא, לא עברתי על "מהות הפורום".

Haunted

New member
../images/Emo128.gif

כלוחם, יכולים לזמן אותך לאימון לאחר חצי שנה מהשחרור, ואחרי שנה לתעסוקה מבצעית. וזה כן חוסר טאקט, כי זה בדיוק כמו שמלש"ב ישאל איך לצאת מהצבא בפורום מתגייסים.

donJuan2

New member
כן אחי זה לא יעבוד

כמו שאנטד אמר.. בכל זאת אבל זה מתסכל, ברגע שהצבא משקיע בך קצת הוא ינצל אותך כמה שהוא יכול אחר כך אני צריך ללכת למילואים כשעדיין יש לי סימני כראמי על הגב בזמן שחברים שלי מקבלים מכתבים על ביטול מילואים כי גם ככה אין מה לעשות איתם אבל תיודע מה אנטד אתה פאקין צודק ואני סתם מתלונן כמו איזה פוסי למרות ש.. באמת היה עושה לי טוב להשאר בבית גם ככה אני לא מאמין באימון הזה, מאמנים אותנו סתם שטויות ועוד אחרי שיכלו ללמוד מלא מהמלחמה האחרונה

Haunted

New member
שמע..

אני לא חושב שכשהצבא מזמן אותך למילואים אז הוא "מנצל" אותך. מדובר בסה"כ בכמה שבועות בשנה, שאם אתה שואל אותי, לפעמים יכולים להיות אפילו נחמדים. עכשיו כשכולנו משוחררים, זה נחמד מדי פעם לצאת מהמסגרת השוחקת של הלימודים והעבודה לכמה שבועות של מילואים, לפגוש את החבר'ה מהסדיר וכו'... לגבי הקטע של האימונים - אני לא יודע איפה שרתת, אבל אני יכול לומר לך שלי אישית זה עזר. היה לי אימון לפני חודשיים בערך, ואני יכול להגיד לך שאם לא היו עושים אותו והיתה פורצת עכשיו מלחמה, לא הייתי זוכר כ-ל-ו-ם. התפלאתי באיזו קלות אפשר לשכוח אחרי כמה חודשים באזרחות דברים שטחנו לך בשכל במשך 3 שנים. בקיצור אבויה, אל תדאג, יהיה בסדר. אתה עוד תראה שמילואים זה ממש לא נורא. ועכשיו אני וההאנגאובר הולכים לישון

למעלה