אהלן,תנו לי הצעות ושיפורים ללחן הזה

Xknight

New member
אהלן,תנו לי הצעות ושיפורים ללחן הזה

http://mp3music.gpg.co.il/music/sound/c7651724-1e5f-4380-aa0f-3c7692191b38.m3u זה אחד מהלחנים שאני עובד עליהם עכשיו - אין שירה כי אני עדיין מחפש זמררר. האיכות סאונד לא משהו כי לא עשיתי עוד מאסטרינג או דברים כאלה. טנקס:)

מרי לי

New member
לא ממש הבנתי את השאלה שלך

מה שאני שמעתי הוא התחלה שיכולה להיות מעניינת לשיר, לחן לא היה שם יכול להיות שקישרת לטראק הלא נכון החשיבה שלך מעניינת, למרות שיש קצת בלאגן בהתחלה לפני שהקצב נכנס. יש איזושהי נקודה שם שההקדמה מתבלבלת ואז מאבדים ריכוז בשיר מה שכן, הטראק נשמע ככה שקל להכניס אליו איזה לחן פשוט והוא יעבוד אז שים לב למילים יותר, כי קל לאלתר לתוכו משהו... תמשיך לעבוד כל הכבוד לך

Xknight

New member
סבבה, הלחן הוא יותר בשירה

אבל כמו שאמרתי אין כרגע זמר...אז זה רק כמו רקע ומעין הקדמה לשיר. בעיקרון אני מושפע מU2 קולדפליי, מיוז, מנסה לעשות שירים בסגנון שלהם.

shlomielvislevy

New member
יפה

רק לדעתי, הדאבלים בהתחלה לא ממש זורמים. כמו שאמרו מעלי- יש יותר מידי בילבולים, עכשיו אני לא מתחבר לסגנון שלך, אבל מקיר אותו, ויש כאן עבודה מצויינת. תחשוב על מילים, אם אתה רוצה בכלל, תתן לעצמך תלחן והמלודיה בראש, אולי תשיר את זה לעצמך, וככה לא תיהיה תלוי בזמר...אבל עבודה מאוד רצינית וזה משהו שיכול לתפוס

Xknight

New member
תודה על התגובות אנשים:) יש לי את

הלחן כבר בראש, אבל אני לא יודע לשיר זה לא התחום שלי חח, אז עדיין צריך זמר, ולא רק לשיר הזה שאני עובד עליו אלא לשירים אחרים שאני גם עובד עליהם.

BolraK

New member
אני מסכים עם מרי לי

זה לא בדיוק לחן...זה נשמע יותר כמו פתיחה לשיר. רק דבר אחד הפריע לי בכל הקטע וזה התופים שהוספת שנשמעים כמו תת מקלע וזה הורס בטירוף. חוץ מזה הכל אחלה ונראה לי שבסוף זה יצא תותחי ביותר.

למעלה