אהלן! ../images/Emo108.gif
היי, קוראים לי מורן ואני מכורה להישרדות!! אני רואה הישרדות כבר מהעונה הראשונה ולא מפסידה אפילו פרק אחד! אפשר להגיד שאני פשוט המכורה של המכורים... אני מנתחת עם חברות שלי כל פרק, מדברת על זה כל הזמן ורק חושבת כל הזמן על יום שבת הבא בערב (המממ... נשמע כאילו יש לי הרבה חיים
) התלבטתי הרבה זמן האם להיכנס לפורום הזה או לא כי פחדתי מאוד שאולי אני אגלה בטעות מי מנצח (אני נראה לי אחת מהבודדות בארץ הזאת שלא יודעות עדיין מי מנצח) אז יש לי שאלה למנהל/ת הפורום הזה- את/ה ממליץ/צה להיות חבר בפורום הזה גם אם אני לא יודעת מי מנצח? זה לא מסוכן מדי? בכל אופן... הפרק שעבר היה הפרק הכי טוב מתחילת העונה בעיניי. לפי איך שאני חשבתי על זה- אם חברי בוראן הישנים (גם אלה שעכשיו בסמבורו וגם אלה שנשארו בבוראן) מספיק חכמים הם יגרשו לאט לאט את כל חברי סמבורו בשני השבטים החדשים כי לפי איך שהמצב עכשיו- בוראן הם הרוב בשני השבטים! וכשיגיע האיחוד (מי יודע מתי זה יהיה עכשיו כשהם משנים את כל הכללים והדרבים שהתרגלנו אליהם בהישרדות) אז בוראן יהיו אלה שיתאחדו והם ישובו להיות שבט מאוחד וחביב
אני אגב, הייתי מהתחלה בעד בוראן- הם פשוט שבט מנצח. אה כן- ואני גם מאוהבת עד מעל הראש באיתן!!! יא אללה... הוא פשוט מושלם. מה עוד יש לי להגיד? אני שמחה שגירשו את לינדסי ובכלל,הם היו מאוד חכמים וגם מאוד ברי מזל- החברה החדשים בסמבורו... אני חושבת שאם ברנדון לא היה מדבר בקול רם בטעות יכול היה להיות סיכוי גדו לשהוא היה זה שמקבל את הקולות ואז הכל היה שונה לגמרי- כי לדעתי ביג טום היה מפסיד. אוקיי... אז שיהיה לכם יום טוב!!
מורן
היי, קוראים לי מורן ואני מכורה להישרדות!! אני רואה הישרדות כבר מהעונה הראשונה ולא מפסידה אפילו פרק אחד! אפשר להגיד שאני פשוט המכורה של המכורים... אני מנתחת עם חברות שלי כל פרק, מדברת על זה כל הזמן ורק חושבת כל הזמן על יום שבת הבא בערב (המממ... נשמע כאילו יש לי הרבה חיים