אהלן!
עזרה: פורים מגיע ובא לי ל

supercellstorm

New member
אהלן!../images/Emo13.gif עזרה: פורים מגיע ובא לי ל

להתחפש ללגולאס....עם קשת והכל- אין לי בלונד טבעי (כמו שלאורלנדו אין חחח
ובכל זאת איפה אני מוצא או נעזר בבגדים, פאה , חץ וקשת....למישהו יש מושג? אני מתכנן את התחפושת הזאת המון זמן כבר- ורק עכשיו יש לי זמן ללכת לקנות...

OB4ever

New member
קודם

המקום ביחיד שאפשר לקנות תחפושת של לגי זה באינטרנט והתחפושת מזעזעת..בנוסף לוקח לתחפושת להגיע אליך בין 2-8 שבועות. הדרך השניה זה לתפור אבל זה יוצא מעל 1000 שקל (ביררתי)

supercellstorm

New member
המממממממממממ....תודה רבה - אולי

אני אתחיל ללמוד לתפור היום.... חחחחחחחחח
יש אולי עוד רעיונות? חנויות מיוחדות?

ThisIsJustME

New member
חחח בנתיים נראה לי

שההצעה הכי טובה זה באמת שתתחיל לתפור

•aniviel•

New member
אה...

פאה וחץ וקשת אני מניחה שאפשר להשיג בכל חנות תחפושת. בגדים זה כבר יותר בעיה. אם היית מתחפשת לגאנדלף או משהו הייתי פשוט אומרת לך לשים סדין לבן חח (או אפור) נראה לי הכי פשוט זה פשוט להתחפש לנאזגול... ודרך אגב, סתם משהו שקשור... אימא שלי אמרה לי קודם שהראו בטלויזיה צילומים מאיזה מחסן תחפושות. והייתה שם תחפושת של משה רבינו, וזה ממש נראה כמו גאנדלף, והכתבת שאלה את המוכר "מה? זה משרה"ט?" והוא אמר שלא, שזה משה רבינו, אבל עכשיו כולם קונים את זה בגלל שרה"ט כי זה ממש דומה! חח

supercellstorm

New member
תודה רבה לכווולם! ../images/Emo13.gif אגב- אני הולך

לראות היום שר הטבעות עם חבר.....עוד פעם....(ועבדתי כבר בקולנוע
)

ChipiM

New member
נצל"ש- אתמול הלכתי לראות בקולנוע...

את שיבת המלך (אנלא היחידה שהלכה יותר מפעם אחת).. הקיצר זה היה ברבחן בתלפיות, וראיינה אותי ואת חברה שלי איזו אחת מגלגל"צ והיא שאלה למה אני אוהבת את שר הטבעות וזה... חחחחחח היא קיבלה חתיכת הרצאה...!.....

ChipiM

New member
ידעתי שאני אשכח משהו-

היה באחד הטריילרים לפני שהסרט התחיל, סרט שמופיע בו ויגו מורטנסן. יש מישהו שיודע במקרה איך קוראים לסרט?

למעלה