אהלן

Stageman

New member
אהלן ../images/Emo13.gif

שלום לכולם, אני מחפש גרסא נוספת לתרגום של מופע האימים של רוקי- חוץ מאותה גרסה של דניאל אפרת. בגרסה שציינתי השירים מתורגמים להפליא, אבל בגלל שאני וחבריי רוצים להעלות את זה לבגרות י'ב, איפשהו העלילה שם הולכת לאיבוד משום מה :-\ קו העלילה והעומק (אף על פי שככה זה בהמון מחזות זמר) די מתפזרים לי שם. אף על פי ששוב, התרגום ממש ממש טוב. נהנתי לקרוא אותו! למישהו יש תרגום נוסף של המחזה, אולי? תודה רבה יום טוב...

netmaster1

New member
מבלי להיכנס שוב לעניין הרשות מדניאל

יש מצב שאתה שולח לי את התרגום שיש לך? אני אוהב לאסוף תרגומים:)

Stageman

New member
שאלה חדשה- צריך עזרה בבקשה.

היי, אשמח מאד אם תוכלו בבקשה לתת לי שמות של מיוזקלס מגניבים, בעיקר מהסגנון הקומי- משהו פחות או יותר בכיוון של רוקי הורור שואו. למשהו שאני והקבוצה שלי נוכל להעלות כהפקה במגמת תאטרון בי'ב. יש לכם רעיון?
תודה רבה חג שמח.

Stageman

New member
אין לו מתחרים, אני איתך.

אבל שאר החברים מסרבים להקשיב לי, לא בא להם עליו לבגרות
תודה על העזרה

netmaster1

New member
יש כמה מאוד דומים

Reefer Madness עם קריסטן קמפבל ואלן קומינג המהפנט(יש לזה גם סרט שיותר קל להשיג מההצגה, למרות שיש לי עותק של ההצגה ואין פשוט מה להשוות) Return to the forbidden planet ממש דומה לרוקי, Jukebox מיוזקל עם שירים של שנות ה50, ממש חמוד Zombie prom - נשף סיום י"ב שהתחרבש עם שירים כמו "אל תלך למפעל הגרעיני, ג'ימי" ואם אתם מתכוונים למוזרים כמו רוקי אז אסור לפספס את Bat boy Silnce of the lambs the musical שזה הדבר הכי וולגרי ששמעתי בחיים שלי עם שירים כמו If I could smell her .. אני אפילו לא הולך לכתוב את ההמשך, אבל זה פשוט מזעזע יש עוד הרבה שמאוד דומים או אפילו מושפעים מרוקי, פשוט צריך לדעת לחפש רחוק מהמיינסטרים. אם אתה רוצה יש לי הקלטות של רוב הדברים כאן, דבר איתי.

Stageman

New member
היי, בהחטל אופציות מגניבות.

הרצתי חיפושים מהירים בגוגל ובהחלט התרשמתי. יש להם תרגומים רשמיים שאוכל להשיג בחנויות של מחזות? ואשמח לעוד המלצות, אולי משהו יותר קרוב למיינסטרים... ולא דווקא בסגנון רוקי. פשוט קומדיה טובה ומהוקצעת. יש לכם רעיונות?

netmaster1

New member
תרגומים לא נראה לי

חלק מהדברים אפילו עוד לא הגיעו לברודווי ורצים באוף אוף אוף במקומות יותר קטנים מקפה קאמרי אבל אני יודע שלרובם אפשר להשיג סקריפטים ותווים של MTI, יש לי תווים של רוב ההצגות, אבל לא תרגומים. עוד המלצות לדברים קצת יותר מיינסטרימים, אני התאהבתי בזמן האחרון במחזמר I love you becase שזה עיבוד מודרני לגאווה ודעה קדומה(רק קצת הפוך) של ג'יין אוסטין, יש בזה שירים באמת מדהימים Great amrican trailer park musical גם מאוד קליל וחמוד ויש מחזמר מדהים בעיני שאי אפשר להשיג בשום מקום בשם Angry housewives שזה כמו עקרות בית נואשות המחזמר ויש שם את אחד מהשירים הכי מצחיקים ששמעתי במחזמר שנקרא Eat your motherf#@!ing Cornflakes אם אתה רוצה מצחיק ומתורגם יש לך את המפיקים, אבל אני הייתי ממליץ לך ללכת על פרנקנשטיין הצעיר של ברוקס שבדיוק יצא וקיבל ביקורות ממש טובות, קיבלתי לא מזמן את השירים, זה באמת מחזמר גדול.

Cabaret

New member
לא דומה לרוקי בכלל

כי הוא פשוט אוונגארדי.. אבל יש לך את: avenue q i love you, you're perfect, now change [title of a show] (משהו יחסית חדש אני חושב שמציג באוף-ברודווי... הצחיק אותי מאוד הקונספט שלו (שצוחק על מחזות זמר ומצד שני מתעסק אך ורק בהם) שווה לבדוק),

netmaster1

New member
אין כמו מחזמר על 2 אנשים שכותבים מחזמר

על שני אנשים שכותבים מחזמר. באמת הצגה טובה.

למעלה