אהלן

דודיעז

New member
אהלן ../images/Emo13.gif

אני חדש כאן, וגם חדש עם טורי, תגידו שלום לקורבן החדש שלכם
(אלא אם כן אתם נחמדים. ) אז יש לי 3 אלבומים שלה שקניתי בעיקר בגלל השם והעטיפה, את boys for pele (שאני בינתיים הכי אוהב) , american doll posse וקניתי ממש היום את The Beekeeper במהדורה מוגבלת ולא הספקתי לשמוע ממנו הרבה, אבל פאק זה ארוז כל כך יפה ._. אניוויז, תציגו את עצמכם, תרדו עליי, בואו נתחיל

figure it out

New member
Dude, היית צריך להיוועץ לפני שביזבזת את מיטב

כספך על הביקיפר, ולמען האמת יש אלבומים שצריך לשמוע (ולקנות) גם לפני ADP. (ומה בדיוק מושך בעטיפה של הדול פוסי?
) אתה אשם חלקי בזריקת הבוטוקס התקופתית הבאה של טורי, או שמא, הפאה הצעקנית החדשה... מה זה, לקנות את הביקיפר?! רק חובבנים כמוני עושים את הטעות הזו
ויש מהדורה מוגבלת לביקיפר? לא ידעתי
על כל פנים, לא כל הנוצץ (תרתי משמע, במקרה הזה...) זהב הוא. לעומת זאת, BFP הוא בהחלט שווה קנייה, האזנה ממושכת, טקסים מזוכיסטיים וכל זה... רק חבל להחמיץ את Little Earthquakes בשלב הבתולי והשברירי בו אתה נמצא. הא, וברוכה הבאה!
אני יעל, אבל אני בעיקר קוראת פה, כך שלא תיתקל בי הרבה, איי גס. עלה והצלח!

noosh

New member
אמג אל תלחיצי אותו :(

עד שיש מישהו חדש וזה. סתם, זה אכן קצת חבל, ואם כבר עטיפה אז איפה קוואייר גירל, איפה? ;[ אבל אל דאגה. הייתי אומרת שתתחיל פשוט מפלה, אבל קח בחשבון שקשה להתחבר אליו. הכי הכי מומלץ זה, כמו שהדוכסות אומרת, להתחיל בהתחלה (הדוכסית אומרת את זה, נכון?). כלומר, ב-Little Earthquakes. לתת לו קצת זמן לשקוע ולתבוע את מקומו. משם להמשיך הלאה לפי הסדר, ולגלות בדרך את הביסיידים והקאברים. או שפשוט תקשיב לביקיפר ודול פוסי, תסיים עם החלק הקשה בהתחלה, ותהיה פנוי לכל השאר :p בכל מקרה, ברוך הבא /tapuzforum/images/Emo13.gif.

figure it out

New member
אני לא הלחצתי אותו!

בסה"כ הכנתי אותו לבואה של רעות, שתיהיה תמהה על בחירת האלבומים המדוברים, עוד יותר ממני. והערתי לו על זה יחסית בנימוס. בלי להשתמש ב
. או בשואה-רפרנסז. וגם בפחות שנינות. גם.

שרימפי

New member
"אתה אשם חלקי בזריקת הבוטוקס התקופתית הבאה"

אפילו אני נלחצתי. נועה צודקת בכלליות שעדיף להתחיל מLittle Earthquakes...אבל באמת שזה לא נורא, גם האלבומים שקנית לדעתי הם נפלאים. אני נורא אוהב את Boys For Pele...יש עד היום רגעים בהם אני צריך לברוח ומה שעוזר לי להרגע ולהרגיש קצת פחות 'לבד' זה האלבום הזה. ברוך הבא!

דודיעז

New member
טנקס D:

קניתי את הביקיפר כי לא היה עוד משהו חוץ מבויס פור פלה שכבר היה לי. תכננתי לקנות את Under the pink . צליל הארורים

אל תשכח את from the Chorusgirl hotel

אחד השווים. וכמובן scarlet walks שהרוב פה מסכימים פה אחד שהוא הכי טוב שלה.

דודיעז

New member
כבר יש לי את פרום דה קווירגירל

מזכיר לי המון את הומוג'ניק של ביורק, לא יודע למה

behappy

New member
מעניין החיבור הזה!

אף פעם לא חשבתי עליו. ואני אוהבת מאוד מאוד את שניהם. אניוואי שניהם מעולים, ברוך הבא לפורום טורי מי ייתן שבזכות אנשים הגלים פתאום את טורי המוקדמת הפורום לא ימות, וחג עצמאות שמח!!

למעלה