אהלן!

אהלן! ../images/Emo24.gif

כמה טוב לחזור... לא יכולתי לכתוב מהמחשב שלי, ועדיין אינני יכולה (עקב וירוס שבעקבותיו באה תקלה, אני מקווה לתקן זאת בקרוב בעזרת תפוז) בנתיים, אני במחשב לא שלי והוא לא תמיד נגיש... אבל אי רואה די בקביעות את ההודעות!! בכל אופן, רציתי לספר לכם משהו שקרה לי במהלך הזמן שלא הייתי כאן ושלבקש משהו, אז קודם הסיפור: לפני בערך שבוע נפל על חברה שלי דלת הזכוכית של המקלחת (משהו לא נעים) והגודל של הרגל נפצעה... היא טיפלה בפצע אבל זה לא ממש הזיז לה... בכל אופן, אנו לומדות בפנימיה והיא גרה מאוד רחוק (הפנימיה היא בערך 5-10 דקות מהבית שלי) ובלילה, אחרי שחזרנו כאב לה הפצע, כאב עד כדי כך שהיא לא הצליחה לישון, ממש שברה מהקטע הזה, אז היא בדקה אם אני במקרה ערה (זה קורה לפעמים) אבל ישנתי, והיא לא רצתה להעיר אותי (די כעסתי על זה אחר כך, שינה זה לא יותר חשוב מחברה שזקוקה לעזרה, מה גם ששינה לא ממש משחק אצלי תפקיד כ"כ חשוב). אז היא לקחה אקמול ואחרי בערך חצי שעה זה עבר ויותר מאוחר היא נרדמה... למחרת- בתחילת השיעור האחרון באותו יום היא התיישבה לידי, ואז לחשה לי ששוב כואב לה הפצע, אז הסתכלתי על שתי הרגליים וראיתי שברגל הפצועה רואים את הוורידים די בולטים, אבל יחסית לרגל השניה זה נראה ממש גרוע... אז אמרתי לה לחלוץ את הסנדל, למרות שהוא היה ממש רופף ואמרתי לה עוד כמה דברים בשביל הרגל ואחרי זה, אמרתי לה שנראה מה יקרה עד סוף השיעור ואם עדיין יכאב לה (ד"א היא לא לקחה אקמול הפעם). בסוף השיעור בכלל לא כאב לה... סיפרתי את כל הסיפור הזה רק בגלל שרציתי להגיד לכם שאני, אחת עם ידע (שאין לי מושג עד כמה הוא מינימלי) וחוסר הכשרה מוחלט, וחברה שלי פנתה דווקא אליי... זה ממש שימח אותי שהיא פנתה דווקא אליי (בכיתה שלנו יש לפחות 2 בנות מתנדבות במד"א) והיא סמכה עליי וידעה שאני אעזור לה ואצליח לפתור את הבעיה, ושבאמת עזרתי לה לפתור אותה... כמה טוב זה עשה לי על הלב... ובהזדמנות חגיגית זו, אני אשמח לעזרה קטה- מחר יש לי מבחן בביולוגיה על הדם, כלי הדם, הלב וכל העסק ומשום מה יש לי הרגשה שאני לא מוכנה אז אני אשמח אם תכתבו על משהו בנושא או תפנו לאתריםם שיעזרו. תודה רבה מראש!

מישהו? עזרה?

אז אני אהיה יותר ספציפית, אלו הנושאים: מבנה הלב, צינורות הדם, שסתומים, מהירות זרימת הדם, הרכב הדם, לחץ הדם, סוגי הדם, עירוי הדם. תודה מראש, על כל עזרה שהיא!

inbale

New member
אולי זה יעזור

אני אחרי משמרת ועייפה מוות אבל הקריאה שלך לעזרה שברה את ליבי...אני מצרפת

ענבל- תודה רבה ../images/Emo24.gif

אני מקווה שהיתה משמרת טובה ושהלב בסדר...
אני מקווה שזה יעזור (אני כמעט בטוחה שהחומר שהבאת יעזור).
BE HAPPY

inbale

New member
משהו שמצאתי במקרה- אימנולוגיה

חיפשתי לך חומר על עירויי דם ומצאתי חומר שניקרא פרקים נבחרים באימונולוגיה אבל יש שם גם הסבר על סוגי הדם השונים. שווה לקרוא - מענין מאוד!

ענבל!

אני עומדת שעתיים לפני המבחן, חורשת על האינטרנט בתקווה למצוא משהו נורמלי (הספר לא מובן ואין סיכומים על הנושא) ופתאום אני שואלת את עצמי "למה אני לא עושה חיפוש בפורום צוותי חירום?" וכך- אני נכנסת לכאן ומוצאת ב ד י ו ק את מה שחיפשתי... רק שתדעי עד כמה עזרת
תודה תודה ושוב- תודה!

inbale

New member
../images/Emo9.gif

המון בהצלחה במבחן. אני מחזיקה את כל האצבעות שלי למענך ושמחה שיכולתי לעזור. מישהו אמר עליי פעם שאני מנוע חיפוש אנושי....אז תמיד שווה לנסות אותי. כשיש לי כוח ואנרגיה אני אשמח לעזור.

למעלה