אממ
1.עשיתי מלא דיאטות כסאח, דיאטת חרמון, ודיאטות שבהם אכלתי ארוחה אחת, או לא אכלתי אחרי שעה מסויימת- כמו לא לאכול אחרי 6 או 7. הכל שטויות,כלום לא עבד. לא החזקתי מעמד. 2.לא זוכרת כמה זמן לקח לי, אני לא סופרת. מה שחשוב הוא התוצאה הסופית. ולא כמה זמן לקח לי להגיע אליה. לפני הדיאטה שקלתי 70 וחצי, והיום 59 וחצי. -כן, שומרי משקל נורא יתאימו לך. השיטה נהדרת, אפשר לאכול הכל ועדיין לרדת. זה מדהים. -בחרתי בשומרי משקל כי שמעתי מלא סיפורי הצלחות. המון אנשים ירדו בסביבות ה30 קילו ולא העלו בחזרה הכל! [כמו ברוב הדיאטות]. אנשים סיפרו לי שהם נהנים בדיאטה, שהם אוכלים אפילו שוקולד, ומרזים! שקבוצת התמיכה נותנת להם המון מוטיבציה. השיטה מלמדת אותך לאכול במידה. לאכול מהכל, בכמויות הנכונות. -בעבר הייתי הולכת כל יום שעה, בתקופה הנוכחית אני עושה כל יום 45 דקות על אופני הכושר בבית. ועוד משהו - אם את עושה את שיטת הנקודות של שומרי משקל אז רק עם קבוצת התמיכה! יש מלא שעושים טעות, מזמינים את הערכה של שומרי משקל לבית, ומוותרים על הקבוצה. זה לא עובד. כל הקטע בשיטה המוצלחת הזו - זה קבוצת התמיכה. את נשקלת שם [המשקל שלהם סופר מדוייק], מזדהה עם אנשים, מקבלת עצות מאנשים שירדו, זה פשוט מעודד.