אהלן...

infectedbitch

New member
אהלן...../images/Emo24.gif

דבר ראשון בהצלחה עם הפורום. הוא כבר נכנס לרשימת המועדפים שלי כי אני ממש רוצה להיות מאלה שחברות פעילות וייצוגיות של הפורום:) אז בגלל זה אני מתמקמת ממש בהתחלה. אני מיכל, בת 18 כרגע במהלכה של דיאטה, שיטת הנקודות. ויש לי המון מה לתרום, המון מה להגיד והמון מה לשאול ולהחכים. אשמח לךהצטרף :) ביי בינתיים

infectedbitch

New member
ועכשיו לעניינינו

הרי לשם זה התכנסו, לא? אז ככה: אני אומנם שאלתי כבר את השאלה הזאת בפורום אחר, אבל מכיוון שכאן העיין חדה יותר אחזור על השאלה. אני מתאמנת יחסית הרבה : כל יום שעתיים (בוקר-ספינינג,הליכה-ערב עיצוב\הליכה) וכרגע אני במהלך הרזיה ב"שומרי משקל" נאמר שם כי אנשים שמתאמנים בעצימות גבוהה חייבים לאכול את נקודות הבונוס(נקודות אלה הם פועל יוצא של פ"ג-ספינינג-3 נק', הליכה-3 נק'..וכ"ד) רציתי לדעת מהם ההשלכות של לא לאכול את הנקודות האלה בהכרח? לפעמים אני לא מרגישה שאני צריכה לאכול עוד ובלי עיין הרע אני אוכלת מספיק ואני לא צוברת רעב אף פעם-בגלל זה יש לי אבחנה שאכלתי דיי ולא צריך לדחוף עוד 2-3 נקודות. האם זה יפגע בתהליך הרזיה? נאמר לי שזה ידפוק לי את המטבוליזם,איך בדיוק?

infectedbitch

New member
אתנסח שוב..

הרגשתי היא שנקודות הבונוס האלה הם דבר יותר אינדוודואלי. יכול להיות שאדם אחד צריך את הארנגיה שנלקחה לו בעקבות האימון, והאחר לא צריך. כלומר.. אני ממש מרגישה שאני ל-א צריכה לאכול יותר מ-20 נקודות בגלל שפ"ג היא חלק גדול ובלתי מבוטל מהחיים שלי- ואני גם ממש לא מרגישה תשושה!

Naughty Girl1

New member
חמודה,

את ממש לא חייבת להשתמש בנקודות הבונוס. מעולם לא השתמשתי בהן. הסתפקתי ב18 נקודות כמו שהמדריכה אמרה לי. המדריכה לא אמרה לך שלא חובה להשתמש בבונוס?

infectedbitch

New member
כן היבא,

אבל את לא עושה ספורט פעמיים ביום , נכון? ועלך זה בדיוק דיברתי!

Naughty Girl1

New member
אני עושה ספורט פעם ביום

וגם שעתיים ספורט לא מחייבות אותך להשתמש בניקוד ועל זה בדיוק דיברתי
חוצמזה, שעתיים ספורט ביום זה לא מוגזם?

infectedbitch

New member
לא. בשבילי זה ממש לא מוגזם

גם פירטתי על הסיבות ועל הנסיבות של חיי הספורט שלי בפורום השני. בכל מקרה- את בטוחה? זה ממש חשוב אני מצטטת לך מהספרון של השבוע השני "מי שעוסק בפ"ג בתדירות גבוהה אלכול את הקצבת הנקודות היומית ולא פחות

infectedbitch

New member
התפקשש לי, הנה הציטוט:

מי שעוסק בפעילות גופנית בתדירות גבוהה חייב לאכול את קצבת הנקודות היומית ולא פחות

Naughty Girl1

New member
למה את פשוט לא שואלת את המדריכה?

היא תענה על זה בצורה יותר מקצועית.
ממה שאני יודעת - לא חייב להשתמש בבונוס.

Naughty Girl1

New member
אממ

אוקיי. אני אנסה. [לשאלות שלי היא בקושי משיבה
]. תגידי,את בקבוצת תמיכה בכלל או שאת עושה את השיטה לבד?

infectedbitch

New member
לא, אני בקבוצה

העניין הוא שזה נראה כאילו המדריכות של השיטה לא הכי קשובות וסבלניות לצרכים של הלקוח. המדריכה שהיתה לי בפעם הקודמת היתה זוועתית. היא ממש לא חייכה אפילו. זאת עוד בסדר. אבל את יודעת, אני מעדיפה כמה שפחות לדבר איתה. חוץ מזה עוד לא ראיתי אף אחד שניגשת אליה אחרי השיחה לייעוץ או משהו. מבינה? אני אשתדל להעלות את הנושא בשבוע הבא. אבל אם את זוכרת, תשאלי. גם בפורום לא עונים לי אוףף!

Naughty Girl1

New member
סבבה מותק

האמת שגם לי יש המון תלונות על המדריכה שלי, כמעט אי אפשר לדבר איתה אחרי ההרצאות, ובטח שלא לשאול אותה כלום. היא תמיד מעוצבנת, ואם את לא באה לפגישה מסויימת היא ממש תתנקם בך. אבל אין מה לעשות. אני שם כדי לרדת. אף אחד לא יהרוס לי.

infectedbitch

New member
זו בדיוק הגישה שלי

אם הייתי באה כדיי לרכוש לי חברות מדריכות -הייתי הולכת למירי בלקין- אחרי הכל, את חייבת להודות שהיא נראית נחמדה. זה קטע כזה עם שומרי משקל הא? אפשר להתלונן את יודעת!

infectedbitch

New member
היבא אני חייבת לשאול משהו..

זה באמת השם שלך!? אני חושבת שכל הזמן הזה שאנחנו מתכתבות אני בכלל לא מבטאת את השם שלך נכון. חח תסבירי לי ומהר

Naughty Girl1

New member
חח זה באמת השם שלי../images/Emo9.gif

מבטאים ככה: הי-בא
הי את אומרת כמו המילה "היא". ואת המשך השם "בא" מבטאים כמו "הילד בא לבית" היבא!:)

שני02

New member
היי לך, אם אפשר כמה שאלות...

כמו שהבנתי את נמצאת בשומרי משקל אז כך:1. כמה זמן את כבר שם? 2. ירדת יפה במשקל? 3. את מרוצה? את מרגישה שהשיטה עוזרת הרבה? 4. מה זה כולל התוכנית ומה המחיר? תודה לך ובהצלחה לכולנו!

Naughty Girl1

New member
אממ

לא בטוחה אם התכוונת לשאול אותי או אותה אבל גמני בשומרי משקל: 1.כמה זמן את כבר שם? הייתי שם כמה חודשים, עזבתי, ולפני יומיים הצטרפתי שוב. 2.ירדת יפה במשקל? ירדתי 11 קילו. 3.את מרוצה? מאוד. 4.את מרגישה שהשיטה עוזרת הרבה? כן, אני אוכלת מהכל.[אפילו שוקולד!!] ומרזה. שיטה מעולה
אני שוכחת שאני בדיאטה. 5 מה זה כולל התוכנית ומה המחיר? התוכנית כוללת קבוצת תמיכה + עשרות חוברות שאת מקבלת - בהם נמצאות הנקודות לחישוב האוכל, תפריטים להצעות, וטיפים. כל שבוע את מגיעה לקבוצת התמיכה באזורך, נשקלת, מקבלת עצות מהמדריכה ומכולם. המחיר הוא בסביבות ה630 שקלים להצטרפות. אם את חיילת את מקבלת הנחה. צירפתי לך קישור למטה.

שני02

New member
תודה ועוד כמה שאלות...

1. ניסית עוד דיאטות?. 2. תוך כמה זמן ירדת 11 ק"ג? (לזה את לא חייבת לענות איך שבא לך) כמה שקלת לפני? אני צריכה לרדת לא הרבה 5-6 ק"ג של אחרי לידה זה נראה לך יתאים לי? (אני מניקה) ולסיום: למה בחרת בשומרי משקל? את משלבת פעילות גופנית? איזה? ת ו ד ה.

Naughty Girl1

New member
אממ

1.עשיתי מלא דיאטות כסאח, דיאטת חרמון, ודיאטות שבהם אכלתי ארוחה אחת, או לא אכלתי אחרי שעה מסויימת- כמו לא לאכול אחרי 6 או 7. הכל שטויות,כלום לא עבד. לא החזקתי מעמד. 2.לא זוכרת כמה זמן לקח לי, אני לא סופרת. מה שחשוב הוא התוצאה הסופית. ולא כמה זמן לקח לי להגיע אליה. לפני הדיאטה שקלתי 70 וחצי, והיום 59 וחצי. -כן, שומרי משקל נורא יתאימו לך. השיטה נהדרת, אפשר לאכול הכל ועדיין לרדת. זה מדהים. -בחרתי בשומרי משקל כי שמעתי מלא סיפורי הצלחות. המון אנשים ירדו בסביבות ה30 קילו ולא העלו בחזרה הכל! [כמו ברוב הדיאטות]. אנשים סיפרו לי שהם נהנים בדיאטה, שהם אוכלים אפילו שוקולד, ומרזים! שקבוצת התמיכה נותנת להם המון מוטיבציה. השיטה מלמדת אותך לאכול במידה. לאכול מהכל, בכמויות הנכונות. -בעבר הייתי הולכת כל יום שעה, בתקופה הנוכחית אני עושה כל יום 45 דקות על אופני הכושר בבית. ועוד משהו - אם את עושה את שיטת הנקודות של שומרי משקל אז רק עם קבוצת התמיכה! יש מלא שעושים טעות, מזמינים את הערכה של שומרי משקל לבית, ומוותרים על הקבוצה. זה לא עובד. כל הקטע בשיטה המוצלחת הזו - זה קבוצת התמיכה. את נשקלת שם [המשקל שלהם סופר מדוייק], מזדהה עם אנשים, מקבלת עצות מאנשים שירדו, זה פשוט מעודד.

למעלה