אהלן :) ..........

אהלן :) .......... ../images/Emo24.gif

אני חדשה כאן ........ אז אני מיכל בת 15 מתה על dido ו.....זהו...... אני לא ימנית לא שמאלית ולא מרכזית ורק רציתי לומר שלהיות קיצוני בדבר כל שהוא (אני מתייחסת להודעה בפורום) זה לא בהכרח טוב, כי אז קשה לשמוע את הדיעות האחרות וישר פוסלים אותם.. והנה (כי הייתי חייבת.......אני אוהבת את dido (את השירים כן...אין לי נטיות..) אבל שומעת שירים אחרים.... בהצלחה עם הפורום החדש........ מיכל:)

תודה על היחס ../images/Emo2.gif ....לא משנה

עוד פעם אני חוזרת ואומרת לכל הקיצוניים (ימנים שמאלנים....אותו דבר בשבילי) לא משנה באיזה מפלגה אתם תומכים............השנייה לא רוצה לעשות משהו רע רק לעזור. לכולם יש כוונות דומות בדרכים שונות זה הכל מקווה רק לטוב ושתענו לי מיכל:)

חזיר בר

New member
מיכל,בואי נדבר על זה

קיצוניות זה לא טוב. אבל לפעמים מחשבות קיצוניות הן היחידות שיכולות לשנות, מחשבה שיום אחד היתה נחשבת קיצונית,יכולה להפוך ביום אחר לקונסזוס. (נניח היציאה מלבנון).

המוסד

New member
בואו נהיה כנים לגבי היציאה מלבנון

א. היא עודדה את האיתיפדה ב.הפקרנו אלפי בעלי ברית, נשק וציוד לגבי אל"ף את זה אמר מוחמד דחלאן...

BLUE SPOT

New member
ג. היא מנעה מאות הרוגים. לגבי כך..

לגבי כך שהפקרנו אנשים- אני מסכים בפה מלא.

המוסד

New member
היא לא מנעה הרוג אחד

אלא רק העצימה את תחושת הביטחון מול החיזבאללה שעוד יתקוף ובשיא הכח...ואז, מה אז? ניחשת נכון, נחזור ללבנון כי אין ברירה, ואולי הפעם נמעך את היחבאללה, אחת ולתמיד

למעלה