אהלן

Wildflowers

New member
אהלן

חדשה פה:) איזה נחמד לגלות שיש פורום לטרילוגייה הנהדרת הזו. אז אני רוז, בת 15, מאיזה חור במרכז. וכדי שזו לא תהיה הודעה סתמית לגמרי, שאלה בקשר לסרט (הוא יצא כבר, אגב?): שמעתי שהולכים להוריד בכלל את כל הקטעים שנוגעים לכנסייה ולסמכות כדי לא לפגוע בצופים או משהו בסגנון. זה נכון?

JustRain

New member
שלום רוז!

אני נגה (בלי ו' בבקשה), בת חמש עשרה גם אני. ברוכה הבאה והשתלבות נעימה :) לגבי הסרטים - אין לי מושג, הם מרגיזים אותי.

נטעש

New member
ברוכה הזאה רוז!

היי, אני נטע! הסרט עדיין לא יצא, הוא ייצא ב7 בדצמבר. ובקשר לזה שהולכים להוריד קטעים? אני לא יודעת... אבל יש מצב שזה יקרה.

Wildflowers

New member
וואי, זה מפגר.

זה חלק ממש ענק, איך הם יכולים להוריד את זה בלי לפגוע בעלילה?

הי רוז :)

ברוכה הבאה :) בקשר לסרט: זו הייתה התוכנית המקורית, אבל כתבו תסריט חדש מאז. מהטריילר אפשר לראות שזה לא קרה לגמרי- אאל"ט יש שם שורה אחת של עזריאל, "The Church is wrong". כולנו מקווים שהסרט לא צונזר לגמרי בקטע הזה, כי ברור שאי אפשר בלי זה. וד"א- את מוזמנת, כמובן, להגיע לכנס מיתופיה,http://www.mythopia.org/ , שייערך ב23 באוגוסט בת"א. יש כמה הרצאות של הקהילה, מפגש פורום עם פעילויות והיכרות, ושיא האירוע לדעתי הוא הקרנת "חומריו הבהירים", סרט פארודי באורך מלא שנעשה כולו ע"י הקהילה עצמה, ויהיה מצחיק בטירוף. בכל מקרה, חדשות על הסרטים, טריילר וכו' את יכולה למצוא באתר שלנו, www.hdm.co.il. ברוכה הבאה!

dahoe

New member
../images/Emo24.gifברוכה הבאה!

אהד (גם מעדיף בלי ו', למרות שזה עם ו' רשמית), בן 15 מירושלים ועל השאלות שלך כבר ענו. והגעת בזמן ש"אודי ראש-כחל" לא כאן. אז ויל וליירה לא שכבו!!!! תודה...

Fairywitch

New member
ברוכה הבאה, רוז../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

אני חנה
אני ממש מקווה שזה לא נכון, כי כל הקטע של אנטי-ממסד-דתי הוא חלק מהותי בספרים
תהני בפורום

Wildflowers

New member
תודה, כולם :)

(עצלנית מכדי להגיב בנפרד). וול, טוב לשמוע שלפחות לא הורידו את *כל* העניין של הכנסייה, זה באמת מהותי למדי. ובאופן כללי, הבה נקווה שחברת ההפקה לא תאכזב שוב כמו בשרה"ט. ובמיתופיה אהיה בכל מקרה, אבל בטח אדבק אליכם קצת כשהאנשים שאהיה איתם יהיו בהרצאות.

Wildflowers

New member
אולי אני מתבלבלת בין חברת ההפקה לבמאי או

מה-שלא-יהיה, אין לי ממש מושג על מי אמורה להיות האשמה, אבל בחייך, הסרטים מחורבנים ממש.

Fairywitch

New member
של שהט"ב../images/Emo35.gif../images/Emo2.gif

שר הטבעות הוא המקרה היחידי שבו אהבתי את הסרט יותר מהספר. כספרים- אלה היו בין ספרי הפנטזיה הכי משעממים שקראתי, והסרטים היו נפלאים
אבל ברור שזה עניין של טעם
אני כ"כ לא טולקינאית שזה מדהים
סולחת לי

Wildflowers

New member
משעממים? לא הייתי אומרת

אבל אולי נמרחים מדי בחלקים מסויימים, וגם זה מתגמד ליד העלילה והדמויות הנהדרות וכל העולם המורכב הזה שהוא יצר שם. וכל זה בקושי עובר בסרטים, בהם הדגש הוא על אפקטים מגניבים ועל אורלנדו בלום. אבל מן הסתם זה עניין של טעם

Fairywitch

New member
נכון../images/Emo9.gif(בקשר לטעם)

רק לגבי זה שסרט ה"פ גרועים יש קונצנזוס

Wildflowers

New member
תתפלאי, יש אנשים שבאמת חושבים שרדקליף יודע

לשחק, ושבכלל הסרטים נורא נפלאים וכל זה. והם אפילו לא כאלו שלא קראו את הספרים! לעולם לא אבין.

dahoe

New member
מעניין.

אני אוהב את הספרים דווקא מהסיבה שאת לא אוהבת אותם! כלומר, הגאונות של הספרים האלה זה ההשקעה בפרטים ושאין שוחם קפיצות בעלילה - הכל מסופר. זה גאוני ומקסים!

למעלה