אהלן

R h o n e

New member
אהלן

מה קורה? יש ללירון כבר אלבום בכורה או עוד לא? הוא מוכשר פחד.

היי, הוא באמת מוכשר...../images/Emo9.gif

אלבום הבכורה שלו מוכן, רק שהוא עדיין לא יצא. קודם כל ייצאו ממנו עוד כמה סינגלים ואז הוא ייצא לחנויות
נקווה שבקרוב. חג שמח

Crazy Raz

New member
הלו... =0)

קודם כל, חדשה. מחכה כבר שנים (מאז כוכב נולד 2) לאלבום הבכורה של לירון לב. כבר התאכזבתי כמה פעמים כששמעתי שירים במקרה ברדיו, חשבתי שהם שלו, אבל שומדבר לא יצא מזה כבר המון זמן... וגם את השירים ההם לא שמעתי יותר. הוא באמת מתכוון להוציא מתישהו את האלבום הזה? מגיע לו להוציא אלבום, ולהצליח. ואמרת שייצאו "עוד" כמה סינגלים- יצאו כבר? אז זה נכון, באמת שמעתי שירים שלו ברדיו? אררר...

קודם כל,ברוכה הבאה לפורום../images/Emo24.gif

רובנו כאן מחכים שנים רבות לאלבום של לירון,ובוודאי גם לירון בעצמו
,אבל מה לעשות שזה מתעכב מכל מיני סיבות שלא תלויות בנו או בלירון תמיד... בכל מקרה,ברדיו יכלת לשמוע רק את השיר "מתעורר מחדש" בינתיים. בהופעות בפאבים הוא שר את רב השירים מהאלבום. אני מניח שייצאו עוד סינגלים מהאלבום אחרי החגים ואז האלבום כולו ייצא לחנויות. תודה על כל המחמאות ללירון ובאמת מגיע לו להצליח, נקווה שהאלבום יגיע כמה שיותר מהר

Crazy Raz

New member
../images/Emo51.gif ../images/Emo24.gif בחזרה...

הממ... כנראה לא חשבתי מספיק קודם, כשכתבתי את ההודעה הראשונה... אולי התרגשתי מדי. אני מבינה את מה שכתבת, חושבת שהבנתי את זה כבר קודם... אבל באמת לא חשבתי מספיק, כנראה. הקפיץ אותי לגלות שיש פורום לירון לב ולא ידעתי קודם. אני מאמינה שלירון מחכה יותר מכולנו, אבל הוא גם עושה דברים, אז הוא יודע איפה זה ואיך זה מתקדם, ואילו אנחנו שצריכים פשוט לשבת ולחכות... זה נראה מהצד כאילו הוא עשה שטויות במקום להתמקד בדבר הרציני שהוא באמת טוב בו- לשיר ולנגן. (ואני מקווה שתסלחו לי על מה שאני עומדת לומר עכשיו, אבל ראיתי איזה שני פרקים של "השמינייה" שלירון השתתף בהם ולדעתי הוא לא משהו בתור שחקן... הוא זמר מופלא, אבל שחקן הוא לא). אז באמת מאחלת ללירון בהצלחה (הוא קורא פה לפעמים? הממ... מרגיש לי לא נעים לשלוח דברים כאלה אם הוא קורא ואני מדברת עליו בגוף שלישי...) רז, משוגעת עם תעודות. =0)

ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

האלבום מוכן וכולנו מחכים שיצא כבר... בינתיים לירון מופיע ואפשר לשמוע את השירים המדהימים שלו בהופעות. מומלץ מאד
הסינגל היחיד של לירון שיצא כבר זה "מתעורר מחדש"-שמעת אותו?

Crazy Raz

New member
../images/Emo51.gif שמעתי- ואהבתי! =0))

ומחכה... החודש לא ייצא לי לראות הופעות שלו גם אם יהיו... =0( אני קצת לחוצה בכסף... אולי בחודש הבא, או מתי שתהיה ההופעה הבאה שלו באיזור... (אני באיזור חיפה) שמחה שגיליתי את הפורום, ככה אפשר להתעדכן.
(מקווה לפחות... אני כותבת עכשיו ממחשב בבית של אבא שלי, באה לכאן כל שבועיים בערך, אצלי בבית אין מחשב...) ולא כתבתי קודם- שנה טובה!

למעלה