אהלן

אהלן

ממ מגניב שיש פורום כזה XD. אמרו לי שיש לי קצוות מפוצלים, ותכלס אין לי מושג איךבודקים את זה, אני רואה ולא מבין כלום חחחח. אפשר לגזור לבד? (מפחד שיצא עקום XD) וכמה בערך צריך לגזור? ועד כמה זה בריא לשיער? שמעתי שזה מחיה אותו ומזרז את הצמיחה או משהו כזה. זה נכון? ועוד משו, שי לי שיער מתולתל ומלא נפח, כאילו אני שם קרם, והל בסדר עם השיער, ואז אחריי איזה שעה, הוא מתנפח ממש אבל וזה ניהיה מעצבן. איך אני יכול לטפל בזה?(מעדיף שלא החלקות וכל הטיפולים למינהם) תודה

עונה

קצוות מפוצלים זה נראה כאילו משערה אחת צומחת עוד שערה,שבעצם השערה הקיימת מפוצלת ל-2 או ליותר..... רצוי שתגזור במספרה.... המספרה תדע כמה צריך. זה מאוד בריא וטוב לשיער..עושים בד"כ קצוות פעם בחודשיים שלוש חצי שנה. לגבי הזירוז צמיחה אני חושבת שכן,יש שחושבים ככה ויש שחושבים אחרת...אבל מנסיון זה מזרז את צמיחת השיער.זה כמו שתגזור שערה ברגל(אני מאמינה שיש לך) ותראה אחרי כמה זמן שהיא ארוכה יותר ממה שהיא היתה ומכולם...אז אני מאמינה שככה גם בשיער.... לנפח אתה יכול להשתמש בסיליקון=]

קודם כל תודה על התשובות:]

ואני עדיין לא הבנתי, כאילו איך שערה אחת יכולה להתפצל לשניים? דווקא אני מכיר הרבה אנשים שעושה אתזה לבד, זה לא כזה קשה. אני מפחד ללכת לספר, הרבה ספרים חותכים חצי שיער שמבקשים מהם קצוות, ואין לי כח להתחיל להאריך מחדש. חח תכלס זה נכון:) סיליקון?מאיפה משיגים את זה?

מגיבה

ככה זה נראה לפחות...שכאילו משערה אחת צומחת עוד אחת..זה לא באמת ככה,רק נראה ככה.... סיליקון אפשר לקנות במספרות למיניהם ובחנויות....

היי אתה!

אז ככה..קצוות מפוצלים זה כמו שזה נשמע לך-שיערה אחת מתפצלת ל2 ונשברת וזה אם אתה רוצה תסתפר בס"מ או שניים למרות שאני חושבת שזה מיותר-שיער צומח בקצב מסויים וזה לא משנה אם תגזור עוד ס"מ או שניים...השיער צומח סנטימטר בחודש בערך..ואם אתה רוצה להאריך שיער וחבל לך לגזור אז לא צריך. ככה אני מאריכה ולא מתקרבת לתספורות:) אולי עוד חצי שנה-שנה אני אעשה קצת ממש טיפה. ובקשר לנפח.תנסה לעשות דילול:) הוריד לי משמעותית מהנפח..למרות שעכשיו אני רוצה קצת נפח..

חחח שלומית?מה את עושה פה?XD

את חושבת?הרבה אמרו לי שזה באמת מאיץ את הצמיחה, כי זה בריא לחתוך אותו איפה שהקצוות או משהו כזה. לגזור סנטימטר זה לא מה שיהרוג אותי אם זה מאיץ את זה, אז זה שווה את זה:) דילול?מה זה?וכמה זה עולה בערך ולכמה זמן זה מחזיק? תודה:]

אם אתה רוצה..

אני תמיד נגד זה כי השיער גודל לי באותו קצב תמיד , חשבתי שהוא לא גודל אבל צבעתי תשיער והנה הופיעו להם שורשים אם אני אוריד עוד ס"מ מהשיער לא יקרה כלום..סתם להוריד ס"מ מהאורך, אחרי חודש יחזור אני מניחה שאם תוריד חצי מהאורך של השיער אז הוא כבר יהיה ממש בריא ויגדל מהר..אבל ס"מ לא חושבת שיעזור במשהו

ודילול..

זאת מין תספורת שמורידה רק מהנפח..בלי להוריד מהאורך. מורידים שיערות ממקומות מסויימים [לא קרחות בעע] ויוצא לך שיער הרבה פחות נפוח ונעים ובריא..לדעתי כדאי לך לנסות אם נפח זאת הבעיה שלך כי זה הוריד לי את כל הנפח.. עכשיו יש לי נשירה ואני רוצה דווקא שיחזור לי הנפח:( זה לא עולה יותר מ100 שקל נראה לי..

למעלה