חרוזי זכוכית
תקשר אתך מישהו טלפתי במידה מספקת לדעת את הפרטים שהוא מסר לך. האם זה מוכיח שהוא מי שהוא טען שהוא? לא. האם זה מבהיר את כוונותיו? גם לא. גם לי יש קשר עם אחד או שניים - ומנסיון אני יכולה להגיד לך, שהקושי הגדול הוא להעיף את הנטפלים - יש ים "ישויות" (כולל דודות, סבתות, רוחות, חוצנים, עכבישים, דגיגים, יצורים לא אורגניים ומי לא) שימהרו להתחפש למישהו מוכר ולדבר כאילו היו הוא... יש להם תכניות משלהם, בדרך כלל כאלה שלא תאהב, וההבחנה של ארג'ונה לגבי מצבם הנפשי של המתקשרים נכונה - רוב ה"ישויות" המתקשרות הן טפילים שבאו למצוץ קצת אנרגיה... אבל לעתים כוונותיהם יותר גרועות. אני במקומך הייתי נעשית מאוד חשדנית אם מישהו היה מנסה לקנות את אמוני בפרטים כאלה - איך מישהו נראה, מה הוא עשה בגיל שמונה... ואם זו לא הסבתא אלא חברתה הטובה, או אויבתה בנפש, המאהבת של סבא, המשתוקקת לנקמה? (סתם דוגמה, בוא נניח שלסבתך לא היו אויבות...) או שזה חוצן בעל טכנולוגיה שיכולה להראות לו פרטים כאלה כפי שאנחנו יכולים לגגל תמונות? קבל ערכת בדיקות קלילה: כשמישהו פונה אליך במחשבה, שאל קודם כל "מי אתה?" ולאחר שענה, שאל "מה אתה רוצה?" אם הם ישקרו, יש סיכוי שתרגיש צרימה כלשהי - אם כי, אל תבנה גם על זה יותר מדי. לעתים קרובות אין מקום לביקורתיות - עדיף לנתק מגע לפני שזו מתעוררת. אבל כנראה שתצטרך קצת נסיון כדי ללמוד את זה. בהצלחה.