אהלן [=

Soy Patito Feo

New member
אהלן [=

שלום קוראים לי עדי,אני בן 16 ואני מאוד מתעניין במאגיה וכישוף... אני מקווה ללמוד פה הרבה ולחלוק איתכם את ההתנסויות שלי. אז שלום לכולם [= אהה שאלה,מה זה "שם מאגי"?

RainBird

New member
ברוכה הבאה לפרומינו הקט. אשמח אם תספר קצת על מקורות הלימוד שלך ואיך גילית את הפורום שלנו. שם מאגי הוא שם שניתן או נוצר במהלך אחת החניכות. בכל חניכה יש אלמנט של מוות ולידה מחדש, והאישיות משתנה ומקבלת מהות או נפח חדש, לפיכך יש אנשים (כמוני) שבחרו שם מעגל על פי סימנים או אינטואיציה או קבלה שלו מהאלוהות.

Soy Patito Feo

New member
חח אני בן...

אממ... לא כל כך למדתי בנושא אלא קראתי קצת באינטרנט. מה שכן,אני מתקשר עם רוחות,אני לא למדתי את זה ולא ניסיתי לעשות את זה,זה פשוט קרה,וזה לא "אולי מתקשר",זה בטוח וזה מאושר ע"י חברה של אמא שלי שהיא בעצמה מתקשרת עם הרבה ניסיון. וזה הדבר היחיד שאני בעיקרון בינתיים יודע לעשות למרות שמדיי פעם קורים לי דברים מוזרים ולא מוסברים. לפורום הדעתי דרך אתר ה"וויקה". כרגע אני מאוד מתעניין בטלקינזיס אז אני שמח על כך מידע שייתנו לי בנושא. תורה רבה על המידע לגביי "שם מאגי" [=

A r j u n a

New member
שלום עדי

שאלה מתוך סקרנות, איך אתה יודע שאתה מתקשר עם רוחות? ולא נגיד עם משהו או מישהו אחר?

Soy Patito Feo

New member
אממ אחלה שאלה

יצא לי לתקשר גם לא עם רוחות... חחח זה יישמע מופרך לחלוטין,אבל חוץ מהמדריך שלי שהוא רוח יש לי גם חוצן,כן כן חוצן,שמי שזיהה שהוא חוצן היא חברה של אמא שלי שהיא מתקשרת מנוסה והיא יודעת מה היא אומרת. אבל בדרך כלל,אני מתקשר עם רוחות ועוד לא יצא לי עם ישויות אחרות.

אני מאמינה לך

שאתה מתקשר עם רוחות ושהמדריך שלך הוא חוצן. אני רק רוצה לומר שבשלב ראשון תסמוך על עצמך ולא על כל מיניי ישויות שאתה לא מכיר (בעיניי זה כמו לדבר עם זרים. זה שהוא במימד אחר לא הופך אותו לחבר שלך) עד שתיתייצב ותיראה אילו ישויות נישארות איתך, אילו אומרות אמת , מי הישות שאתה פונה אליה בזמן צרה, ואילו הם פרי דמיונך. תיהיה ביקורתי כלפיי דברים"מוזרים" שקורים בחיים שלך ותייחס להם 70% דמיון ו 30% אמת. אני חושבת שאם למשהו יש משמעות אתה תיתקל בו יותר מפעם או פעמיים. וחוץ מיזה , ברוך הבא!

charlila

New member
אחוזים זה לא העניין

ייתכן שרק 10% אמת - וייתכן שלמרות הכל דווקא 100% אמת - הנקודה היא, איך אתה יכול לדעת? ציין לעצמך בכל פעם איך אתה יודע, אם אמנם; ובכל פעם שלא - השעה משפט עד שתתאספנה די עדויות להבהיר את המצב. בעיקרון, אתה יכול לדעת מנסיונך, ורק מנסיונך - לא חברה של אמא ולא מחזר של סבתא... רק נסיון אישי. באשר לחוצנים... היזהר, היזהר והיזהר! אתה לא יודע מה הם באמת, ולא מה הם רוצים. יש שם די הרבה, נראה לי, שבאים למכור לנו חרוזי זכוכית.

A r j u n a

New member
תן לי להבין

אתה מתקשר עם מישהו/משהו ואתה לא יודע עם מי או עם מה והחברה של אמא שלך היא הסמכות הרוחנית לזיהוי המתוקשר? מצחיק

MaaYan B23

New member
לא מצחיק בכלל..

האם חשבת פעם למה הורים אומרים לילדיהם לא לדבר עם זרים? בדיוק על אוות עיקרון, אתה יכול לחבור ולדבר שעות עם אדם זר ולאחר מכן אדם בעל סמכות [לצורך העניין, הורה מוסמך על ילדו] יגלה לך את האמת על הרוצח שדיבר איתך ותכנן מה לעשות אח"כ.

A r j u n a

New member
את צודקת כמובן

אני פשוט השתדלתי לא להעליב. כשאדם מתקשר עם רוחות או חייזרים חשוב מאד לדעת עם מי ועל מה האדם מדבר. לרוב מדובר לא בכוחות בעלי עניין מאד ספציפי בשיחה ובעבר זכיתי להכיר כמה מאותם מתקשרים מצבם הנפשי היה לרוב רעוע

Soy Patito Feo

New member
חח אממ...

זה בסדר מותר לך להגיד מה שאת רוצה לא נעלבתי. אני יודע שאני יודע שאני לא מדמיין כי לא פעם ולא פעמיים ידעתי דברים שהייתי יכול לדעת רק בדרך של תקשורת. הפעם האחרונה שעשיתי תיקשור רציני זה לא היה מרצון,זה כמעט אף פעם לא פשוט אם הם אומרים לי משהו אני אומר,זה היה בתחילת החופש. באה אליי חברה של אמא שלי{רוח} ואמרה לי שהיא באה להגיד משהו. דבר ראשון ניסינו לזהות מי זאת. נתתי לאמא שלי מראה מדוייק של האשה,את המראה של הבעל שלה,את הבית שלה מבחוץ ומבפנים ודברים שהיא הייתה עושה עם אמא שלי כשהייתה ילדה{האישה יותר מבוגרת,בגיל של סבתא שלי}. והקטע הוא שלא הכרתי את האישה,היא נפטרה עוד לפניי שנולדתי,בחיים לא ראיתי תמונה שלה או שמעתי עליה והיא גרה בארגנטינה. היא נתנה לי את תאריך שלא הייתי בטוח אם זה ה7.9 או ה7.6 ולא היה מושג לנו מה זה... ב7.9{השנה,לפניי חודשיים}}- סבא שלי נפטר.

PurpleFilth

New member
"חחח" זה לא בעיברית.

השאלה היא לא אם זה אמיתי או לא, אלא מה אתה עושה עם זה.

charlila

New member
חרוזי זכוכית

תקשר אתך מישהו טלפתי במידה מספקת לדעת את הפרטים שהוא מסר לך. האם זה מוכיח שהוא מי שהוא טען שהוא? לא. האם זה מבהיר את כוונותיו? גם לא. גם לי יש קשר עם אחד או שניים - ומנסיון אני יכולה להגיד לך, שהקושי הגדול הוא להעיף את הנטפלים - יש ים "ישויות" (כולל דודות, סבתות, רוחות, חוצנים, עכבישים, דגיגים, יצורים לא אורגניים ומי לא) שימהרו להתחפש למישהו מוכר ולדבר כאילו היו הוא... יש להם תכניות משלהם, בדרך כלל כאלה שלא תאהב, וההבחנה של ארג'ונה לגבי מצבם הנפשי של המתקשרים נכונה - רוב ה"ישויות" המתקשרות הן טפילים שבאו למצוץ קצת אנרגיה... אבל לעתים כוונותיהם יותר גרועות. אני במקומך הייתי נעשית מאוד חשדנית אם מישהו היה מנסה לקנות את אמוני בפרטים כאלה - איך מישהו נראה, מה הוא עשה בגיל שמונה... ואם זו לא הסבתא אלא חברתה הטובה, או אויבתה בנפש, המאהבת של סבא, המשתוקקת לנקמה? (סתם דוגמה, בוא נניח שלסבתך לא היו אויבות...) או שזה חוצן בעל טכנולוגיה שיכולה להראות לו פרטים כאלה כפי שאנחנו יכולים לגגל תמונות? קבל ערכת בדיקות קלילה: כשמישהו פונה אליך במחשבה, שאל קודם כל "מי אתה?" ולאחר שענה, שאל "מה אתה רוצה?" אם הם ישקרו, יש סיכוי שתרגיש צרימה כלשהי - אם כי, אל תבנה גם על זה יותר מדי. לעתים קרובות אין מקום לביקורתיות - עדיף לנתק מגע לפני שזו מתעוררת. אבל כנראה שתצטרך קצת נסיון כדי ללמוד את זה. בהצלחה.

מעניין אותי...

למה הישויות הללו נטפלות מלחתחילה? מה הן רוצות מימך חוץ מאנרגיה?

charlila

New member
נחמה\נקמה\מידע\שתחתום על חוזה העברת כל זכויות

ך\כל זכויות משפחתך\שבטך\מינך\\שתצביע עבורן בבחירות ההיפר-גאלאקטיות\שתקנה חרוזי זכוכית תמורת אבן החכמים\את נשמתך\לצוד ולביית אותך\כל התשובות נכונות? "הישויות הללו"? אילו?

A r j u n a

New member
צריך להבין

שלא כל דבר ניתן להבין.
יש דברים שהנם כבר מובנים. יש דברים אותם עדיין טרם הבנו, אבל יתכן ונבינם בעתיד. ויש דברים שהם מעבר להבנתנו. קרלוס קסטנדה הגדיר זאת כך. ואני נוטה לקבל את הגדרתו. הרבה מאד מתרחש סביבנו מבלי שנהיה מודעים לכך. התפתחות אישית פוקחת את עינינו לאופקים חדשים. ועמם באה תחילתה של הבנה ומודעות למרחבים נוספים.

charlila

New member
קלסיפיקציה, יותר מאר הגדרה

דון חואן, יותא מאשר קרלוס קסטנדה...

למעלה