אהלן

polekiko

New member
אהלן

אשמח אם מישהו כאן יוכל לעזור לי... אני מתעניין בלימודי מזרח אסיה, מאוד מתעניין וחושב על זה המון המון! אני שומע המון המון דעות לכאן ולכאן וקשה לי מאוד להחליט, מה גם שהחולשה שלי היא שאנשים מורידים לי את הבטחון בכך שאומרים לי- "מה זה? זה לא פרקטי!!!!! מה תעשה עם זה?????" אז אם מישהו יוכל לעזור לי בגלל שאני בעדיין לא מבין כלום בעניין האוניבסיטאות ובכלל התחום האקדמי- מה אפשר/ מומלץ לשלב עם מזרח אסיה, שהוא לא ריאלי(הנדסה, כלכלה וכל הקשור במתמטיקה), ומה אפשר לעשות בעצם עם התואר?

flutter girl

New member
אפשר לשלב משפטים עם לימודי מזרח אסיה,

אבל לקחת בחשבון את העובדה שזה שילוב לא פשוט. לא שיש שילובים פשוטים...

FloorFiller

New member
אהלן

אני כמעט בטוח שאתה יכול גם לשלב עם פסיכולוגיה / סוציולוגיה או תקשורת. ממה ששמעתי אנשים הולכים ללמוד את זה כי קודם כל בגלל שהם אוהבים את התרבות המזרח אסייאתית או יותר - מתעניינים בה, ומתוך תקווה שלדעת סינית ( או יפנית) יהיה מאוד פרקטי בעתיד, אם וכאשר סין תהפוך למעצמה הבאה. יש הרבה חברות בארץ שעובדות עם חברות סיניות (מטעמים של ייבוא/ייצוא וגלובליות), אבל כדי שתמצא שם משרה יהיה כדאי לשלב לימודי מזרח אסיה עם משהו קצת יותר פרקטי כמו כלכלה/חשבונאות/משפטים כי רק מתורגמן - לא נראה לי שלזה ממש יזדקקו ולא נראה לי שזה מה שגם תרצה לעשות. זה פחות או יותר מה שאני יודע בנושא, אם זה עוזר לך :)

למעלה