אהלן.

The Monster1

New member
אהלן.

שלום,לפני חודש התחלתי לראות UFC בטלוויזיה,וישר נדלקתי על זה. התחלתי לראות אירועים של UFC בסדר לא רציף(12,40,56 וכו') ואתמול הורדתי את UFC 79(אם מותר להגיד להוריד פה). בקיצור,אפשר קצת מידע על הפיודים שיש בUFC,אנשים בולטים וכמה אנשים מהTUF השתלבו יפה בUFC. תודה.

AmericanDragon

New member
ברוך הבא../images/Emo58.gif

יש ספוילרים (אלופים בעיקר) עד UFC 81, אם לא בא לך לקרוא צא! פיודים הוא יותר מונח לפרו רסלינג לא? בכל אופן לא זכור לי פיוד מרכזי כרגע בכל אופן האלופים כרגע הם (מהכבד לקל): נוגיירה (ניצח את סילביה ב81) ג'קסון (ניצח את הנדרסון ב75. מאמן בUF 7- המאמן של הקבוצה השניה הוא פורסט כך שיהיה ביניהם קרב בהמשך) סילבה (הגן מול פרנקלין ב77, יגן נגד הנדרסון שחתך ב82) סרה (ניצח את GSP ב68 אאלט, היה אמור להתמודד מול יוז ב79 אבל נפצע. GSP ניצח את יוז באותו אירוע והוא אלוף זמני. ב84 קרב בין פייר וסרה על החגורה) פן (ניצח את סטיבנסון ב79 על החגורה שנלקחה משרק עקב שימוש בחומרים אסורים אאלט. קרב ביניהם על התואר יהיה ב85) מקווה שעזרתי, השתלבות נעימה תומר

The Monster1

New member
תודה רבה.

ראיתי עד 80,אז זה מתאים לי. ומצטער שאני מדבר במונחים של רסלינג,כי עד עכשיו ראיתי רסלינג בערך 5-6 שנים. ושוב פעם,תודה
אני מקווה להשתלב פה יפה. (הפסקתי לראות רסלינג,כי אחרי שראיתי אירוע אחד של UFC,רסלינג נראה מטופש)

AmericanDragon

New member
צודק, המעבר בין פרו רסלינג לMMA הוא מאוד חד

אבל אני משלב ביניהם, מאוד אוהב פרו רסלינג ולא יכול להפסיק. מצד שני MMA וUFC בפרט הצליחו לסחוף אותי בכמה אירועים שראיתי. אז פעם בחודש אני רואה אירוע של UFC ורואה פרו רסלינג על בסיס קבוע:)

favor

New member
תיקונים קטנטנים

פן ניצח את סטיבנסון ב-UFC 80. הקרב בינו לבין שרק יהיה ב-UFC 84. סרה ו-GSP ילחמו ב-UFC 83. סרה אגב זכה בתואר ב-UFC 69.

welterweight

New member
היי

בגדול קיבלת חלק מהתשובות בהודעות האחרות,הנה עוד כמה: לא יכול לתת לך מספר מדויק של חברה מ TUF שהשתלבו ב UFC אבל הבולטים שבהם כרגע הם ראשאד אבאנס,ג'וש קושצ'ק,דייגו סאנצ'ז,פורסט גריפין ומאט סרה,כשפורסט הפך בעצמו למאמן בעונה הקרובה של TUF ויתמודד על התואר בסופה וסרה כבר הפך למאמן בTUF,אלוף,ויתמודד על החזרת חגורת האליפות מול GSP . פיודים,אם אני מבין את משמעות המילה נכון,דווקא לא חסר.מדובר בעיקר בהשמצות הדדיות וBAD BLOOD שבד"כ מתורגמים בסופו של דבר לקרב. מרכזיים: טיטו אורטיז VS קן שמרוק (2-0 לטיטו) בי ג'יי פן VS ג'נס פולבר (1-1) מאט היוז VS סנט פייר (2-1 ל GSP) מאט היוז VS מאט סרה (לא התקיים קרב) ואנדרליי סילבה VS ראמפייג' (2-0 לסילבה) ועוד הרבה מאד לוחמים שלא ממש מתים על לוחמים אחרים. בזמן הקרוב לא ממש מתוכנן איזה קרב שאמור להסדיר פיוד שכזה אבל לא חסרים קרבות חזקים בחודשים הקרובים. מקווה שעזרתי.

talhorm

New member
אפשר להכניס גם את לידל - אורטיז לרשימה

עם 2-0 ללידל
שניהם היו חברים טובים, והפכו לאויבים ויריבים אימות מעניין מאוד היה שם...

למעלה