אהלן

slim Den

New member
אהלן

שלום לכולם זאת פעם ראשונה שלי פה אני דני ומשום שאני בא מהתחום אני מכיר את ה UFC כבר מהארוע הראשון רציתי לשאול בקשר להיכל התהילה של ה UFC דן סוורן היה בארועים הראשונים ולא הלך לו כל כך לכבוד מה הכניסו אותו להיכל התהילה?

favor

New member
לא מסכים

ניצחונות על טאנק אבוט, אולג טקטרוב פעמיים, קן שאמרוק ואנתוני מסיאס זה דבר מאוד מיוחד. חוץ מזה שהוא ניצח את טורניר ה-UU של 1995 והוא אחד מאבני היסוד של הארגון בתקופת הדרך. אומנם יש לו הפסד זכור אחד מול גרייסי אבל בכללי מגיע לו בדיוק כמו שמגיע לשאמרוק.

e m z

New member
איי, אולג טקטרוב, איזה גבר :)

הזכרת לי אותו, תודה!

favor

New member
יש לו קרב מחר

הכוכב מהוליווד חזר השנה ל-MMA אחרי 10 שנים מחוץ לעסק. הוא יילחם נגד מארק קר באירוע של כל זקני השבט.

גיא ע

New member
וואלה? באיזה מסגרת?

מארק קר... הקרב שלו מול מוטי הורנשטיין ב-UFC14 היה שיחזור מדוייק להפליא של מארק קולמן ב-UFC10... דרך אגב, סאברון גם ניצח בארוע של IVC אי שם בשנות ה-90 וגם ואנדרליי סילבה היה שם.

favor

New member
ארגון חדש

שלא צפוי לו עתיד משהו. בעיקרון קרבות מסקרנים אבל מדובר יותר ב"שואו קלאסיק" מאשר בלוחמים שיש להם עתיד. עוד קרב מעניין יהיה בין באטרבין (המתאגרף השמן) נגד פטריק סמית', אחד שהפסיד להורנשטיין. לסנר כנראה יגיע לשם בקרוב. http://www.sherdog.com/news/news.asp?n_id=12225

roei27272

New member
דן סברן הצליח גם בבושידו

אומרים זה היה מזוייף , לא יודע , בכל מקרה גם אם דן סברן הפסיד לדעתי הוא היה אחד האנשים החזקים ביותר בתחום

favor

New member
ממש לא

דן סברן היה נחשב לג'ובר בבושידו המבויים. כמו גם טאמורה, סקוראבה ומאסה פוצ'י שדוקא ב-MMA הפכו לשמות גדולים. מראה שוב עד כמה הבושידו היה מבויים שמתאבקים כמו אולברייט, טקאדה וויידר היו בראש תמיד.

talhorm

New member
ברוך הבא!

אגב דן סברן עד היום נלחם למרות שהוא מאוד מבוגר, ודווקא הולך לו מצויין

למעלה