אהלן!

divadi

New member
אהלן!

שמי אריאל, אני מירושלים, במקרה הגעתי הנה ואין מאושר כמוני:) את ביורק הכרתי מגיל צעיר התברכתי באחים(האמת בעיקר אחיות)עם טעם מוזיקה פורה, והם הכירו לי את ביורק. השיר הראשון ששרתי וכל הזמן שרתי, היה like someone in love (יש לציין שאיתו זמזמתי רוב הזמן את ימי הפרח והאהבה של קורין אלאל, ממש חגיגה). בכל אופן, אני שמח להכיר את הפורום, אני וכל משפחתי(7 כרטיסים) כבר הבטחנו את מקומנו ב31 ליולי. (אני במעט מאה אחוז בטוח תתקיים ההופע, כבר כתבו על ההופעה באתר klaimonline.co.il) יום טוב:)

plants and rags

New member
שלום

נעים מאוד, אתה מוזמן להישאר בפורום, לפעמים יש כאן שרשורים פסבדו ראויים. 7 כרטיסים זה הרבה, יפה לך. עוד פעם, אני עדיין מלא ספקות בנוגע לקיום ההופעה. אין הודעות בעיתון על זה, לא כתוב על זה בביורק.קום, לא עדכנו לא בקסטל ולא באתר שדיברת עליו את מקום ההופעה, ככה שלא יודע. אבל מצד שני קסטל ממשיכים למכור כרטיסים. נמשיך לקוות אז.

plants and rags

New member
בקשר להופעה

לפי וואלה תרבות היא מתקיימת. http://e.walla.co.il/?w=/272/1287990 , אבל נאמר שם שהם לא חושבים שהמחיר הוא מתאים ושהוא מוגזם, בטח לאמנית שהיא אחרי השיא מבחינה מסחרית, ושיכול להיות שיהיה מקושקש בהופעה או משהו, ושיכול להיות גם שהיא תצא קירחת [בלי קשר להאנטר] מבחינת האנשים שיבואו בגלל ההופעות הצפופות אליה. גם שם לא כתוב אם זה ברמת גן או בפארק הירקון, ואומרים שגם לגבי מוריסי מתלבטים. אז יש או אין?

plants and rags

New member
שימי לב לזה:

"עם או בלי ביורק, יעל נעים תגיע להופעות בישראל. הזמרת יעל נעים הייתה אמורה לחמם את ביורק בהופעה בפארק הירקון בקיץ. בינתיים הסתבר שהישראלים לא ממש מחכים לזמרת האיסלנדית, למעט קבוצת התמיכה שקמה בפייסבוק, והופעתה צפויה להתבטל אם לא יהיו שינויים של הרגע האחרון." זה מידיעות של היום. אבל אל דאגה, יעל נעים מגיעה! אנחת רווחה כללית נרשמה.

סריט

New member
כן זה כתוב גם בYNET

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3548236,00.html נו אז מה חדש?

Pygmy puff

New member
מה ההגיון

"כפי שפורסם ב-ynet, בשל מכירת כרטיסים דלה, מופעה של ביורק עומד בסימן שאלה ובינתיים הופסקו הפרסומים לקראתו." מישהו מוכן להסביר את ההגיון במשפט? "מכירת כרטיסים דלה" = צריך לעודד מכירת כרטיסים, מן הסתם = "הופסקו הפרסומים לקראתו". הממ?! יופי שוקי, that's the way.

סריט

New member
אהלן ווסאהלן.

ברוך הבא אריאל מירושליים [כולם פה מירושליים? מה נסגר?]! לייק סמואוון אין לאב זה שיר מקסים, שרת אותו כשהיית קטן-קטן?! זה בטח היה כל כך חמודדדד :] אני גם מקווה שתהייה הופעה, לא מכירה את האתר הזה שצירפת אבל כתוב בו בדיוק אותו דבר שכתוב בקסטל ואין הרבה חידושים בנושא... היית פעם בהופעה של ביורק?

omriofir

New member
אללה ירושלים!!!

וזה היה ברור שההופעה תתבטל! לא ייאמן... כמה מאכזבבבב מדכא וSOMEONE IN LOVE זה דווקא שיר שהוא לא במקור שלה! חחח אבל באמת ביצוע מדהים

למעלה