אהלן :]

Little McMickey

New member
אהלן :]

מה נשמע אנשים? אני מיכל... חדשה כפי שאתם רואים, בפורום כמובן.. אממ אני אוהבת את הלהקה כבר די הרבה זמן פשוט אפעם לא באמת היה לי זמן להכנס.. הייתי דיי סמויה כזה. אני בת 20 עוד איזה שבועיים :] בצבא... אז קצת יהיה קשה להכנס לפעמים.. וכמובן שאני מתכננת ללכת להופעה! לבד.. אפחד מהחברים שלי לא אוהב אותם חח אגב.. נגיד אני מזמינה ת'כרטיסים באינטרנט וזה אז כאילו איפה אני אוספת אותם? מישהו יודע? בקיצור ולענייןן זה הכל... קבלו אותי יפה אני מקווה
וזו אני כמובן :] אני כל כך גאה בזה שהשיער שלי היה פעמיים חצי אדום ופעם אחת סגול [ז"ל] אני כל כך מתגעגעת לסגול...עכשיו זה דהה לבלונדיני שכזה...

היי מיכל

אני שני, בת 20, משוחררת מהצבא כבר.. שבועיים (וואי כן.. מחר שבועיים). את לא תהיי בהופעה לבד כי אנחנו נהיה שם
. ובנוגע לכרטיסים את צריכה לאסוף אותם מהקופות של הדרן ברחוב אבן גבירול 90 בת"א. בהצגת כרטיס אשראי שאיתו ביצעת את הרכישה או.. בקופות ביום ההופעה
תהני לך כאן

Little McMickey

New member
../images/Emo9.gif

אני עוד 4 חודש בעזרת השם חחח חח יהיה קצת מוזר להיות עם אנשים שאני לא מכירה אבל סבבה.. אבן גבירול אה? אני לא מבינה כלום בתל אביב.. אני מקרית ביאליק חח תודה :]

DarkSecretLove

New member
הו קרית ביאליק?!

אני מקרית חיים ודנה פה מקרית אתא! עוד קריתית סוף סוף! אל תדאגי נהיה כולנו ביחד בהופעה,אפשר גם להפגש לפני אם את מהאיזור.. השתלבות נעימה

Little McMickey

New member
נקבהקסםאוי מגניב!

אממ כן אפשר להיפגש ככה באיזה תחנת רכבת, הקטע הוא שאני יוצאת בבוקר מהבסיס בשביל ההופעה.. תלוי מתי אתן הולכות, אני יודעת שאני רוצה מוקדם! אין זה לא יהיה כמו סימפל פלאן שנתקעתי מאחור! אחח קריות אהבת חיי חחחחחח

DarkSecretLove

New member
לא התכוונתי ביום ההופעה

התכוונתי מתי שהוא עכשיו שיהיה לכולן נוח מהקריות וחיפה יש הרבה בחורות בצבא אז נראה כבר מה נעשה נפגש יום שישי או משהו.
מה זה אהבת חיי,לא יודעת מה הייתי עושה בלעדייהן.חחח

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif היייי :)

לא יודעת אם את זוכרת אותי, אבל אני גם בפורום מקפלי D: לכל מקרה, ספיר, 15 וחצי, בת ים :) תהניייי D:

orLeto

New member
הי...

ברוכה הבאה!! אני אור מירושלים..בת 17.. ואת לא תהיי לבד..תהיי איתנו!!!...:)

The Fantasy

New member
ברוכהבאה ../images/Emo9.gif

אני דנה, בת 21, וכמו שאופק אמרה, אני מקרית אתא [לצערי
]. אפשר להפגש לפי דעתי גם לפני ההופעה! אם את רוצה אז לי ולאופק לא אכפת, מקסימום נפגש כשיש לך זמן וככה תכירי אותנו לפני ההופעה ונוכל ללכת ביחד
חוצמזה, את לא תהיי לבד, כל הפורום יהיה שם בערך אז ככה שאם הצטרפת עכשיו יהיו לך מלא חברות שם
ואיפה את משרתת? אשמח לדעת! :))

Little McMickey

New member
אממ אני משרתת ברמת הגולן,..

בחטיבה של נפח... 474 אני סמבצ"ית :] וכן, אני אשמח להיפגש לפני זה לראות מה קורה וזה חחח יש לנו בבסיס מישהי מקרית אתא אבל היא תהיי רק בת 20

למעלה