אהלן

אהלן

לא מזמן התוודעתי לתחום ההילינג (אני מקווה שזה הפורום שעוסק בזה....) ואני מאוד נמשכת אליו. עשיתי מדיטציות עם מדריכה (מדהימה) ואחר כך הילינג. בפעם הראשונה שיצאתי מה"סשן" הסתובבתי 15 דקות בלי להוציא מילה מהפה (ככה המדריכה אמרה לעשות) ומישהו שראה אותי אמר שאני לבנה מאוד. המדריכה חייכה ואמרה שזה מהאור. בכלל..... ההרגשות שזה עשה לי, גופניות ורוחניות, מדהימות. הייתי רוצה לדעת עוד על התחום (ושמחתי מאוד שיש פורום שעוסק בו!) אם יש למישהו רעיונות איך לעבוד עם אנשים ואולי גם עם עצמי.... אודה לו מאוד אור, שלווה ואהבה לכולם דינה

yedindidido

New member
יש לי רעיון

מה דעתך לבוא ללמוד הילינג בשנה הבאה? יש כתה שנפתחת בכפר סבא אני אישית למדתי שנתיים הילינג ואהייה חלק מצוות ההוראה של הכתה שנפתחת אם תרצי פרטים נוספים....

ידינדידידידו

:) נשמע מצוין איך הקורס מנוהל? ע"י מי? אני שואלת כי..... אתמול הלכתי עם חברה לטיפול הילינג ב"עולםות" בת"א. במקום גם מעבירים שיעורים ו.. לא כל כך התחברתי למה שקורה שם (גם החברה לא) ועוד משהו הגיוס שלי הוא באפריל... זה מתאים לתכניות? אשמח לקבל פרטים נוספים

yedindidido

New member
עלה חדשה

ןבכן, תחילה לשאלתך.. הקורס מנוהל על ידי טל אליעד. השנה מחולקת לשני סמסטרים. פעמיים בשבוע. ולכן צר לי להודיע לך .. כן, הגיוס שלך מפריע. אבל.. ב -22/08 יום חמישי נערכת סדנת התנסות בהילינג. הכוללת תרגילים מדטיתיביים ובנוסף הכרות עם שיטת הטיפול. המלצה אישית... כדאי לבוא. עם תרצי פרטים נוספים.. שמי רונן, מס´ פל´ 054300259 והכינוי היה אמור להיות yes in didi do

חח כינוי מיוחד...

אחלה רונן :) אני דינה המון תודה על המידע ובהחלט נהיה בקשר

למעלה