אהלן!

גדי ב

New member
אהלן!

החלטתי לבסוף, אחרי שתי תקופות קצרות (כחצי שנה כל אחת) של צמחונות (במזרח ובנאות סמדר), לעשות סוויץ´ טוטאלי. אני כבר כחודש וחצי לגמרי צמחוני וגם כמעט לא נוגע בביצים. סתם רציתי להגיד שלום, ושלפני מספר שבועות הייתי בגן חיות והמצפון שלי נשם לרווחה, ושיש לי מתכונים פיצוץ לאוכל מזרח-רחוקי צמחוני למהדרין וכו´... יש כבר כמה מאמרים פה שאני רוצה לקרוא, הין השאר על B12 (אחרי המזרח גילו אצלי מחסור ב- B12 - זריקות אדומות בתחת). אגב, כל הסיפור הזה עם פרוקטור וגמבל הוא אמיתי או סתם הייפ? מישהו יכול להפנות אותי לאיזה אתר רציני ולא היסטרי בנוגע לחברות שמתעללות לחינם בבע"ח? (אני לא נגד ניסויים בכל מצב וכל מקרה, אגב.) חתולים זו אהבה גדולה במיוחד שיל, מה שאומר לתאילנד אני כנראה לא אגיע בקרוב
מי שמתעניין במזרח, בבודהיזם טיבטי בפרט, בסמים פסיכדליים, במוסיקה אלטרנטיבית ובכתיבה אולי ימצא עניין באתר שלי. פרט לזה, אני גם מסייע לאמנים להקים אתרים חינם תחת הדומיין פרוייקט0. תודה. נדבר.

adipo

New member
אהלן!

ברוך הבא, מזל טוב ובהצלחה! פרוקטור אנד גמבל- אמת ידועה וגלויה... יום טוב וחג שמייח עדי יש עת לכל דבר ולכל דוור יש עט!

lifegirl

New member
מתכונים? מתכונים?

אני רוצה!!!!!!!!
אתר לגבי החברות הזדוניות (למה לא אומרים ניסויים?)- מה לגבי האגודה נגד ניסויים בבע"ח? ובסיפור על פרוקטור&גמבל אתה מתכוון לזה שהם עושים ניסויים? אז זה נכון. או שאתה מתכוון לסיפור אחר? תצטרך לספר לי, אני לא מעודכנת... בכל אופן, בהצלחה בצמחונות החדשה-ישנה, ו...הממ.... רוצה מתכונים! וחוץ מזה, נאות סמדר זה מקום נפלא! |אייקון של שקט| יומטוב, שני.

zooti

New member
איך יודעים שחברה מבצעת ניסויים

עד כמה שאני יודעת, האגודה הישראלית מוציאה את המידע שלה מהחברות עצמן - מי מתחייבת שהיא לא עושה ניסויים וכו´. שמועה ששמעתי היא שאפשר פשוט לקרוא בעיתונים שמפרסמים מחקרים מדעיים. אם כתוב במחקר זה וזה שהשתמשו בחיה זו או אחרת, ועל המחקר חתום חוקר מטעם חברה מסויימת... בכל מקרה, פרוקטור & גמבל אינם מכחישים שהם עושים ניסויים - להיפך. מישהו זוכר שהסניף בישראל ניסו להגיד שהם הפסיקו? אז יום אחרי, באה הודעה מהחברה עצמה שהודיעה שהם לא הפסיקו, ממשיכים וימשיכו לבצע ניסויים.

למעלה