אהלן!

Hadas2695

New member
אהלן!

היי לכן,
האמת שלא חשבתי שאצטרף לפורום הזה (או בכלל אראה את הסדרה) כי היא תמיד נראיתה לי כ"כ קיטשית ודרמתית...
אבל משום מה, בגלל פיפטי ובכלל בגלל איאן ההורס- התחלתי לראות את העונה. לא הייתה לי סבלנות להתחיל את הכל מההתחלה אז פשוט ראיתי את הפרק הראשון של העונה הראשונה, ומיד לאחד מכן את 2 הפרקים האחרונים של העונה השלישית ועכשיו הרביעית... כאילו שום דבר לא התפספס (למרות שאין לי מושג מה היה עם קת'רין), ואני כבר מחכה לפרק 10!

אני בטים דיימון!

לא סובלת את סטפן... מההתחלה! הוא גם לא כזה חתיך. ויותר מידי טוב ומשעמם.

shaharEB

New member
ברוכה הבאה

אני לא מאמינה שדילגת על 2 עונות
ועדיין בטים דיימון D:

Hadas2695

New member
תודה! ו...

לא יודעת, ראיתי פה ושם כמה פרקים אבל הם היו דרמטיים פחות מהעונה הרביעית, שיעממו אותי למוות...
רק מישהו יכול לעדכן אותי בקצרה מה היה עם קת'רין?

יעלי1232

New member
איך אפשר? עונה 2 מצוינת, ועונה 3 היא הבילד-אפ

של עונה 4 בערך.
קתרין היתה נוכחת בכל עונה 2 ומחצית מעונה 3, קצת קשה לסכם לך בקצרה מה היה איתה.

נכון לכרגע, קתרין לא באזור , כי קלאוס באזור. וכמו שהגדירה את זה התסטריטאית : קתרין ברחה 500 שנה מקלאוס, בהצלחה. עכשיו שהיא יודעת שהוא במיסטיק פולס, היא לא תתקרב לשם.

אני בכל זאת מקווה שנראה אותה. היא אדירה.
יש ביוטיוב סיכום של כל הפלאשבקים שמספרים את העבר של קת'רין פירס (קת'רינה פטרובה) . אם זה מה שמעניין אותך.

אבל תראי את העונות. באמת ! הן מעולות. והעונות האלו היו דרמטיות אפילו יותר מהעונה הראשונה .

Hadas2695

New member
אני אשקול

אבל אחרי שראיתי את הפרקים של העונה הרביעית... זה לא חסר סיכוי? :\

יעלי1232

New member
לדעתי ממש לא. את יכולה להנות מהם בלי קשר

אני למשל ראיתי את פרק 7 בעונה 4 לפני שהתחלתי בכלל. מיותר לציין שלא הבנתי באמת 90% ממערכות היחסים ומה שהולך שם. ולכן זה לא הרס לי כלום.
בכל עונה יש את הסכנה שלה, בעונות 1+2 יש גם פתרון מעניין. ויש קליימקסים. ושווה לראות.
וזה באמת בונה את מערכות היחסים של העונה הנוכחית. ובכלל , לוותר על המהפך של קרוליין לערפדית? על כל הקטעים של קת'רין ? איזה פספוס !

shaharEB

New member
קשה לגמרי להיות בעד זוג כלשהו, דמות

כלשהי..בלי לראות את כל מה שעבר עליה

יעלי1232

New member
תהני ובואי לחפור לנו הרבה

בשביל זה יש פורום !
עוד מעט תגיעי לקת'רין. עונה 1 היא אחלה לגמרי !
ועונה 2 אפילו יותר.

למעלה