אהלן....

liorplot

New member
אהלן....

אני ליאור. מזל"ט לפתיחת הפורום! ציפיתי הרבה זמן לפתיחת פורום כזה, ואפילו הגשתי בקשה להנהלה, אבל לא היה לי עצבים להגיע לרמת גן... :) יש לי פיתון דם יפהפה.... ו... זהו... עברו עלי דיי הרבה נחשים...

naja

New member
פיתון דם חום?

לא קיים כזה נחש. יש שלושה מינים שנחשבו פעם לפיתון דם: פיתון דם מלאזיה פיתון דם סומטרה פיתון דם\פיתון בורניאו קצר זנב. אם הנחש שלך בקע בארץ ב2001 הוא פיתון בורניאו קצר זנב. בכל מקרה מדובר באחלה נחש.

liorplot

New member
טוב... את השמות ה"מקצועיים" אני לא

ממש מכיר... אני יודע שבארץ אפשרל מצוא שני סוגים, אדום וחום (בורניאו ומלאזיה?) כשמחירי האדום גבוהים מאוד, ומחירי החום קצת יותר עממיים.

naja

New member
אז כנראה שלא הייתי מספיק ברור.....

נתחיל מזה שלא קיים פיתון דם חום. הם כולם בגווני חום(כמו רוב הפיתונים....)אבל הם לא נקראים כך. פעם הסוג פיתון דם חולק לשלושה תתי מין. היום מתיחסים אליהם כאל מינים נפרדים: פיתון דם מלאזיה(אדום) פיתון דם סומטרה(שחור) פיתון בורניאו קצר זנב. אני מקווה שהקישורים יעבדו.

liorplot

New member
Borneo it is...

תודה... אגב, אם אהיה מעוניין למכור אותו, כמה אוכל לדעתך לקבל עליו?

naja

New member
קשה מאוד לדעת.

זה תלוי בגודל שלו. בעיקרון יהיה לך קשה לקבל עליו מחיר סביר בעיקר בגלל שלוש סיבות. הראשונה-אין לנחש הזה יותר מידיי ביקוש מפני שאנשים בארץ מחזיקים בדעות קדומות לגבי המשפחה הזו(פיתוני דם נחשבו פעם לתוקפניים מאוד) שניה-יש כיום למכירה פיתוני דם אדומים במחירים אטרקטיביים והם יותר מבוקשים מהבורניאו. שלישית-מההטלה ההיא שהייתה בארץ הנחשים נימכרו בזול או הוחלפו תמורת נחשים ששווים פחות ורוב החבר'ה מודעים לכך.

liorplot

New member
כמה זה מחיר סביר מבחינתך?

והוא לא תוקפני, ואת זה מי שיתעניין יראה בעצמו....

naja

New member
מה יהיה?

בהתחלה רשמתי לך שאין כזה דבר פיתון דם חום-לא הצלחת להפנים. עכשיו רשמתי לך שזה תלוי בגודל-גם את זה לא הצלחת להפנים.

liorplot

New member
איזי איזי אחי....

מה אתה כועס? סליחה, השמטתי פרט, לא קרה כלום.... האורך שלו הוא בערך מטר ו15.... מה אתה אומר?

gaichuk

New member
ברוך הבא (גם) לפורום הזה!

אז אתה גם חובב נחשים,הא? יפה. אולי נפגש לאיזה דיג ונחשים
גיא(צ'וק),פורום דיג 467

liorplot

New member
מעניין באמת אם אפשר לדוג נחשים

שחיים במיים (כמו באוסטרליה וכו) עם חכה... חחח אפשר לשים עכברון על הקרס

למעלה