אהלן!

YalDaSukRaziT

New member
אהלן!

לא חשבתי שאני ימצא פורום שיותר מתאים לי מהפורום הזה...
זו שנה ראשונה שאני לומדת פיזיקה ואנחנו הכיתה היחידה שנדפקה עם המורה הזה! כל השיעור הוא רק אומר לעצמו "איזה חכם אני..." "הצלחתי לפתור את התרגיל הקשה הזה" יש לו הערכה עצמית כל כך גבוהה והוא ממש לא יודע ללמד! אני נאלצת ללמוד לבד הכל! והספר... הספר לא ממש מושך... (במילים עדינות...) יש למישהו הצעה איך להפוך את לימוד פיזיקה (ממש את הבסיס..) לנחמד יותר?

Mנטה

New member
בתור מישהי שמצד אחד לא מבינה כלום

בפיזיקה ואפילו מאלו שיש להם בעיה נפשית עמוקה עם מספרים אני מתכננת להירשם לתואר שני מרובה קורסים "כמותיים" (תגידו ת'אמת, אתם מתכוונים למתימטיקה אז למה להסתיר
) והתקווה שלי היא שכמו בכל לימודי עד כה, יהיו מסביבי אנשים שיוכלו להסביר לי או ללמוד אתי ביחד. הערך של למידה משותפת, עם חברים ללימודים, הוא עצום. זה אולי אפילו יותר טוב מלמידה עם מורה טוב. למעשה, שיטות למידה חדשות (וגם ישנות) מבססות את כל הלימוד על לימוד משותף (בתרבות שלנו קוראים לזה "חברותא"). שורה תחתונה: המורה הזה בטוח לא גרוע רק לך, וכדאי לך לאסוף כמה חברים ולנסות לשבת ללמוד ביחד. זה גם יותר נחמד וגם יותר מעניין ובטוח יותר יעיל מאשר כל אחד ינסה בעצמו. כשאתם עושים את זה שימו לב שלכל אחד יש אופי למידה קצת שונה וזה יכול מאוד לתרום לכל אחד מכם לשמוע על דרך החשיבה של השני. וחוצמיזה : ברוכה הבאה

מטית

New member
פיזיקה זה דווקא מעניין..

ובכדי להתעניין בזה אני ממליצה על ספרי מדע פפולרי, למשל E=MC2 (E שווה MC בריבוע)

למעלה