אהלן...

natalyrst

New member
אהלן...

הגעתי לפורום דרך הודעה שראיתי שפירסמה את הפורום
אחותי לומדת רייקי, ואפילו עשתה עליי ועל בני משפחתי. השאלה שלי היא, האם זה יכול לעזור גם למי שלא מאמין?

Anabel74

New member
שלום נטלי וברוכה הבאה!

קודם כל אני שמחה שבאת לבקר ומקווה שתבקרי כאן שוב. ושנית לשאלתך: ברייקי לפני שמטפלים באדם אחר יש לבקש את רשותו לכך. אדם שטוען שלא מאמין אך עדין נותן את רשותו מאפשר בכך לרייקי להגיע אליו. כך אני מאמינה בכל אופן ונראה שזה אכן משפיע. מנסיוני צריך לתת צ'אנס לפחות פעם אחת לחוויה הזו. להזיק זה לא יכל , מקסימום הניחו עליך יד בצורה נעימה....
אני זוכרת שבתחילת דרכי עשיתי ריקי לעצמי אבל לא ידעתי אם "זה עובד" ותהיתי אם זה קיים בכלל.רק לאחר שהרגשתי זאת כשטיפלו בי אחרים וכאשר אחרים סיפרו לי שהרגישו ממני את האנרגיה הזו האמנתי שזה פועל -ובגדול.. שווה לנסות...

natalyrst

New member
על פי מה ששמעתי...

בהודעת פירסום לפורום, כתבת שבאמצעות הרייקי ניתן לרפא את עצמך ואחרים. על פי אחותי, שלמדה את זה, הרייקי לא מרפא, אלא עוזר במקרים של כאבים. מהי הגירסא המדוייקת

Anabel74

New member
תשובתי היא:

הרייקי משפר את יכולתו הטבעית של הגוף לרפא את עצמו.לדעתי זה בעצם אומר את הכל..אבל אמשיך בכל זאת. אנרגית הרייקי משפרת טיפולים רפואיים קונבנציונאליים, מפחיתה תופעות לוואי שליליות, מפחיתה ואף מעלימה כאב ומתח – ויוצרת שלווה ואופטימיות. ניתן לטפל ברייקי במגוון רחב של מחלות וכאבים כגון בעיות גב, אסטמה, כאבי ראש, כאבי גרון, אוזניים, שפעת, חוסר ביטחון,נדודי שינה, תשישות ועוד ועוד. מה שחשוב הוא שהרייקי לא רק מטפל בסימפטום אלא גם נוגע בשורש הבעיה. מקווה שעזרתי לימור

נועיק

New member
טיפולי רייקי לקטני אמונה

וגם למאמינים גדולים - עוזרים. אין צורך באמונה של המטופל, אלא באישור שלו וכל שנשאר הוא לטפל. השאלה היא תמיד מה מצפים מהטיפול, כי מי שמאמין לא מחכה לניסים, אלא מופתע תמיד מחדש שיש תוצאות, ומי שלא מאמין לא ישים לב לשינויים, אלא יחפש איפה זה לא עובד כדי להשאר בחוסר אמונה ולא להשתנות. יפה לראות את הפליאה בעיניים של מישהו שלא מאמין ופתאום מתחיל להרגיש וגם מרשה לעצמו להודות בכך!!!

למעלה