אהלן.

אהלן.

נכנסתי ל"חבילת ריידר" הוא פרס לי 3 קלפים[עבר הווה ועתיד] שאלה הייתה: איך יהיה מצבי החברתי בשנה הבאה? ויצא לי כך: אבי המטבעות[עבר] צדק[הווה] 6 גביעים[עתיד] קצת רקע: בעבר הרחוק היו לי הרבה חברים, אך בכמה שנים האחרונות הם הצטמצמו, והיום יש לי ממש מעט. בשנה האחרונה ממש השתנתי מבחינת האופי ושנה הבאה אני אכיר אנשים חדשים. תודה

batgalim

New member
לילה טוב אגס (למה חמוץ?)

השאלה ששאלת אינה מתאימה לדעתי כי אינה נותנת לך הכוונה. לפי מה שנראה פגעת בחבריך וכיום אתה משלם על כך... לגבי חברים בעתיד - נראה שדווקא החברים לשעבר יחזרו לחייך או שאתה פשוט תתגעגע אליהם. אני ממליצה לך לנסות שאלה אחרת - פריסת שאלה - 6 קלפים + קלף סיכום שיוצא באופן אוטומטי: מה עלי לעשות על מנת להתחבר (ב' מודגשת) לחברים חדשים בשנה הקרובה? + קלף סיכום

תודה../images/Emo13.gif והתשובות:

1.(עבר)מוות 2.(הווה)אביר החרבות 3.(עתיד)מלך המטבעות 4.(רצונות השואל)חמישה מוטות 5.(הסביבה)ארבעה מוטות 6.(חששות השואל)מרכבה 7.(סיכום)שלושה מוטות

blackcat2

New member
הי ../images/Emo23.gif

הי התחושה שלי היא כאילו אצה לך הדרך. אתה לפעמים נוטה אולי "לכפות" עצמך מעט על חבריך מרוב רצון לקרבה וזאת במקום לפעול באיטיות ובהדרגתיות. אתה חייב לקחת בחשבון שחברות טובה נבנית על פני שנים ובהדרגתיות. אהבתי את ההדרגתיות שבקלפי המטות
שיורדות מ- 5 מוטות ל- 4 ול-3 כקלף מסכם, מה שמעיד בעיני על המלצת הקלפים להוריד הילוך. תתחיל מן ההתחלה והייה סבלני. היה קשוב לרגשותיך שעלולות להיות סותרות ומבולבלות. אל תדחק בעצמך ותראה כי במירוץ הזמן תרכוש לעצמך חברים חדשים וטובים. המון בהצלחה ואשמח לשמוע את דעתך. בי

אהלן שוב../images/Emo13.gif

דבר ראשון, אני בת. דבר שני, אני דווקא לא כופה על עצמי חברים, ממש לא. בגלל זה יש לי מעט חברים, אני חברה של מי שרוצה להיות איתי, ואני לא נדחפת לאנשים אחרים. ולא הבנתי מה הכוונה בלהוריד הילוך ולהתחיל מההתחלה.. אשמח אם תסבירי לי

ואשמח לשמוע עוד דעות של אנשים../images/Emo13.gif

אני אוהבת לשמוע ממספר מקורות

דליה08

New member
בהמשך ל-../images/Emo54.gif

בעקרון דעות אחרות לא יהיו בהרבה שונות כי לקלפים ישנה משמעות ולאותה משמעות נצמדים פחות או יותר.. בהמשך למה שכתבה לך
יש כאילו סיפור בקשרים החברתיים שלך, מלכתחילה עברך מציין סיום של חברויות כפי שציינת בתחילת השרשור, כיום שהוא בעצם תחיה של תקופה חדשה של התחלות חדשות. ופה אני מתחברת לקלף הראשון וקלף הסיום שאומר לך , מכיוון שרק את יודעת כיצד להתנהג או לרכוש חברים עלייך לתכנן ולדעת שכדי לבצע את זקוקה לאותם אנשים,, לכן עלייך להוריד הילוך , שהוא המאבקים שיש לך עם עצמך שגורמים לך לחוסר סבלנות, מן מאבקים לא ברורים כי אין במאבק זה מנצחים, מול הסביבה שהיא ידידותית ודי מקבלת ואפילו תוכל להיכנס איתך למערכת חברית, החשש שלך היא מהדרך ממה שקורה בדרך , באיזה דרך לבחור.?? וזו חלק מהורדת ההילוך שלך, כי העתיד מנחה אותך להיות פרקטית ומעשית. יש לך את זה. בהצלחה.

blackcat2

New member
הי אגס../images/Emo66.gif

מצטערת על שחשבתי שאת בן
. כבר אני עושה סוויץ' ללשון נקבה.
זו היתה התחושה שלי לאור פריסתך וןזאת למרות שאת רואה את הדברים אחרת. מקווה כי בקרוב תקבלי פרשנות אחרת. אשמח לשמוע ממך מדוע הקשר נותק עם חבריך? בי

היי

הקשר עם חברים שלי לא נותק, פשוט התרחקנו. אבל אני ממש לא פגעתי בהם, להיפך. אבל לא משנה תודה

batgalim

New member
שלום לך אגסית ../images/Emo68.gif

1.(עבר)מוות 2.(הווה)אביר החרבות 3.(עתיד)מלך המטבעות 4.(רצונות השואל)חמישה מוטות 5.(הסביבה)ארבעה מוטות 6.(חששות השואל)מרכבה 7.(סיכום)שלושה מוטות אתייחס תחילה לרצונותיך - 5 מטות, המספר 5 מדבר על על רצון בתקשורת, על כריזמה הבאה מתוך רצון אמיתי להצליח לעקוף את הקשיים. הקלף עצמו מדבר על קשיים ועל רצון להתגבר עליהם. רצונך העז להצליח למצוא חברים של אמת נראה היטב על ידי האנשים בסביבתך, והם בטוחים כי תקטפי את הפירות בסופו של דבר ותמצאי את המסגרת החברית לה את זקוקה. את חוששת שכל הענין אינו בשליטתך וקשה לך לקחת את המושכות לידיים ולפעול, האם יש אנשים שאת מעוניינת בחברתם אך חוששת שהם לא יראו בעין יפה את התקרבותך? את היום נחרצת בדעתך להשיג את מבוקשך - והפוטנציאל לכך פתוח עתה, החברה בה את מעוניינת נראית רשמית, ובעלת מעמד חברתי שנראה כיום גבוה או שונה ממה שאת רואה את עצמך כיום, אך פעולה מצידך תוביל לתגובה בסופו של דבר... כל שעליך לעשות הוא להמתין בסבלנות. אגס, לאחר הודעתך הראשונה הצעתי לך לפרוס את הקלפים בשאלה - מה עליך לעשות על מנת להתחבר... אני ממליצה שוב - 1 - מה 2 - עלי 3 - לעשות 4 - על מנת להיות בקשר חברי 5 - עם... (אם יש קבוצת אנשים או רק אחד, שאת מעוניינת בחברתם/ו, אנא רשמי כאן) 6 - בשלושת החודשים הקרובים + קלף סיכום מאחלת לך הצלחה.

למעלה