אהלן

MiRuinaVida

New member
אהלן

אני ליאורה, אני חדשה בפורום, אז נעים מאוד. טוב לדעת שיש עוד אנשים בגילי (19) שמתעניינים בנושא. אני רוצה לשתף אתכם בחוויה לא נעימה שהיה לי בעקבות הרייקי אבל קשה לי לכתוב על זה שוב, לכן אני מזמינה את כל מי שמעניין אותו לבלוג שלי http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=miruinavida שם תוכלו לקרוא ואולי אפילו לייעץ לי תודה :)

פגית

New member
קראתי. קוראים לי יובל

אני בת 17 ויש לי רייקי 1, האם חזרת לקורס רייקי מאז?

פגית

New member
אההה הבנתי אותך.......

הייתי מציעה לך אולי ללכת לטיפול אנרגטי מאזה שהו סוג : רייקי קריסטלים ועוד שמישהו מוסמך יטפל בך לא יחנוך אותך אלא רק יטפל כדיי לעזור לך לפתוח חלק מהחסימות אם את חושבת שאת צריכה לפתוח אותן.....

Anabel74

New member
קודם כל ברוכה הבאה לפורום../images/Emo24.gif

וחוץ מזה לכי עם התחושות שלך. אם את מרגישה שכרגע רייקי לא טוב לך או לא מתאים לך , עשי הפסקה. אם את חושבת שאת זקוקה לעזרה ושמאז לא התאוששת פני למי שנראה לך שיכל לעזור , אם בתחום ההוליסטי או הפסיכולוגי - כפי שמרגיש לך נכון. ובכל מקרה דעי שאת תמיד מוזמנת לקרא ולהשתתף בפורום על אנשיו המיוחדים והמקסימים.

ofirush 14

New member
ברוכה הבאה...:) אני אופיר...ואני בת

אמממ...אני לי הרבה מה לכתוב...אז..זהו...ברוכה הבאה...

../images/Emo39.gif היי :)

אני גם תומכת בתגובות של ללכת למישהו שיתפל בך - או הוליסתי או פסיכולוגי... הכי תוב משהו משולב
אומנם חבל שזה גרם לך לכאלו בעיות, אבל תחשבי על זה שהכל לתובה- עכשיו תוכלי לתפל בזה ותרגישי יותר תוב
*וכן...עדיין אין לי את האות tet במקלדת...*

EnigmaGirl

New member
היי ליאורה

קראתי את מה שכתבת וממש עצוב לי שזאת החוויה שלימוד רייקי הותיר בך... אני מאחלת לך שבאמת למרות מה שהיה את תחזרי שוב לרייקי ותחווי את הצדדים הנפלאים והמהנים שבו (שזה יותר נכון כל הצדדים שבו). חוץ מזה אני גם מבינה אותך במה שכתבת בחלק מן הדברים כי גם אצלי לפעמים קרה שדווקא הרייקי קצת סיבך אותי בכמה דברים (אם אפשר בכלל להטיל את האשמה עליו - הרי ברור שאני אחראית לכל מה שקורה לי) אבל באמת פשוט אני מקווה שתרגישי יותר טוב והכי חשוב לא לפחד. הרייקי הוא זה שעזר לי להתמודד עם הפחד והדבר האחרון שצריך לפחד ממנו זה מלעשות רייקי.
רייקי זה אהבה

MiRuinaVida

New member
קודם כל

תודה רבה לכולכם על ההתענינות :) וסורי על העיכוב. כל הסיפור הזה קרה שנה שעברה ומאז הדחקתי הרבה דברים. אני מרגישה שכל הסימנים מעידים לזה שעכשיו הרייקי לא יזיק לי, אלא יעשה טוב. עוד לא השלמתי את החניכה של השלב הראשון (בהתחלה הייתי אמורה לעשות 1+2) אבל זה יקרה ממש בקרוב. אני משתדלת בינתיים לעצור את עצמי מלהתרגש יותר מידי כדי לא להיפגע שוב. פגית, הטיפול ברייקי בשילוב קריסטלים נשמע לי מאוד מעניין, אודה לך אם תוכלי לשלוח לי קישורים לאתרים מתאימים. אופיר, יפה לך להתעניין ברייקי בגיל כזה מוקדם :) ולכולם, שיהיה לכם שבוע טוב, והרבה אור בחייכם

ofirush 14

New member
חחחח הקטע הוא שאני לא התעניינתי

בו בגיל הזה..בקושי ידעתי מה זה...בקושי יכולתי לבטא את זה..אני זוכרת שעברתי ליד החדר של ההורים שלי וראיתי שאמא שלי יושבת על כיסא ואבא שלי מאחוריה מניח את הידיים שלו על הראש שלה ולא ממש הבנתי מה הוא עושה ושאלתי אותו והוא אמר שהוא עושה לה רייקי...ואי אפשר לצפות מילדה שרק התחילה את כיתה ג' להבין מה זה..ואז הוא הסביר לי ועשה גם לי טיפול. לא התעניינתי בזה יותר מידי ואחרי זמן קצר אבא שאל אותי אם אני מעוניינת ללמוד גם אז הסכמתי כי בתכלס לא היה לי מה להפסיד. ואז למדתי והתחלתי להתעניין עוד קצת..ואני חושבת שההתעניינות גדלה יותר ויותר כשהשנים עברו כי אני הבנתי יותר ויותר...:)

MiRuinaVida

New member
אז באיזה גיל התחלת ללמוד?

אם הטיפול הראשון היה בגיל 10? :) ולאיזה שלב הגעת?

ofirush 14

New member
הטיפול הראשון היה בגיל שמונה וחצי

כי בגיל הזה למדתי רייקי..:) ואני עכשיו ברייקי 2...אבא שלי אמר לי שמאסטר אני אוכל לעשות רק בגיל 17 או משהו כזה..עפרה

למעלה