אהלן!

Crazy Snail

New member
אהלן!

תראו, אני מאוד זדהה עם השירים של שייגעצ, אין לכם מושג עד כמה. אבל יש מישפט אחד שמבחינתי לפחות, הוא בעייתי, ואולי אז תגידו לי "לא הבנת, הכוונה הייתה בכלל ל..." אז אולי תוכלו אתם להסיבר לי ולהגיד עם אתם מזדהים ומתחברים לשורה. כולכם אוהבים את השיר ניו יורק רפיח מאוד, גם אני, ואני מתחבר לשיר כולו. בעצם כמעט, יש שורה בעייתית מבחינתי "אלו הם חבלי מולדת ואני רוצה לרדת" מסכימים? מזדהים? לא לזה "התכוון המשורר"?

No¥a

New member
קודם כל ברוך הבא../images/Emo24.gif

ובקשר לשיר, גמני לא ממש הבנתי למה הוא מתכוון בשורה הזאת
למישו יש מושג

moshit1

New member
ברוך הבא

קודם כל- ספר קצת על עצמך... (שם\גיל\אוהב\בלה\בלה) דבר שני- זה שיר שקל להתחבר אליו, גם למוזיקה גם למילים וכמובן לקול של יובל
ולמוזיקה. ולא. אני חושבת שגם אני הבנתי תמילים. חח.. מצחיק לגלות את זה. אז אינג'וי!

../images/Emo24.gifוואלקם טו דה פורום ../images/Emo24.gif

השורה מתכוונת ככה ש"אילו הם חבלי מולדת", מולדת הארץ וזה.. הוא שר העולם הזה מסריח, הכוונה היא שזה חבל מולדת שרע לנו פה, והוא רוצה לרדת
לרדת מהארץ
מקווה שעזרתי.

Crazy Snail

New member
שמי אני הבנתי את זה מההתחלה

ברור לי שחבלי מולדת זה הארץ, ומסריח לו פה, ושהוא רוצה לרדת מהארץ, אני לא מחפש הסברים, אתם באמת מזדהים עם השורה?

קודם כל ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif

שבר שני......לדעתי כשהוא כתב את המפשט בכוונה......שהמצב בארץ חרא. והאנשים מיחסים חרא לאנשים אחרים והוא רוצה לרדג מהמצב הזה....לשנות את זה,להפסיק אתזה...או משהו בסגנון

בצה17

New member
תגיד-

מה קורה עם ההופעה של הלהקה שלך? אני דיברתי ברצינות שאני מתכוונת לבוא!! זה יומולדת שלי בדיוק.. אז אני גוררת איתי חברה שלא יכולה לבוא איתי ועוד חברות למסעדה להופעה הזו שלך!! אז באמת יהיה נחמד אם תתייחס ברצינות למה שכותבים לך ותשאיר הודעות.. או שלא ממש בא לך שיבואו אנשים..

בצה17

New member
אל תהיה עצובב =((

אני סתם מתעצבנת מכל דבר קטן!!אל תתייחס אליי ברצינות.. אבל אני באמת רוצה פרטים! אני עדיין רוצה לבוא.. אני אשמח מאוד לבוא!
כבר רשמתי את זה ביומן שלי..

בצה17

New member
צירפתי את שניהם ../images/Emo9.gif

אני מקווה שתהיה מחובר או שלפחות אם לא תשאיר פה בפורום הודעות כי אני וחברה שלי דיי בונות על לבוא ואנחנו גם צריכות פרטים עוד לפני ההופעה.. כתובת,שעה..

Crazy Snail

New member
שמע בנאדם

זה לא ככה, הביטוי לרדת, הכוונה לעזוב את הארץ. זה היבטוי, זה ברור, כמו שאמרתי, אני שואל אם אתם מזדהים עם השורה.

Crazy Snail

New member
חחח!

היא לא התכוונה שאתם מטומטמים.. עזבו.. כינוי שלי.... מאיה חה!

בצה17

New member
שלום, שלום ../images/Emo13.gif

ברוכה הבאה
אממ בקשר לשאלה שלך- הוא התכוון לרדת מהארץ.. אני לא חושבת שצריך לקחת את השורה הזאת ללב כי סה"כ הוא בא להדגיש שהמצב בארץ חרא וגם סה"כ הוא היה ילד עדיין שהוא כתב ת'שיר, אני מכירה מלא שאומרים שהם מתים לעוף מפה אחרי צבא אבל בסה"כ זה סתם דיבורים ויובל מוכיח את זה לא?

Michali17

New member
ברוך הבא

אין לי מושג הדבר שהכי נירא לי הגיוני שהוא היה מת להעיף ת'תחת שלו מהארץ

למעלה