אהלן...

ChadS

New member
אהלן...

מה שאני הולך לכתוב בטח ישמע מוזר אבל חשבתי שאולי בפורום הזה אני אקבל תשובה. האם מישהו מכם ראה פעם את הסרט "עולמו של ויין" ? , בסרט ויין וחברו נוסעים לאיזור מחוץ לשדה התעופה. בכל פעם שנוחת מטוס הם שוכבים על הגב על גבי המכונית ונהנים מעוצמתו של המטוס. לפי מיטב הבנתי זה נהיה מנהג של מספר אנשים בישראל(הייתה פעם כתבה על המנהג הזה במעריב) ,וחשבתי שאולי מישהו בפורום הזה יוכל לספר לי איך מגיעים למקום ליד נתב"ג כדי לעשות את מה שעשו בסרט. אז חשבתי לתומי שזה פורום תעופה,וזה איכשהו קשור לתעופה,אז מי יודע,אולי אחד מכם ידע. תודה

ny22

New member
מנהל
אתה מתכוון שרואים אותו ממש מקרוב

מאיזה כביש מסוים?

ארזS

New member
אכן היתה כתבה כזאת

רק שבמקום הספציפי הזה יש בזמן האחרון משטרה שעושה בעיות...

ChadS

New member
אתה יכול פרט אולי?

על אותו מקום? ולמה המשטרה עושה בעיות?האם זה מתוך חשש למחבלים? בקיצור,פרט. תודה. פשוט,אני ועוד כמה חברים שלי מתים לעשות את מה שעשו בסרט הזה. וזה הורג אותנו שיש כמה אנשים בארץ שיודעים על המקום הזה-רק צריך למצוא אותם.

ארזS

New member
מה יש לפרט ?

האם זה לא ברור ? [הערה: התשובה לשאלתך נמצאת כנראה בשאלתך עצמה].

ארז נראה לי שאתה מומחה לעניין

השבוע כדרכי בקודש כשאני מגיע למרכז ביקשתי להכנס לש.ת. הרצליה להסניף קצת אוירונים דרך דמעה שקופה (של הפונטו שלי...). אתה בוודאי מנחש כבר שלא נתנו לי להכנס. מה קרה לעז.. ומה צריך להגיד להם שם בכניסה בכדי שיאפשרו את העניין. תודה - גידי

ארזS

New member
אני בכלל לא מומחה

וגם אותי עוצרים בכל פעם שבא להרצליה ושואלים שאלות . [ומזמן כבר לא שאלו כי לא באתי לשם...] .

Aviation Addict

New member
גם לי זכור על כתבה כזאת לפני הרבה

זמן, אתה יכול להזכיר לי מתי ואיפה?

למעלה