אהלן... שלום אני שירן....
S ShiRaN283 New member 10/3/05 #5 אז ככה.... אני בת 17 מזיכרון.... אוהבת לשמוע בעיקר ... רוק לא כבד... green day good charllote blink ומוקי! מה איתך?
אז ככה.... אני בת 17 מזיכרון.... אוהבת לשמוע בעיקר ... רוק לא כבד... green day good charllote blink ומוקי! מה איתך?
A ayala65 New member 10/3/05 #6 אני איילה בת 14 מחולון אני שומעת היהודים אוונסנס וכאלה..רוק לא כבד אני לא מאמינה שאת שומעת רוק "לא כבד" ולא שומעת היהודים...אני מגלה אותך מהפורום חחח...סתם...ברוכה הבאה
אני איילה בת 14 מחולון אני שומעת היהודים אוונסנס וכאלה..רוק לא כבד אני לא מאמינה שאת שומעת רוק "לא כבד" ולא שומעת היהודים...אני מגלה אותך מהפורום חחח...סתם...ברוכה הבאה
S ShiRaN283 New member 10/3/05 #11 שמעי.. שמעי זה לא שיש לי משהו נגד זה ... פשוט לא מתחברת ... היהודים דווקא דיי טוב... חלק מהשירים... אז מאיפה את בת כמה?
שמעי.. שמעי זה לא שיש לי משהו נגד זה ... פשוט לא מתחברת ... היהודים דווקא דיי טוב... חלק מהשירים... אז מאיפה את בת כמה?
A ayala65 New member 11/3/05 #15 חחח..את ממש שרוטה.... תקראי רגע את ההודעה שלי: "אני שומעת רוק לא כבד" ועוד: "אני בת 14 מחולון"...אז בואי נעשה לך מבחן הבנת הנקרא: מאיפה אני ובת כמה?
חחח..את ממש שרוטה.... תקראי רגע את ההודעה שלי: "אני שומעת רוק לא כבד" ועוד: "אני בת 14 מחולון"...אז בואי נעשה לך מבחן הבנת הנקרא: מאיפה אני ובת כמה?
D dalida1988 New member 12/3/05 #20 what's up?????????../images/Emo163.gif 16 מחולוןן קוראים לי דלית אם לא אמרתי..