אהלן...

אהלן...

אפשר שאלה?
למה הנשים שפה לא רוצות ילדים ? מה משותף לכולכן? אתן לא רוצות להמשיך את הדור?? מה ההורים שלכם אומרים על זה? הרי עצם קיומו של האדם זה להמשיך את הדור...מעולם לא חשבתי שיש קבוצה ממשית של נשים שלא רוצות ילדים..גברים אולי הייתי מבינה..נשים לא! אם תוכלו לתת לי תשובות רציניות אשמח... תודה מראש

ועוד משהו...

נניח ואחת מכן בטעות תיכנס להיריון ותלד..היא תשנא את הילד? לא תאהב אותו?? אתם בכללי לא אוהבות ילדים??? סלחו לי אם זה נשמע לא טוב..פשוט זה נשמע לי ממש לא מובן כל הקטע הזה..

magicgirl1983

New member
אני יכולה לענות על עצמי

אם הייתי נכנסת להריון הייתי עושה הפלה ובשום פנים ואופן לא הייתי יולדת... ודבר שני בדיוק כשם שגברים אינם רוצים ילדים גם נשים אינן רוצות ילדים. זה שיש נשים שנכנעות למוסכמות כמו דיי הרבה גברים זה לא אומר שהרצון משתנה.. חוצמזה לא צריך לשנוא ילדים כדי לא לרצות לגדל אותם...יש מספיק סיבות לא להביא אותם לעולם שלנו.. ומסתבר שלאחר שחשבתי שאני שונאת ילדים שאני ממש רחוקה מלשנוא אותם...אני פשוט לא רוצה כאלה בבית שלי...איכס..

XUXA141

New member
עוד לפני שנכנסתי לכרטיס שלך..

כבר הימרתי נכון על הגיל.. בגיל צעיר, נוטים לדבר בסיסמאות, במיוחד כאלה שהכניסו לנו לראש. "להמשיך את הדור"? ממתי אנשים עושים ילדים בשביל "להמשיך את הדור"? רוב האנשים עושים ילדים כי "ככה מקובל" או כי בא להם איזה צעצוע קטן כזה שאפשר להלביש בבגדים קטנים וחמודים, ובעיקר כי "לשכנים יש" ו"מה יגידו עלינו". עצם קיומו של אדם? מי קבע שיש בכלל מטרה? אולי יש אנשים בעולם פשוט כי ההורים שלהם עשו סקס? ולמה להגיד שגברים היו חושבים אחרת מנשים? זה שוביניסטי ורק מוכיח את השפעות החברה - כי נשים מהיותן "נשים" צריכות לרצות ילדים ולגברים מותר "לא לרצות"? הלו? ילדים זה עסק של נשים בלבד? רק נשים רוצות אותם? מה קורה אם אישה לא רוצה, זה הופך אותה ל... גבר? אחרי כל כך הרבה סטראוטיפים ושוביניזם והכללות, לתת תשובה רצינית זה קצת קשה... אבל אשתדל. בכללי, לכל אחד יש סיבה אחרת. זה כמו שתשאלי אנשים "למה אתה לא אוכל את ההמבורגר של מקדונלדס" ותקבלי מגוון תשובות - יש כאלה ששומרים כשרות ולכן לא יאכלו שם, יש כאלה שצמחונים ולכן לא יאכלו שם, יש כאלה שאין להם כסף להמבורגר, יש כאלה שלא טעים להם, יש כאלה שלא רעבים, יש כאלה שמתנגדים למקדונלדס כהורסי הגלובוס וכו'. אותו דבר - יש אנשים ( גברים ונשים) שלא רוצים ילדים כי לא בא להם, וזו זכותם המלאה. יש כאלה שרוצים לעשות דברים אחרים וילדים יפריעו לרצונות שלהם, וזה בסדר לגמרי, יש נשים שלא רוצות להיות בהריון וללדת, וגם זו זכותן המלאה, יש כאלה שמצבם הכלכלי לא מאפשר, יש כאלה שמסיבות אידאולוגיות לא רוצים להביא ילדים "לעולם כזה" וכו'. האם קל לך יותר פשוט להגיד "מה משותף לכולכן, בטח כולכן מטורפות"?

אני ממש לא חושבת שאתן מטורפות

אל תכניסי לי מילים לפה...לא אמרתי את זה! פשוט נראה לי מוזר שאישה לא תרצה להביא ילדים לעולם..לא יודעת קצת לא מתקבל על הדעת..לא ידעתי שיש חבורה של נשים שהמשותף להן זה הרצון לאי הבאת ילדים לעולם..לא באתי לתקפוף או משו..פשוט מנקודת המבט שלי והמקום שאני חיה בו זה דיי מוזר... אבל זאת אני..תהרגו אותי

XUXA141

New member
למה מוזר?

האמת, לי מוזר שלא כולם מתים על סלסה. הרי זה כל כך כיף! וכל מי שמנסה מיד מתאהב! והמועדונים מפוצצים עוד ועוד. אז איך זה שכולם לא אוהבים סלסה? אני חושבת שזה מאד מוזר... הנקודה - אני לא מבינה למה בחירה של מישהו היא מוזרה בעיניך. יש אנשים שעושים פירסינג בכל הגוף וזו בחירה שלהם, יש כאלה שחוזרים בתשובה וזו בחירה שלהם, יש כאלה שמחליטים להתנזר מסקס ויש כאלה שבחרו לא לעשות רשיון. תמיד יהיה מישהו שזה יראה לו מוזר, אבל הוא צריך לזכור שזה רק בגלל שהחינוך שלו אומר אחרת.

מאריונת

New member
הי

כמו שכתוב בכחול למעלה, אנחנו מבקשים לקרוא את "שאלות נפוצות" לפני ששואלים שאלות בפורום. התשובה נמצאת שם (את בטח מבינה שקצת מעצבן לענות כל פעם מחדש על אותן כמה שאלות שחוזרות על עצמן כל הזמן. בשביל זה יש את 'שאלות נפוצות'). בכל מקרה נראה לי שזו התשובה שביקשת.

למעלה