אהלן!

אהלן!

היום בעודי מטיילת עם חברה ברחובות ירושלים ובידיוק אני מספרת לה בלהט על ז'ניה ועובד המלכים שכ"כ הגיע להם לעלות לגמר מה עובר מולי ברמזור? ג'יפ של סוף הדרך 2! בורדו-סגול כזה... בהתחלה לא האמנתי למראה עיני.. זה היה קטע כי בידיוק דיברנו עליהם.. לצערי בג'יפ ישבו שניים לא מזוהים אחת שהיה לה שיער כמו של ז'ניה, רק הרבה יותר נפוח ולידה איזה מישהו. לא יודעת מי.

natalieov

New member
אני גם ראיתי ג'יפ של סוף הדרך

אבל ברחובות וממש מזמן... ולא היה כאן כלום... מוזר...

נכון!!!

אבל לפני כמה זמן בצפון ראיתי ג'יפ של רצים לדירה!!! ראבל באמת סו הדרך אף פעם לא באים לצפון!!! אבל אתם יודעים מה הכי מעצבן?? שישאל ואוהד היו באלונים, ביררתי, ומסתבר שזה היה שעתיים אחרי שאני הלכתי משם!!

גם אני ראיתי..

את המכונית של רצים לדירה בכרמיאל שהיינו בהפגנה של גוש קטיף

תגובה קטלנית

1. אנחנו מדברים על סוף הדרך ולא על רצים לדירה. 2. סוף הדרך הרבה יותר שווה ומותח. 3. והנה כמה סיבות למה סוף הדרך שווה יותר: אל"ף: המתמודדים אין להם מושג עם מי ייפגשו והם צריכים לבנות את ה"זוגיות" שלהם ולא כמו ברצים לדירה, שהם יודעים כבר עם מי יהיו וכבר בנו מערכת יחסים. בי"ת: ברצים לדירה יש רק שתי משימות ליום מול חמש ביום בהשוואה לסוף הדרך. גימ"ל: המשימות ברצים לדירה פשוט קלות יחסית לסוף הדרך

תגובה קטלנית 2

1.אנחנו יודעות על מה הפורום הזה 2.זו רק דעה שלך 3.אנחנו נדבר על מה שאנחנו רוצים 4.למה אתה מתערב?? 5.יש 3 משימות 4. הקטע זה לא המשימות, אלא להעמיד את הזוגיות שלהם במבחן 5. אנחנו לא עושים כרגע השוואה בין סוף הדרך ורצים לדירה 6.טוב, אם זה כל כך כואב לך עברתי לפורום רצים לדירה בייי

shakshuka6

New member
לא מאמינים...../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif

הגמר צולם במלואו-זו עובדה בלתי ניתנת לעירעור, 2 העדויות העיקריות לכך מלבד כדויות של חברי פורום, הם העדות של יהודית, והכתבה בוואלה... למרות שאת לא נשמעת שקרנית קשה לי להאמין שאת דוברת אמת...

shakshuka6

New member
בטח יהיה אבל אפילו עוד אין מתמודדים

זה יתחיל רק שנה הבאה תיהיה מציאותי...

הידעתם???

חצב ואריאל מכרו את הגיפים שהם קיבלו!!!!! אז זה לא כל כך נראה לי שפגשתם גיפ של סוף הדרך וגם אם במקרה ראיתם אותו ... חצב או אריאל לא היו אלה שהיו בתוך הגיפ...

שימי לב,

לא אמרתי שהם היו בדרך לצילום הגמר. להפך, כתבתי בפירוש שלא ישבו בה המתמודדים של הגמר... אבל את המכונית עם שניים לא מזוהים בפנים ראיתי נוסעת לכיוון היציאה מהעיר.

זיהוי פלילי

אולי קצת עשו את ז'ניה יותר יפה בטלוויזיה אבל באמת היא קצת מכוערת? ולא כמו שהיא אומרת שהיא "אני חכמה ויפה וזה מה שחשוב!".

למעלה