אהלן

HyperNovA

New member
אהלן

שמעו בחיים לא דמיינתי שאני אפרסם הודעה בפורום של להקה כי אף פעם לא הייתי חובב גדול של מוסיקה. הייתי שומע דברים מאוד ספציפיים וזהו בערך. אבל אחרי שהקשבתי לכמה דיסקים של אבא שלי אני פשוט בשוק. אחרי שהאזנתי ל GENESIS הרבה זמן אני מצאתי עוד להקה שקולעת בול לטעם שלי. פינק פלויד פשוט מדהימים !!! אין לי מילים, אני פשוט חייב לשתף אותכם בזה, ואני בטוח שאתם מכירים את זה
DARK SIDE OF THE MOON הוא בוודאי הדיסק הכי טוב ששמעתי של כל להקה. A Saucerful Of Secrets הוא גאוני גם כן. רציתי רק לשאול שאלה אחת. שמתי לב שהרבה שירים חוזרים על עצמם בכל מיני דיסקים. האם זה אותם שירים ? או שזה ביצועים אחרים לאותו שיר או מה ? האם אני צריך לשמוע את כל הדיסקים האלה כדי "לחוות" את הפינק פלויד יותר טוב או שמספיק לשמוע את הדיסקים המקוריים עם השירים הללו ? ואיזה דיסקים הם המקוריים ? נדמה לי שקלעתי בול עם DARK SIDE OF THE MOON ו A Saucerful Of Secrets.

One Echoe

New member
איפה ראית שירים

שחוזרים על עצמם? תפרט ונוכל לענות לך. וברוך הבא איש!!!

HyperNovA

New member
לדוגמה

יש את Set The Controls For The Heart Of The Sun שמופיע ב- Ummagumma וגם ב- A Saucerful Of Secrets הקיצר יש לי בטח עוד הרבה ללמוד...

One Echoe

New member
תשובה חבר יקר../images/Emo13.gif

בUmmagumma יש גם אלבום אחד שהוא הופעה חיה. השיר Set The Controls For The Heart Of The Sun יצא במקור באלבום A Saucerful Of Secrets... אין שירים שחוזרים על עצמם. זה יכול לקרות רק בהופעות חיות ולא יצאו לפלויד הרבה הופעות חיות! יש לפינק פלויד 15 אלבומי אולפן.

HyperNovA

New member
תודה ! ../images/Emo6.gif

יהיה אכפת לך לתת רשימה של אלבומי האולפן אולי ?

One Echoe

New member
חח בדיוק יש הודעה

בפורום שעשיתי את זה. אתה יכול גם להסתכל ב"דיסקוגרפיה"של הפורום תחת " שאלות נפוצות ". אבל הנה: בפורום, ויצא לי 15. אני אנסה לספור: -פייפר -צלחת מלאה סודות -מור -זבריסקי פוינט -אומהגמה -מדל -אטום הארט מאדר -אובסכרד -דארק -וויש -אנימלס -החומה -הפיינל קאט -ממורי לפס אוף ריזן -הדויז'אן באל

new revolution1

New member
אולי אתה מתכוון

לדיסקים של הופעות חיות שלהם, שהם עשו למס' שירים ביצוע שונה. אממ.. אני חושבת שמספיק לשמוע כמה דיסקים עם סגנונות שונים על מנת להבין לעומק את המוסיקה וכדי להרחיב לשמוע גם להופעות חיות כי יש שם מס' ביצועים מדהימים.. ממליצה לך לשמוע (אם עדיין לא שמעת) את האלבום הראשון שלהם-the piper at the gates of down כשעוד בארט היה. (ובחלק מהאלבום השני..) לגבי אלבומים מקוריים או לא, דומני שיש כאן דיסקוגרפיה ואם לא אתה יכול להסתכל בקישורים, יש שם מס' אתרים נכבדים שיוכלו לספק לך את המידע. לילה קסום.

HyperNovA

New member
ידעתי שמעריצים של פינק פלויד

יהיו כאלה נחמדים
איך אפשר לאהוב מוסיקה כזאת ולא להיות סבבה ? הקיצר תודה רבה על כל העזרה חברים. ואה כן, אני מניח שזה כנראה אומר שאני חדש שפורום

נימרודל

New member
כן. מוווההאהאהאהאה!!! ../images/Emo123.gif

חחחח..... סתם. לא נבריח אותך. ברוך הבא!

למעלה