אהלן
שמעו בחיים לא דמיינתי שאני אפרסם הודעה בפורום של להקה כי אף פעם לא הייתי חובב גדול של מוסיקה. הייתי שומע דברים מאוד ספציפיים וזהו בערך. אבל אחרי שהקשבתי לכמה דיסקים של אבא שלי אני פשוט בשוק. אחרי שהאזנתי ל GENESIS הרבה זמן אני מצאתי עוד להקה שקולעת בול לטעם שלי. פינק פלויד פשוט מדהימים !!! אין לי מילים, אני פשוט חייב לשתף אותכם בזה, ואני בטוח שאתם מכירים את זה
DARK SIDE OF THE MOON הוא בוודאי הדיסק הכי טוב ששמעתי של כל להקה. A Saucerful Of Secrets הוא גאוני גם כן. רציתי רק לשאול שאלה אחת. שמתי לב שהרבה שירים חוזרים על עצמם בכל מיני דיסקים. האם זה אותם שירים ? או שזה ביצועים אחרים לאותו שיר או מה ? האם אני צריך לשמוע את כל הדיסקים האלה כדי "לחוות" את הפינק פלויד יותר טוב או שמספיק לשמוע את הדיסקים המקוריים עם השירים הללו ? ואיזה דיסקים הם המקוריים ? נדמה לי שקלעתי בול עם DARK SIDE OF THE MOON ו A Saucerful Of Secrets.
שמעו בחיים לא דמיינתי שאני אפרסם הודעה בפורום של להקה כי אף פעם לא הייתי חובב גדול של מוסיקה. הייתי שומע דברים מאוד ספציפיים וזהו בערך. אבל אחרי שהקשבתי לכמה דיסקים של אבא שלי אני פשוט בשוק. אחרי שהאזנתי ל GENESIS הרבה זמן אני מצאתי עוד להקה שקולעת בול לטעם שלי. פינק פלויד פשוט מדהימים !!! אין לי מילים, אני פשוט חייב לשתף אותכם בזה, ואני בטוח שאתם מכירים את זה