אהלן ...

Corpus Magnus

New member
אהלן ...

אנחנו חדשים פה, אני וחברה שלי מתכננים לנסוע למזרח הרחוק תחילת 2006, ורציתי לשאול מספר שאלות את אלו מכם שהם יודעי דבר : 1. לכמה זמן כלכלי וכדאי לנסוע ? תוך כמה זמן ממצים ? חודש, חודשיים שנה ? 2. האם עלות המחייה שם נמוכה כמו שמספרים ? 3. יש איזה שהם חיסונים, תרופות, מוצרי היגיינה מיוחדים שצריך להביא... ? 4. איפה אפשר למצוא את הדברים הבאמת יפים, את הטרקים הנסתרים יותר, את המקדשים הפחות תיירותיים והיותר אקזוטים, את השווקים וכו ? נשמח לקבל פידבק מאנשים שהיו שם ... תודה רועי וענבל

תהנו

1.כשטיילתי (וזה היה מזמן), מיציתי אחרי חודש. אולם זה מאוד תלוי באיך אתם מטיילים, ומה אתם רוצים לעשות בטיול. אפשר לעשות הכל באיזי עם המון מנוחה, ואפשר למצות אחרי מקדש אחד (מבחינתי, ראיתי אחד, ראיתי את כולם). 2. עלות המחיה משתנה בהתאם לתנאים שאתם מעוניינים בם. בהרבה מקומות תוכלו למצוא אכסניות בשווה ערך ל20 שקלים, ומלונות במאות דולרים. תלוי בנוחות שאתם מחפשים. כנ"ל בנושאי אוכל. אוכל מקומי יעלה גרושים, בעוד שאם תחפשו אוכל ישראלי/זר, תאלצו להוציא יותר. 3. חיסונים הייתי ממליץ להתייעץ עם רופא מקצועי. מי אנו שנגיד מה צריך ומה לא. כל מוצרי ההגיינה שאני מסוגל לחשוב עליהם, ניתן למצוא ברוב המקומות. 4. אם היינו כותבים בפורום את התשובה, אז עד שתגיע, הם כבר לא יהיה כל כך נסתרים... בכל מקרה אני יכול להמליץ לך על מפעלים בסין שמעט ישראלים ביקרו בהם
בכל מקרה אני חושב שהפורום המתאים יותר זהו פורום של מטיילים במזרח הרחוק. רוב יושבי הפורום הזה הם אנשים שבוחרים לחיות כאן, כך שתשובתם לגבי אחרי כמה זמן ממצים תהיה לא נכונה... תהנו בטיול

למעלה