אהלן!

אהלן!

אני צריך להגיע לפדואל. עכשיו הבנתי שבשביל להגיע לפדואל אני צריך לעבור דרך אריאל. עכשיו אני גר בירושלים, איך מירושלים אני מגיע לאריאל ואיך מאריאל אני מגיע לפדואל. אמרו לי להגיע לכביש חוצה שומרון, עכשיו הכביש נמצא באריאל עצמו, כלומר צריך ללכת ברגל ואז לקחת אוטובוס לפדואל? מי שיודע ויכול לעזור לי, יבורך.

תיסע לפי השלטים.

כשאתה בחוצה שומרון תמשיך לנסוע, בהמשך תראה פניה ימינה ושלט לאריאל אז אל תפנה תמשיך ישר ותיסע לפי השילוט. אמא אומרת "תגידי לו שאוי ואבוי אם הוא יסע בלילה" אמא שלי פולניה במסווה של תימניה. היא מגזימה כל דבר אבל באמת עדיף שתיסע כשיש אור כי זה כביש נורא חשוך..

Z A M i

New member
אוקיי, 'תשמע.

יש קו מירושלים לאריאל ישיר..אבל אני לא זוכרת את מספר הקו שלו.. אם אתה רוצה תברר. בכל מקרה, אני יותר ממליצה לך לקחת רכבת מירושלים לת"א, יהיה לך יותר קל אם תרד בת"א השלום [עזריאלי]. משם, תצא מהקניון אל המקום בו יש תחנות אוטובוס\ ותחפש תחנה לקוים 186 או 286, קוים אלו מגיעים לאריאל. (דרך אגב, רכבת ואטובוס-כמו שהסברתי עכשיו, והאוטובוס מירושלים לאריאל, יוצא בערך אותו זמן) בכל מקרה, כשאתה נוסע לאריאל, תשאל את הנהג איזה קו אתה צריך לקחת לפדואל, בדר"כ הם יודעים ואומרים לך מתי לרדת.. אם לא פשוט תברר באתרים של דן או אגב, ותבדוק מה מגיע לפדואל.
יום טוב.

izikd

New member
האמת, שפשוט יתקשר למודיעין של דן

או/ו אגד, הם כבר יגידו לו איך הכי כדאי להגיע.

N A O

New member
תחנה מרכזית ירושליים

יש לך 474 ו 473 שמגיעים לכאן מפה יש לך גם כמה קוים שאתה יכול לקח לכיוון פדואל לא בטוח שזה ישיר לשם אבל גם מונית מפה זה לא יהיה בעיה בכל מקרה יש מפה גם קוי 101 202 161 שמגיעים לאיזורים שונים בבקעה אני האמת לא סגור לאן בדיוק אבל נוסעים מפה [אריאל] להמון מקומות מספיק שאתה מגיע ושואל פה מישהו הוא 95% ידע לענות לך

למעלה