אהלן!

עץ רענן

New member
אהלן!

קודם כל, מזל"ט על הפורום! אני רואה אותו עכשיו פעם ראשונה... אני מטורף על הסדרה הזו! פשוט מטורף! אבל לא ראיתי אף פרק בשידור בטלוויזיה, מה לעשות? זה היה במוצ"ש כשעם ישראל נמצא במגרשי הכדורגל... בכ"א יש לי את הסדרה על דיסקים ואני רואה אותם בבית שוב ושוב... רציתי לשאול, יש מצב שמישהו עושה סדר בעונות? היו עד עכשיו 4 עונות, אז ככה, כמה פרקים יש בכל עונה? עונה רביעית הסתיימה, או שהיא הופסקה בגלל חברת טלעד שנסגרה? יש לי החל מהפרק שבו גדי ודפנה בוחרים את השם מיכלי לילדה שלהם, זה הפרק הראשון בעונה השלישית? והיכן אפשר להשיג את הפרקים שקדמו לפרק זה מתחילת הסדרה? תודה מראש לכל מי שיענה, אפילו על שאלה אחת מתוך סדרת השאלות.....

ברוך הבא ../images/Emo24.gif,

בוא נעשה קצת סדר, למרות שלא על הכל אני אוכל לענות. היו עד עכשיו 4 עונות, ובעונה האחרונה היו 14 פרקים. העונה הרביעית הסתיימה כמו כל עונה, והעונה החמישית תעלה בקרוב בשידורי "רשת". אני לא זוכרת אם הפרק הראשון הוא עם השם למיכלי, אבל אני אנסה לברר.

עץ רענן

New member
תודה.

רק אם תוכל לכתוב, כמה פרקים יש בכל עונה. או לתת קישור לאתר בעברית אם כל הפרטים והתקצירים של הסדרה. תודה.

עץ רענן

New member
אוקי.

סליחה, טעיתי... מתנצל בפנייך... בכ"א אם תוכלי לכתוב כמה פרקים היו בכל עונה מה4 עונות אודה לך. תודה.

למעלה